pátek 31. března 2023

#Recenze Action produktů l.

AHOJ,AHOJ,
přeji krásný pátek, a moc Tě vítám u mého dnešního článku. Opět to dneska bude o produktech z prodejny Action, kde jsem si jich celkem dost pořídila. Hned na úvod prozradím, že to bude JEDNO VELKÉ ANO, no a potom spíš NEEEE. 
Vezmu to obráceně a produktem, který má neskutečně krásný, hravý, letní obal. Tím je Face Mask s ananasem. 
Maska je levná, docela příjemně - nevtíravě, svěže voní, má gelovou, až příliš gelovou konzistenci, až příliš. No a to je ten kámen úrazu. Maska díky své konzistenci vůbec nedrží na obličeji, hodně špatně se nanáší a už to mě celkem odradilo a zklamalo. Nebudu lhát, že ne. 
Jak říkám, maska je to levná, 75ml balení vyjde asi na 45,- Kč, vůně přijatelná, nedráždí na pleti, ale také nic nedělá a ta šílená konzistence. 
Mě přijde, že snad při výrobě někde udělali chybu, nebo produkt nezkoušeli nanášet na pleť, protože to prostě nejde. Maska samovolně začíná opadávat z obličeje, což je docela sranda, ale spíš to člověka nepotěší a až naštve. 
Maska jako by se drolila a po kusech opadávala  - odpadávala z obličeje. Jako sranda, na karneval, nebo pro přípravu nějakého maškarního líčení, bude třeba vhodná, to dost možná ano, ale jako skin care za mě rozhodně ne. 
Je to škoda, protože na tento produkt, kdy mě nejvíce oslovil obal a pak vůně ananasu koukala asi 2x, než jsem si jej pořídila. Jak říkám, možná jako dětská hračka, proč ne, ale já do své skin kare rozhodne NEZAŘADÍM, spíš masku vyřadím. 

A jaké máš Ty zkušenosti s kosmetikou z prodejny Action? 
Kávový, tělový peeling, je SKVĚLÝ. Ten celou situaci zahraňuje. Nádherně sladce voní, není to vůně uměla, ale moc příjemná. 
Abrazivní zrníčka jsou větší, ale dobře a rychle se rozpouští a pokožku těla příjemně prokrví a odstraní suchou pokožku. 
Nejvíce se mi tento produkt osvědčil na nohy, je velmi příjemný, ráda se jím masíruji, a i díky své krásné vůni používám o to raději. 
Peeling má objem 250ml v klasické balení, což je tuba. Vyjde na cca 50,- Kč.  Prostě tento produkt, mi velmi, VELMI SEDL A MOC RÁDA JEJ POŽÍVÁM, možná o to častěji, čili uvažuji, že si pořídím ještě jedno balení, do zásoby. 
Super levný, příjemný, není hrubý, ani příliš jemný, krásně voní, dělá co má a proto vám jej mohu vřele doporučit. 
Peelingy z Actionu mám ráda, zatím jsem tedy nenarazila na takový, který by mi vyloženě nesedl. 
Dneska jsme tedy u konce, kdy ananasovou masku bohužel budu vyhazovat, a tělového peelingu s podmanivou vůní kávy si naopak pořídím ještě jedno balení. 
Moc děkuji za to, že jsi článek přečetla a přeji Ti krásný den. ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eri, díky za recenzi. Pro mne by asi nebyl moc ani ten kávový peeling - nepiju kafe, ta,že nevyhledávám ani jeho vůni.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ale jisto jistě by sis v Actionu vybrala něco jiného. ☺ Hezký víkend.

      Vymazat
  2. Díky za recenzi, je super, že alespoň ten kávový peeling byl skvělý :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten kávový se vážně povedl. Už jsem dlouho v Actionu nebyla, tak to bude o to větší nákup 🤣. Hezký víkend přeji

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, děkuji za recenzi. Já poslední dobou též zkoumám nabídku Actionu trochu více vzhledem k tomu, že kolem něj teď častěji jezdím bohužel teda do nemocnice... Pro mě by nebyl asi ani jeden z produktů ananas já nemusím a peeling já musím mít řádně hrubý.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...