středa 11. ledna 2023

#ShoppingTime No. 69



AHOJ, AHOH,
moc Tě vítám u mých "trochu opožděných" dalších nákupů, které budou snad trochu zajímavější, než minulé. 
Začnu hned dárkem, sama pro sebe, ze kterého mám nejvíc = největší radost. Na Benu lékárna jsem vychytala tento "malý adventní kalendář", jak jsem si tento limitovaný set pojmenovala. 
Nejedná se o nic jiného, než o mou velmi oblíbenou značlu Loccitane, kdy jsem úplně náhodou, při nákupu Kontryhelové čaje narazila na tento SET.  Vánoční sada miniproduktů obsahuhuje osm mini TOP produktůz řady péče o tělo a ruce. 

Já sice všechny produkty moc dobře znám, měla jsem již xxxKrát, ale i přes to jsem ho tam za 515,- Kč nemohla nechat. A dobře jsem udělala, hned druhý den byl produkt nedostupný. 
Vzala jsem si v Benu i dva Kontryhelové čaje, každý od jiné značky. Čaje jsem také již měla, pomáhají mi při menstruaci a hlavně v období, která ji předchází. 👍
Ovocný perníček mě zaujal svým obalem, přišel mi jako ten z dětství, obalem možná, ale chutí byl hrozný. Suchý, tvrdý, ani polovinu jsem nesnědla a nemilostivě vyhodila. 
Alaska trubičky, tak na ty mě navedl kamarád a velmi mi zachutnaly. Jsou lehké a mají vícero příchutí. 
Můj oblíbený sýr Boni Limburger, který si poslední dobu kupuji opakovaně, jsem zvědavá, jak dlouho mi to bude bavit - chutnat. 
Čaje, tentorkát také z Penny, jeden vánoční - se skořicí a ovocem, který je takovou adventní klasikou, který si ráda občas dám. Ale co je pro mě naprostou novinkou, kterou jsem ráda ochutnala je čaj Gingo tea s obsahem Maté, které je v čaji skutečně patrné. Mě osobně čaj opravdu chutná. Značnu neznám, účinky pro zlepšení paměti neberu vůbec vážně, ale pro tu chuť bych si jej pořídila znovu. 
Zázračný kelímek od značky Oriflame, jejch ikonycký produkt, který znám od svého dětství. Ani si nepamatuji, kdy naposledy jsem jej měla. 
Od kolegyně jsem si vzala hned dva, ve dvojím provedení, jelikož byl ve velmi výhodné akci. Vyšel snad na třetinu, co před třiceti lety....🙃. Mám jahodovou příchuť a granátové jablko. Jeden určitě podaruji. 
Těstoviny v Albertu mi vyhovují, tak si je tam čas od času vezmu, ale co mě oslovilo jsou Ovesné sušenky Opavia, které nejsou vůbec spřeslazené.  
Sama sobě jsem si pořídila tuto Vánoční hvězdu v Albertu, no a když jsem pro ni šla odpoledne, nebyla vůbec a druhý den stála jednou tolik, škoda, prohloupila jsem. 
Celkem i slušně vydržela, možná i proto, že v kanceláři nemáme rozhodně přetopeno a pravidelně se snažím větrat. Jinak hvězda vyšla na 40,- Kč 
Rýžové chlebíčky s jogurtovou polevou jsou mé oblíbené, ty čokoládové mě osobně nechutnají. Smetanový jogrt Albert s příchutí meruňky - s 30% slevou, což je fajn. Oboje jsem si brala s sebou do práce, jako takovou svačinu/oběd. 
Zapékané müsli bylo rovněž v aki, ale neoslovilo mě. I za výhodnější cenu mi přijde takové nijaké, mdlé, ořechy, abych člověk hledal lupou. 
Solené tyčinky, takové ty, jak je známe. Za pár kaček, velká dobrota, nebo spíš pochutina. 
Pantofle ve velikosti 39 od značky Santé, která je na našem trhu již přes třicet let. Měla jsem pantofle, sandále, kotníčkové boty, nízké a vždy velká, velká spokojenost. 
Kvalitní, kožená,, dobře zpracovaná obuv, která se navíc neustále vivíjí a reflektuje trendy a potřeby svých zákazníků. 
Pantoflíčky jsou nestkutečně pohodné, padnou mi jako ulité a je mi až škoda, je nosit jen na koberci v práci, protože díky třem úáskům přes nárt, plní funkci až takových sandálků. 
No ještě uvidím, jak s nimi "naložím", protože jak je znám, budu si je šetřit a do práce na přezutí si je nevezmu. 

Hyacint pro kolegyně. Jeden vyšel nakrásných dvacet korun. 

Pórek v akci, tak jsem k němu přihodila ještě dvě obří brambory a udělala krémovou pórkovou polévku. 

Sušenky Lotus měly v Bille v akci, kdy vyšly na 30,- Kč s Billa bonus kartou. 
Poprvé jsem v Penny vzala Lovecký salám.

Mléko, salát či pečivo beru v Penny pravidelně. 
Zrnková káva Segafredo Espresso Intenso vyšla na krásných 300,- Kč - 1kg. 

Kečup a majonéza v obřím balení z Levných potravin, kde mě tedy u kasy docela naštvala paní prodavačka a nebylo to poprvé, co se tak nepříjemně chovala, no nevadí. 

Kabanos malé klobásky, párečky v praktickém dvou balení nebyly špatné, ale nejraději mám asi jejich debrecínské. 


Jogurty Boni jsou smetanové a velmi mě zaujaly tyto příchutě. Nejvíce však broskev a maracuja. 

Vanilková směs Cappuccina nemá s kávou nic společného, ale jako dochucení kávy, je moc fajn. Funny mix, ovocné bonbonky mívám v šuplíku v práci. 🙃


Vanička kiwi, byly v akci, tak jsem je vzala a za tři dny se daly jíst, změkly v pokojové teplotě. 


Tak, to by byly mé poslední nákupy, které asi omezím jen na ty kosmetické, což jsem již párkrát zamýšlela, ale nedodržela.


 Potraviny kupuji prakticky stále stejné dokola a spíš základní potraviny, což není zajímavé. 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri Locitane setík vypadá moc zajímavě a ohledně müsli - zanedlouho budu muset zase nějaké koupit, tak alespoň vím kterému se vyhnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, nedivím se, že jsi set od L´Ocitane vzala - asi bych neodolala. Čaj Bercoff je slovenský (dříve firma Klember, některé čaje jsou pořád ještě myslím pod touto značkou), mají dobré i ovocné čaje. U musli se držím značky Emco, ty brandované pro jednotlivé řetězce mi přijdou takové "chudší".
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, děkuji za doporučení, na značku čajů se zaměřím. I když jsem min. týden dostala černý sypaný Turecký čaj a je super, piji ho i večer a pohoda. ☺♥

      Vymazat
  3. Ovocné perníčky, to je moje! Vlastne milujem akékoľvek perníčky 💐

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sušenky a piškoty, to bych mohla jíst prakticky pořád. :))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....