úterý 31. ledna 2023

#ChristmasGifts IV. time 🎁🎀



AHOJ, AHOJ, 
tak nyní jsem pěkně nakrknutá. Tento článek a nejen tento píši znovu. Prostě se mi text neuložil, nejdou mi nahrávat fotky, jen z app Blogger. Tak to jsem si postěžovala a jdeme na poslední, tedy snad poslední článek s mými dárky, které jsem nejen k Vánocům od vás všech, kamarádů, rodiny, přátel a kolegyň dostala. ♥
Poslední dobou se cítím neskutečně provinile a jako "zmetek", doslova jako nevděčný zmetek, který si přeci nezaslouží tolik dobra, lásky a hodných lidí okolo sebe. Občas je to k nevydržení a jsem z toho trochu víc rozhozená než obvykle, ovšem věřím, že se to zlepší. Musím na sobě více pracovat, chybí mi běhání, můj velký relax, psychický a fyzický pomocník. No nic, pustíme se do článku. 

Za voucher do Sephory, který jsem dostala jsem si v povánočných slevách, jak jinak pořídila tyto skvělé produkty, po kterých jsem již nějaký ten čas pokukovala. 
Ze skin care jsem si pořídila set Dr. Jart+, což je značka kterou neznám, ale vím, že je chválená, proto jsem neváhala a vzala si tento ceramidový set. 
K tomu jsem přihodila set Sephora, primárně tedy kvůli jejich séru, které má rovněž velmi pozitivní recenze. 
No a když jsem viděla, že textilní maska na nohy s vůní kokosu je v 50% slevě, vzala jsem i tu. 
Ovšem hlavním aktérem je tato paletka pudrových produktů na tvář od značky Too Faced, kterou po pravdě "chci", nebo si přeji od jejího uvedení na trh. 
Ani nevíš, kolikrát jsem ji měla v košíku na e-shopu Sephory, i když byla ve slevě, tak jsem ji nikdy nekoupila. Zdála se mi příliš "drahá", ale až nyní jsem si ji dopřála. Tak jsem se snad na žádný kosmetický produkt netěšila, jako na tuto paletku. 

Je to skvost, je nádherná, překrásná, blyštivá, třpytivá, těžká a úžasně voní. Ano, skutečně voní sladce, jako typické produkty značky Too Faced. To my staří pamětníci si pamatujeme, když Too Faced přišel s první voňavou paletkou Chocolate bar. 
Paletka obsahuje šest pánviček, kdy každá má 4g produktu, což je úctyhodné množství. Dva krásné bronzery, rozjasňovače a tvářenky. Všechny produkty obsahují můj oblýbený shimmer. 
Její obal je luxusní, těžký, masivní, obsahuje velké zrcátko a mě se neskutečně moc líbí. Doslova povýší mou sbírku dekorativní kosmetiky. 
Milý Jéžíšku, moc a moc Ti děkuji, že jsem si díky Tobě mohla tento luxus dopřát a splnit si tak svůj malý "wishlist sen". 

Dostala jsem tento Turecký, černý čaj. Velmi dobrý, mohu doporučit. 
A taky Vietnamskou kávu z asijského obchodu na Hradčanské, což je taková malá Sapa. 
Další dárky jsem vůbec, ale vůbec nečekala, já se z toho picnu. 
Takto krásně zabalený balíček jsem si odnesla domů z meetingu AA, čili dárek byl od kolegyně. Nějak jsem s otevřením "otálela", šetřila si moment překvapení a radosti, no ale o to větší byla. 
Doslova a do písmene mi tímto NAPROSTO SKVĚLÝM TRIKEM DEPECHE MODE VYRAZILA DECH. No neměla a stále nemám slov. Děkuji moc Evi,jsi tak pozorná, vnímavá a milá. Naprosto se trefila. DM je prostě moje lásla, která hodně korespenduje s tou k M. 🖤🤍


A co jsi dostala Ty, např. od kolegyň, nebo sis nadělila i sama sobě něco? Já to dělávám a nevidím v tom vůbec nic zvláštního, naopak, je potřeba udělat si radost. 

Přeji krásný poslední lednový večer a zítra hurá do února. 🙃💪

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Milá Eri-hlavu vzhůru. Na obviňování není čas))). Věci ze Sephory jsou moc pěkné a ty si je hodně užiješ. Dostala jsi zasloužené nádherné dárky. Já poslední dobou moc nenakupuji. Jen bundu na lyžovačku a utratila jsem nějaké korunky za zájezd. Krásný únor i u tebe))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, děkuji moc 🤗. Ty jsi mě inspirovala svým yoga víkendem 😻. Doufám, že jsou již všichni v pořádku 👍👍

      Vymazat
  2. Eri, dárky si určitě zasloužíš - jinak bys je nedostala :) A na net působíš jako hodně empatická osoba, takže asi i proto :). Udělala sis krásnou radost s kosmetikou a věřím, že tě nadchlo i triko od kolegyně, protože to je dárek, na kterém je vidět, že o něm dárce přemýšlel..
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, já si myslím, že bys na sebe neměla v tomto být tak přísná. Dárky si zasloužíš a moc se těším, co na produkty řekneš :-) Já taky utrácela dárkové kartičky na Sephoře, jeden haul vyjde vlastně již brzy.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...