pátek 28. října 2022

#Shopping Tome No. 57



AHOJ,AHOJ, 
přeji Ti krásný sváteční den a vítám Tě u dalších nákupů, které jak jinak začínám v pátek, před víkendem. Plastové kapsičky na ledas cos se hodí stále, mám v nich momentálně léky, pilníček, pinzetku, párátko či náplasti, které nosím stále ve své kabelce. 
Tyto nákupy, než jsem nafotila trvalo snad dva dny, což mě se nestává, jako že prakticky téměř nikdy. Hned, jak je možnost, než novinky uklidím, uskladním, dám do prádla je vyfotím, abych mohla psát článek. Nyní naprostá ignorance, stagnace a celkové nechutenství z PMS. To mě slušně sejmulo, ale o tom jsem již psala a zmiňovala se v předešlých článcích. 
Dvoje nové funkční kalhotky s krajkou na přední straně, jsou takové napůl sportovní, ale velmi pohodlné, jak se ukázalo a i se dobře perou. 
Jelikož mi první sportovní podprsenka natolik sedla, tak jsem si následující den zašla koupit ještě dvě, abych měla i v Třebíči a nemusela to vozit dokola. Vzala jsem i světlou variantu, pro zpestření šatníku. Obě skvěle padnou, sedí, na těle je ani necítím a jedna vyšla na neuvěřitelných cca 130,- Kč. 

Tady ještě zadní část, střiženy jsou tak, aby umožnily maximální rozsah pohybu. 
Za mne velká, velká spokojenost. A ve slevovém koši jsem za 30,- Kč vzala tyrkysové, bavlněné, trochu XXL tílko, které budu mít buď to na běhání, nebo jen tak na doma, třebas i na spaní se upotřebí. 
Šátky, také ze slevového koše, jelikož jsem si jeden rozmotaný sama vzala, tak jsem tři pořídila, jako dárek. Barvy jsem vybírala, tak nějak, jako kdyby byly pro mne, něco na léto, něco vínového  -  jak jinak a lososovou jsem věděla, že bude snad Aďce sedět. 
Do lékárny dr. Max jsem si šla pro Nebivolal, což je lék na snížení tepové frekvence, nebo já ho tak beru, abych nebyla tak "zrychlená", žádné AD HD, ale vysokou tepovou frekvenci mám. 😯
Hummus z Alberta je mým oblíbeným, je ho vážně hodně, za rozumné peníze. Chválím. a

Sušené droždí, mé oblíbené duchucovadlo, ale je dražší a dražší, ostatně jako všechno nyní, při té inflaci. Je to lahůdka, kterou bych si mohla sypat snad na cokoli, i na sladké. M. kupoval v Albertu, ani jsem se snad nedívala na cenu. 


V mrazáku jsme našli batátové hranolky, tak jsem je udělala v troubě. Byly fajn. Ale možná příště koupím pár batátů, nakrájím a upeču je. 



Další supplementy, prý malé dárečky. Z Action od M. 
Myslím, že jsem na to běhání maximálně vybavena a zabezpečena. 


No a zakončím tyto nákupy tím, co přinesl M. také z Actionu. 
Má oblíbená čokoláda. Toblerone. 


A jaká je Tvá oblíbená čokoláda??



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Milá Eri,
    zaujímavé nákupy pred víkendom. Zaujali ma tie športové podrsenky. A ďakujem za šatku :-)))
    Prajem Ti krásny víkend, u nás je volebný. A aby toho nebolo málo, chytila som ten hnusný covid na rehabilitáciách, som k.o., mám ťažký priebeh, ale som rada, že som....
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, přeji brzké uzdravní, hlavně rychlé a at covid nezanechá neplechu v těle - jako myslím tím "následky". Opatruj se moje milá ☺♥.

      Vymazat
  2. Eriko, já mám nejraději 70% nebo 80% hořkou a značky tak různě zkouším.
    A připomněla jsi mi, že jsem chtěla zkusit alberťácký hummus. Já si poslední době oblíbila hummus s medvědím česnekem od Alimpexfood, co mají u nás v kantýně a jiný vlastně nekupuju.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj Hummus z Alberta je moc fajn. Jsem zvědavá, co něj řekneš. ☺

      Vymazat
  3. Toblerone miluju a ten hummus z Alberta taky!! Koupila jsem si ho nedávno a byla to láska na první ochutnání. 😂🙏🏻 Fakt výborný! 🙂🙏🏻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jj Hummus je skvělý, asi nejlepší ve své kategorii, co jsem vyzkoušela. Přeji příjemnou neděli. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já mám oblíbené čokolády hned tři - Gepa s kardamomem, Milka s celými ořechy a Geisha. Hummus mám nejradši s nugátem, ale od jaké značky je to nevím měla jsem ho jen jednou na ochutnání. S jídlem moc neexperimentuju.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...