čtvrtek 2. února 2023

#DoubleRecenze - spice&herbal


AHOJ,AHOJ,
přeji krásný čtvrtek (já nějak nemůžu spát, tak jsem takové nechtěné ranní ptáče). Každopádně Tě  moc  vítám u dnešní DOUBLERECENZE. Vánožní, nebo spíš zimní sprchový gel jsem nyní vytáhla, snad po roce, co jsem si ho pořídila a potom VLASOVÁ VODA LUNA, bez které nyní nedám, ani ránu. 
Na tuto VLASOVOU VODU LUNA S LOPUCHEM jsem nepřišla úplně náhodou, ale na doporučení Verči z VeruLIfe. 
Tato vlasová voda, kterou vyrábí značka ALPA je přímo určená proti vypadávání vlasů, což já víc než potřebuji a proto jsem si ji pořídila, že ji prostě vyzkouším a uvidím. No a taky vidím. Již mám doma koupené druhé balení a jsem s vodou a hlavně jejími výsledky MOC SPOKOJENÁ. 
Plastová lahvička je velmi nenápadná a skovaná úplně dole v regálu u vlasové kosmetiky. Obsahuje 120ml tekutiny a v DMku jsem ji kupovala za cca 43,- Kč. 
Popis produktu:
Alpa Luna vlasová voda bylinná lopuchová obsahuje výtažek z lopuchového kořene, který omezuje vypadávání vlasů a zabraňuje vzniku lupů. Extrakt z lopuchu je obohacen o vitamíny, minerály, sliz a třísloviny, které přispívají k regeneraci pokožky hlavy a zabraňují tvorbě lupů. Alpa Luna vlasová voda s lopuchem nabízí snadné použití a příznivé výsledky.
Vodička je to lehce bylinkově parfémovaná, má praktický aplikátor, kterým cca jednou za dva dny aplikuji přiměřené množství ke kořínkům vlasů, lehce vmasíruji, nechám proschnout a jdu spát. Vlasy nijak nezamastí, nezbarví, nezatíží. Druhý den ráno vypadají úplně stejně, jako večer před aplikací. 
Cca po 3 týdnech jsem zaznamenala, že mi vlasy opravdu začaly méně padat a nic jiného jsem ve své péči či stravě nezměnila. Proto jsem si hned pořídila druhé a třetí balení, které používám nyní. Vodička skutečně funguje, tedy alespoň mě, nyní. To, že mi roztou tzv. baby vlasy úplně zmiňovat nebudu, ty mi rostou stále a taky se mi nevzhledně kroutí všude okolo obličeje. 
Každopádně se připojuji k tvrzení, že mým vlasům Lopuchová voda Alpa pomáhá, vlasy jsou dokonce lesklejší a skutečně méně vypadávají, což je asi to nejvíc, co nyní poptávám, co potřebuji. Tleskám, opěvuji, vyzdvihuji, tuto tradiční a dalo by se i říci "obyčejnou" vlasovou vodu, která je na trhu min. padesát let. ZĚ PARÁDNÍ PRODUKT, KTERÝ FUNGUJE. 
Tento sprchový gel Dove ze zimní edice WINTER RITUAL, což je zřejmě limitka, jak se píše na obalu jsem si pořídila loňskou zimu, začátkem roku 2022. Nebyl úplně levný, vyšel mě tehdá v Tetě, nebo v DMku na cca 70,- Kč, což mi za "obyčejný" sprcháč přijde trochu vyšší cena, než běžně dávám. 
Ale pořídila jsem si ho, řekla jsem si, že si udělám radost a tak trochu jsem věděla, že si ho vyšetřím do zásoby a skutečně na něj přišla řada až nyní. 
Je to tedy krémový sprchový gel, který voní kořeněně, ale tak nějak jinak, než jsme zvyklí na jablko se skořicí, které je všude plno. 
Velmi krémová konzistence, která hydratuje pokožku a zanechá ji hebkou a jemnou, ale to jsou snad všechny Dove produkty, ovšem ta vůně, cítím hodně badyán a pepř, lehce štiplavou spicy vůni, která je ovšem nevtíravá, ale podmanivá. Tento sprchový gel mě velmi, velmi mile překvapil, co v sobě skrývá. 
Zimní pohlazení, které se dostaví v podobě tohoto sprchového gelu je přesně to, co po celém dlouhém dni potřebuji. Badyán a pepř, to jsou dvě složky, které dominují. Gel příliš nepění, ale to mi vůbec nevadí, spíš se nemohu nabažit té příjemné vůně, která mi vytvoří takové domácí wellnes. 
Nedalo mi to a zaběhla jsem do Tety tady u nás a sprchový gel je stále v nabídce, dokonce i místní asiský obchod jej nabízí. Čili pokud mohu doporučit zajimavý spicy sprchový gel, který má v sobě podmanivou vůni, tak koukni do Tety. Za mne skvělá až orientální zimní záležitost. Již mám na další zimu, jedno balení v zásobě. 👍
A tím bych dnešní DoubleRecenzi uzavřela. Oba produkty jsou z drogérie a oba mohu vřele doporučit. 

A spíš mě zajímá, jestli máš svůj osvědčený vlasový tip, který napomáhá proti padání vlasů?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, Dove sprcháče zbožňuju a na padání vlasů by se mi něco hodilo. Osvědčeného právě nic nemám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo, právě jsem tento ještě v Dmku na jejich e-shopu viděla. ☺

      Vymazat
  2. Děkuji Eri za další kosmetickou recenzi. Po covidu mi taky začaly padat vlasy. Koupila jsem si Plantur 39. Přeji hezké dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, krásný den přeji a víkend, pokud někam vyrážíte. ♥ Děkuji za tip.

      Vymazat
  3. Dove sprcháče, které jsem měla, byly fajn, ale na kořeněné vůně si extra nepotrpím, takže to nebude produkt pro mne. Ale zaujala mne ta vlasová voda - taky by se mi na padá vlasů něco hodilo ... Teď zkouším výrazně dražší Klorane, předtím jsem měla sérum od YR, to nějak moc nefungovalo. Ale je pravda, že já jsem na to hrozný lempl a místo 3x týdně si na to vzpomenu tak sotva jednou. Ale tvůj tip vyzkouším, protože za tu cenu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, krásný den a krásný víkend přeji. ☺ Vlasová vodička je vážně super, už mám třetí balení. Doporučuji, sama za sebe, dát si ho na viditelné místo,např. vedle krému či zubního kartáčku, tak nezapomenu ho ob den nanést. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...