úterý 21. března 2023

#Recenze - NaZuby 🦷🪥

AHOJ, AHOJ, 
moc Tě vítám u mé dnešní recenze, kterou je spolupráce s e-shopem NaZuby.CZ,  kterému jsem po roce ráda kývla na spolupráci. 

Vybrala jsem si ze široké nabídky poměrně dost produktů, některé (právě ty, kde zde dnes budu zmiňovat) testuji ihned po obdržení balíčku. 

Ještě poznámka úvodem, nyní se mi spolupráce = nabídka o to více hodila, jelikož jsem proces rekonstrukce se svým zubařem právě dokončila, čili je potřeba se vybavit dostatečným arzenálem a pečovat o své zuby, co jen to půjde a co bude v mých silách. 
Jelikož já jsem docela "ničitel", co se týká zubních kartáčků, tak jsem si vybrala hned troj-balení měkkých zubních kartáčků SPOKAR, kdy jedna hlavice obsahuje 3500 vláken a jsou ve třech různých barvách.
Co mě mile překvapilo, je to, že tento kartáček navrhli ve spolupráci s českým designérem Petrem Novague. To je zajímavá informace. Kartáček se provádí ve třech vyhotoveních, respektive ve třech různých stupních tvrdosti: Soft - 2500; SuperSoft - 3500 a UltraSoft - 5500 vlákýnek v hlavici. 
Jak jsem zmínila, já volila střední cestu UltraSoft a štětinky jsou dostatečně jemné a dobře se mi se samotným kartáčkem pracuje. 
Na to, že jej používám již týden, tak na mé poměry je jako nový. Protože já můžu mít třeba i nejlepší Curaprox (nechci jej hanit, ale mnohem více se mi osvědčila značka TePe) okamžitě roztřepený, rozježený. Neumím kartáček správně držet, citelně s manipulovat, i přes to, že mě to vždy učí můj zubař, na dentální hygieně (což jsem ještě před rozdělávkou opravy chrupu) chodívala učili, ne, já jsem surovec, surová a dřu to silou, navíc nemám vůbec trpělivost. 

No a s tím kartáčkem v kombinaci s ajurvédskou pastou Himalaya Herbals se mi zuby čistí mnohem snadněji.
Dobře se hlavicí dostanu do všech míst, kam potřebuji, ovšem mezizubní kartáček to nevynahradí, to nechci tvrdit, ten si teprve budu pořizovat. Krásně sundá povlak a nečistoty ze skloviny zubů, na zubní kámen já příliš netrpím a naštěstí, ale ZAKLEPAT NA TO, ani na záněty dásní, tím jsem si již přišla a to hojně. Prostě kartáček používám ráda, jelikož je i takový menší, akorát pro mé potřeby, krásně jemný, hustý a zuby mi skutečně rychle a snadno vyleští. 
No a co bych mohla říct k pastě, kterou jsem si vybrala. Himalaya - bylinná - ajurvédská zubní pasta mě prostě zlákala hned na první pohled a říkala jsem si, že to bude tak trochu "výzva". No a ejhle, ono ne, ona vážně funguje, ne že bych o tom pochybovala, to zase ne, ale o co více. Zubní pasta má moc příjemnou lehce svěží, mentolově-bylinkovou příchuť a to já můžu a navíc, šedou barvu. To je takové zábavné. Svěží pocit dechu a čistotu zubů spolu s tímto profi kartáčkem mám po každém použití. A co je skvělé, nemusí se jí nanášet tuny. 
Pasta je jemná, středně hutné konzistence, nijak nedráždí zubní krčky, ani dásně. Obsahuje přírodní fluor, výtažky z granátového jablka (viz obal - to mě právě taky zaujalo), dodá pocit čistoty a svěžesti. obsahuje 100 % přírodní složky, chrání před krvácením dásní a zubnímu kazu. A v neposlední řadě, ničí bakterie. Za mne, skvělá dvojka, skvělé kombo!!! Díky tomuto příjemnému pocitu a hlavně efektu si prostě zuby vyčistím i po každém jídle, když mám tu možnost, tedy i do práce jsem si vzala nový zubní kartáček a tuto zubní pastu, jelikož jsem si objednala dvě. 
Voskovaná zubní nit v párátku, tak to je přesně to, co doma používáme GUM easy Flossers. Proč, protože jsme si za ty roky na to tak nějak navykli, dá se použít diskrétně, mnohem lépe a častěji než mezizubní kartáček.

 Tyto - tento druh párátek mám stále s sebou. Doma na několika místech, v kosmetické taštičce, v práci. Praktické a hygienické plastové pouzdro je dalším velkým benefitem. Naučila jsem na tyto pomocníky již několik svých kamarádů a známých. Na cesty je také ideální. 

Tento sáček obsahuje 30 ks, nit je s mentolovou příchutí, vhodné pro začátečníky, vhodné pro velmi úzké mezizubní prostory. Super produkt za mě. 

Znáš e-shop NaZuby.cz? Určitě sama za sebe mohu doporučit, každý si tam najde nějaký vhodný produkt, za lepší ceny. 

Tímto moc děkuji za nabídku spolupráce a milé Veronice za skvělou spolupráci. 

Příště to bude o zubních vodách a jedné speciálnější pastě. 

Moc děkuji za To, že jsi tento článek dočetla až sem a popřeji Ti krásný a pohodový den. 

E. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eri,
    vybrala si si super dentálny "arzenám". Len zubná niť nenahradí medzizubnú kefku a ak si po zákrokoch, hneď by som išla do drogérie po ňu. Je naozaj potrebná. Ešte Ti tuším chýba jednozväzková kefka, tou začínam vždy večernú hygienu a dostane sa všade :-)
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, jj určitě, jednosvazkový kartáček ještě mám, ten je parádní a zubní nit, já to s ní nějak neumím se přiznám. Jinak děkuji a přeji hezký den. ☺

      Vymazat
  2. Eri, zaujala mne "párátková" zubní nit, resp. hlavně pouzdro na ni. Já tuhle pomůcku používám velmi ráda, ale zatím jsem řešila právě to, jak s ní do kabelky nebo třeba do batohu. Malé zubní kartáčky s chráničem mám (a nosím), ale někdy se hodí i ta nit (na klasickou odtrhávací nit jsem levá, neumí se s ní naučit pořádně pracovat vzdor snaze mého zubaře :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Stáňo, to pouzdro je skvělé, bývá právě jen někde, určitě koukni na e-shop. Zubní nit také není můj kamarád. Hezký den přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Spokar i Himalayu mám ráda. Ani já neumím pracovat s nití, proto jsou mým pomocníkem právě podobné párátka.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...