neděle 30. října 2022

#ShoppingTime No. 58

 


AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou neděli (z nového stanoviště),  a vítám Tě u nových nákupů, které budou z našeho prodlouženého víkendu v Třebíči. Kam jsme doslova utekli z Prahy. Jelikož se mi nakupilo příliš mnoho negativ a úzkosti se  stupňovaly, proto jsme si dali relax zde na Vysočině. 

Klasické sušenky mého dětství. Princezky, až nyní koukám s podivem, že se píší se Z, ale jsou to skvělé, kávové sušenky, moc dobré, vřele doporučuji, ale jistě je znáte. Trochu se z běžného sortimentu vytratily mi přijde, což je škoda. 


Výhodné sety mají v Action nakaždém rohu, no neodolala jsem a vzala Twix. 

Jelikož mi dochází pomalu odličovadla a pořád jsem se nerozhodla, jaké si pořídím, tak jsem sáhla po odličovacích ubrouscích. Růžová varianta by měla být pro suchou až citlivou pleť. 

No a sada gumiček na vlasy se hodí vždy. : )


Masky, toto jsou ale masky klasické, tedy černá je gelová a druhá je krémová. Obě jsem hned musela vyzkoušet. Značku 7th Heaven jistě netřeba představovat. : )


Konečně jsem měla štěstí a objevila litrové balení šamponu na vlasy. Vždy měli jen kondicionéry a ty já v litrovém balení nechci, protože je používám zcela výjimečně, když není nic silnějšího - výživnějšího na pročesání, po ruce. A když jsem tam šla odpoledne, již jich tam měli jen pár. 

Dvoje rukavice asi za 58,- , protože se neplánovaně ochladilo, tak jsem si je musela pořídit, jelikož já na to odkrvování prstů trpím čím dál tím více a je to hodně, hodně nepříjemné. Protože se mi při ochlazení, změně teploty odkrví prsty tak, že v nich nemám cit, klidně mi upadnou klíče z ruky, a občas žíly i dost bolí, jak tělní oběh pracuje. Raynaduv syndrom...


Hlouškovy vaječné těstoviny jsem objevila v místním řeznictví. Jsou naprosto skvělé, chuťově vážně jako domácí, poctivá výroba je cítit a jsou levné. Balení vyjde na 25-27,- Kč. Brala jsem hned troje, do zásoby  a jedny s sebou do Prahy. A taky jednu plechovku cizrny jsem objevila, za cenu poloviční, nežli v Lidlu. 

Oblíbila jsem si smaženou cibulku, na salát, na dochucení třeba i suché rýže, super. 


Bonbony to je moje, objevila jsem tam i plněné čokoládové karamelky, v balení čtyř balíčků, nebo jak bych to nazvala. Moc dobré, ty zase příliš dlouho nevydržely. 


Maskám jsem prostě neodolala a vzala i nějaké s sebou do Prahy, jako dárek. Jelikož, protože jsem je hned stihla i vyzkoušet = budou dvě recenze, tak jsem se pro ně vrátila. 


Oční masky s okurkou, chladivé, příjemné. V balení jsou čtyři páry. Dobrá koupě. 


Na čem ale poslední dobou ujíždím jsou pšeničné tortilly, mám takové tortillové období. Jsem schopna jíst samotné, suché, protože mi chutnají. 


Nějaké sušenky a sladké pendreky, které byly dobré a dlouho mi vydržely. 


M. pořídil celkem spontánně závěsy do obýváku, prý až bude projektor na filmy. 


No a jelikož tady v Třebíči nemám fén na vlasy, který nyní upotřebím mnohem víc, než v létě, tak jsem se poohlédla a nakonec vzala ten z Actionu za 350,- Kč. 


Schválně, používáte výraz fén, nebo vysoušeč vlasů?? Já jsem odjakživa zvyklá na pojem fén. Jdu si vyfénovat vlasy. Mám to úplně stejné, jako třeba s vysavačem, alias luxem. 


Je menší a slabší s méně rychlostmi a funkcemi, nežli ten, co mám na Letné, ale taky bude dostačovat. Fén používám pouze na vysušení vlasů, nebo i jen částečné prosušení. 

Je pěkně provedený, madlo,nebo rukojeť má udělanou tak, že v kloubu se dá ohnout a je tak skladnější, což na uskladnění, či cestování je fajn. 
A taky na mě čekal radostný balíček na Letné, když jsem se vrátila a to v podání Perwoll prostředků v testovacím projektu TRND agentury. Se kterou si mohu nyní tvrdit, že spolupracuji. 


Produkty řady Perwoll Renew, která je zaměřená na udržení barvy, kvality, střihu a celkové životnosti oblečení. Je pravda, že já černé prádlo peru v přípravcích na černé prádlo dlouhodobě. Kapsle střídám, jak kdy, ale jeden kabátek mám téměř dvacet let a jsem za tuto udržitelnost nesmírně šťastná. 


Balíček obsahoval deset vzorků gelů a potom plné balení pro mě, které jsem hned vyzkoušela, kdy jsem prala zimní oblečení a podzimní tmavé bundy. 

Růžový gel na barevné prádlo naopak používám převážně na bavlněné oblečení a funkční prádlo, co mám na běhání a je skvělé. Stačí rychlý program na 40C a prádlo je čisté, svěží a příjemně měkké i bez použití aviváže, což se samozřejmě k funkčnímu prádlu nepřidává. 

Vzorky jsem podarovala kamarádům a kolegyním, kteří říkali jee díky, to my ale používáme běžně. ☺


A tímto bych zakončila moji milí tyto nákupy. Zajímalo by mě, jaké prací prostředky používáš ty, dáváš přednost gelům, kapslím, nebo je střídáš, jako já? 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.


Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Masky na tvár vyzerajú super, rovnako ako tie masky na oči, tie by som hneď brala, lebo mám stále opuchnuté oči :D :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, já jedu v pracích gelech. Párkrát jsem kapsle měla, ale nějak ten gel je pro mě příjemnější uživatelsky. Zkouším teď nějaké německé prací gely, ale zatím to vypadá, že se pak vrátím buĎ k Lenoru nebo bych ještě ráda zkusila Jelena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, německé, nebo ty co mi vozili naši byly naprosto skvělé. Levné a praly skvěle. Kde na kupuješ gely?? ☺

      Vymazat
  3. Eriko, kapsle nepoužívám (pokud je nedostanu v nějakém boxu), peru v gelu (obvykle kupuju v DMku - na bílé a na barevné). Spojení vysoušeč vlasů nepoužívám snad vůbec - vždycky jen "fén" (to spíš řeknu vysavač, i když používám i výraz lux). A masky vypadají zajímavě, 7th heaven je celkem fajn.
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, dostala jsem doporučení i na prací gel z Lidlu, ale ne ten na barevné prádlo, na jemné, něco jako na vlnu, prý se v tom dá prát vše a je super jemný.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....