sobota 1. dubna 2023

#Oblíbenci - únor & březen 2023

 AHOJ, AHOJ,

přeji krásnou sobotu, a vítám Tě u mých oblíbených produktů, za poslední dva měsíce. Začnu pěkně make-upem. 

Na tuto paletku Tarte Naneater jsem psala samostatnou recenzi. Je skvělá, úžasně složená, barvi přesně pro mě. Díky moc Hani. ♥

Make-up Armani - Luminous silk, je NAPROSTO ÚŽASNÝ produkt, opět psala jsem na něj samostatnou recenzi. Tolik pochval na pleť a líčení jsem za poslední dobu dostala jen díky němu. Už mám objednané velké balení o odstín tmavší, aby mi pěkně sedl na jaro. 

Rituals skin care, skvělá péče o pleť z jejich nové řady anti aging, která obsahuje aktivní složku bakuchiol. Tyto sadičky jsem nakonec měla dvě a i díky tomu mě hned přesvědčily o tom, jak moc skvělou službu mé pleti dělají. Sérum, olejíček a denní pleťový krém. Určitě budu uvažovat, že si min. olejíček a sérum pořídím v plném balení. A co bych ještě chtěla vyzdvihnout, je doplňování produktů v refilech. 

Pho bo, miluji tuto polévku, toto skvělé asijské jídlo. Asi vás to nepřekvapuje. Zvláště v chladných dnech, bych jej naordinovala všem, už jen jako prevenci. Jelikož chilli, zázvor a česnek, jsou velkými pomocníky pro naši obranyschopnost. 

,Objevila jsem novou závislost, slané preclíky v čoko polevě jsem měla vždy ráda, ale tyto ve variantě slaný karamel si mě získaly okamžitě. Luxusní kombinace. 
Jelikož mi skin care Rituals došlo, tak jsem zařadila do své pravidelné péče toto Balea hyaluronové sérum, které mě velmi mile překvapilo. Je parní, výsledek se dostaví prakticky okamžitě, stojí pár korun, používám ráno i večer. Opět, psala jsem na něj samostatnou recenzi. 
Depeche Mode = moje největší a celoživotní láska. Vydali svůj nový song z nového alba Memento Mori, se kterým jedou celosvětové turné. 

Moc se mi líbí text. Tohle má šanci být stadionovka i za dvacet let, pokud bude všem přáno.
Wasted feelings
Broken meanings
Time is fleeting
See what it brings
Hellos, goodbyes, a thousand midnights
Lost in sleepless lullabies
Heaven’s dreaming 
Thoughtless thoughts, my friends
We know we’ll be ghosts again
Sundays shining
Silver linings
Weightless hours
All my flowers
A place to hide the tears that you cried
Everybody says goodbye
Faith is sleeping
Lovers in the end
Whisper we’ll be ghosts again
Heaven’s dreaming
Thoughtless thoughts, my friends
We know we’ll be ghosts again
Faith is sleeping
Lovers in the end
Whisper we’ll be ghosts again

Šampon od Ryoru - moc příjemný produkt, jak si Ryor vůbec již nekupuji, jsem o to více a MILE PŘEKVAPENÁ. Krásně mi voní a vlasům skutečně dodá hezký lesk. 

Balea - DĚTSKÝ MULTIFUNKČNÍ KRÉM. Naprosto parádní produkt. Překrásně voní, má super vlastnosti. 

Na tělo používám min. ob den a pravidelně si jím mažu obličej před běháním. Opravdu super produkt. 



To byly asi nejčastěji používané produkty za uplynulé dva měsíce, ale je pravda, že některé kousky si schovávám do dubna. 

Přeji krásný jarní víkend a pokud máš nějaké plány, tak ať vyjdou. 

Měj pohodičku. Pa. ♥





8 komentářů:

  1. Depešáky mám ráda. Jinak z kosmetiky nic neznám.

    OdpovědětVymazat
  2. Eri, taky z kosmetiky nic neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že make-up nepoužíváš, ale tento je vážně něco, co udělá tak krásnou pleť. A paletky Tarte krásně poskládané. Výdrž stínu celý den! Hezkou neděli přeji. ☺

      Vymazat
  3. Přidávám se k předchozím komentářům. Neznám nic-ale to ty už o mě vlastně víš, že já té kosmetice prostě nedám)))Přeji hezkou neděli. My jdeme na koncert a na velikonoční jarmark. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, my byli alespoň v kině, mě zase trochu bere noha, tak již přes týden pajdám. ☺ Hezké pondělí přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, paletka i makeup vypadají skvěle. Kdežto séra Balea mě zatím nechávají nějak chladnou, úplně mě neláká si je kupovat. Hyaluronka obecně má efekt okamžitě v tom je právě její výhoda a to je u každé složky přirozeně jinak, já jí mám přesně proto taky ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je skvělé kvality. Makeup je láska 😻

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...