úterý 1. listopadu 2022

#Recenze - Rozjasňující Sérum S Vitamínem C THE INKEY LIST


AHOJ,AHOJ,

Přeji krásný první listopad, a moc Tě vítám u dnešní takové speciálnější recenze. Proč speciální, protože značku THE INKEY LIST zde testuji a recenzuji úplně poprvé. Pořídila jsem si ji v Sephoře na jaře, ale jelikož jsem ještě zásoby vitamínu C měla, došel na něj čas až nyní. 


Na začátek zmíním, že produkty této značky jsou obdbobného ražení, jako The Ordinary, jen jsem ve slabší koncentraci a to prakticky u všech svých produktů. Což neznamená, a ani tím nemyslím, že jsou špatné, nebo horší, jen je tomu prostě tak. Tuto informaci mi sdělila milá slečna na Smíchově, když jsem se jí ptala na retinolové sérum. 

Balení krásné, jednoduché, přehledné. A také cenově se tyto produkty nepohybují nijak závratně vysoko, opět, držíme se zcela při zemi, nato že se prodávají v parfumériích. Což hodnotím, jak jinak než kladně a věřím, že i vy. 


Spíš by mě docela zajímalo, jestli znáš tuto značku, pokud ano, co máš oblíbeného a vyzkoušeného, no a můj druhý dotaz zní, používáš vitamin C na pleť? 
Toto je můj třetí produkt, druhé séru a pokaždé jsem měla vlastně jinou značku. Mám tedy srovnání, ale to dnes dělat nebudu, ani to vlastně nejde. 


Aktivní látky, převážně pak v sérech jsem začala používat na jaře 2021 a jsem nadmíru spokojená. 

Jen ještě zmíním, že toto sérum jsem si pořídila na základě doporučení holek z YTB (Tina Naté a Karol/Carol, co nám pomáhá orientovat se ve světě skin care) 👍


Co říká o samotném produktu Sephora:

CO TO JE:
Vitamín C je účinná složka pro rozjasnění pleti a výkonný multifunkční antioxidant. Zmírňuje viditelnost hyperpigmentace, zlepšuje mdlý vzhled pleti a redukuje jemné linie.

JAK PŮSOBÍ:
The INKEY List Rozjasňující sérum s vitamínem C, které obsahuje 30 % čisté kyseliny L-askorbové, pomáhá rozjasňovat vzhled pleti a zaměřuje se na projevy stárnutí. Navíc pomáhá chránit pleť před volnými radikály a znečištěním. Používejte nejlépe ráno. Bohatá krémová textura má okamžitý vyhlazující efekt, takže se skvěle hodí jako podklad pod make-up.

HLAVNÍ SLOŽKY:
- 30 % čisté stabilní kyseliny L-askorbové (vitamínu C)

280Kč stojí toto balení v tubě o 30ml. 


Sérum, je to krémové, nikoli vodové a tuba obsahuje 30ml bílého produktu. Který má neskutečně, ale neskutečně moc příjemnou konzistenci, Už jen když se snažím ji, právě tu konzistenci popsat, se usmívám a raduji. Něco tak PŘÍJEMNĚ JEMNÉHO, HEBKÉHO, AŽ SAMETOVÉHO, jsem dlouho nezažila. Navíc, a to zdůrazním, když se nejedná o podkladovou bázi, která díky silikonům - všudypřítomným vyhladí pleť. 


Příjemná konzistence natolik, že bych si sérém nejraději namazala celé tělo. K samotnému produktu mohu říct, že ANO, SKUTEČNĚ OBSAHUJE VITAMIN C, DOBŘE PROJASNÍ POVADLOU a místy zašedlou pleť, půdobí proti červeným skrvnkám a zarudndutí, ovšem pozor, pozor, trochu více, tedy mou pleť vysušoval, až se mi místečky udělaly šupinky, čili jsem o to více hydratovala a mazala v následném kroku. 


ZA MNE ROZHODNĚ ANO, tento produkt nestojí mnoho, dělá co má, dělá co slibuje, mě osobně funguje a vyhovuje moc. Navíc se mi velmi líbí, přítomnost aktivní látky tak, č na pokožce cítím lehké štipkání. To já mám prostě ráda. VELÁ SPOKOJENOST, DOPORUČUJI NA VYZKOUŠENÍ zajít do blízké Sephory a poradit se, získat doporučení. 


Díky této SKVĚLÉ ZKUŠENOSTI, začnu brzy pokukovat po nějakém dalším produktu od této značky, který bych mohla zařadit do své skin care. 


Vím, že téma SPF je až příliš mnoho "přefouknuté", ale nechci tím podceňovat jeho účinost a nutnost, zařadit jej do pravidelné skin care. Ovšem, k jakémukoli séru či aktivní složce, bych doporučila zvýšit právě SPF, aby pokožka byla chráněná, zdravá, krásná a vydržela nám sloužit ještě celou řadu let. 
Doporučuje se ochranný faktor 50, ale já sama nyní používám 35 SPF. 


Moc děkuji za dočtení této recenze až sem a budu velmi ráda, když se se mnou podělíš o svou současnou skin care. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



2 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já současně s pletí dost bojuju. Od této značky jsem měla skvělý kofeinový oční krém a asi si ho budu zase muset sehnat. Já teď používám Avon micelární vodu z řady Matte, water gel Neutrogena Hydro Boost, následně pak mlhu Ziaja a sérum Revolution s kyselinou hyaluronovou a sérum pod oči Skin Chemists s levandulí a růží. To celé uzavírám krémem od Sephory též s kyselinou hyaluronovou. Možná už bych mohla zkusit jinou složku a přidat do skincare SPF že :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, jsi velmi dobře vybavena. Oční krém a já nejsme kamarádi, nikdy jsem se jej snad nenaučila používat...chjo..... Těším se na tvé recenze. Pa a krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...