sobota 8. dubna 2023

Veselé Velikonoce 🍀🐣

Ahoj, Ahoj,

VESELÉ VELIKONOCE, ano to hlavní Vám chci všem popřát. Doufám, že si užíváte pohody, klidu a je vám dobře, ať už jste kdekoli a s kýmkoliv. 

Já mám zřejmě zánět šlachy či svalu na pravé horní straně lýtky - holeni. Pajdám už téměř druhý týden, spíš je to horší, nelepší se to, tudíž mé plány jet mimo Prahu, zcela padly. 
Nedalo mi to a sama sebe jsme překvapila, že jsem si pořídila a vytvořila menší Velikonoční výzdobu. Což jen dokazuje, že pro mě jsou tyto křesťanské svátky podstatnější, nežli třeba Vánoce. 
Dnes večer bude speciální mše Svatá, zvaná Vigilie, pálení ohňů, do chrámu. Přesně v tuto dobu, roku 2008 jsem se nechala pokřtít, po absolvování katechumenu v kostele sv. Václava na Smíchově. Tím jsem získala a přijala druhé jméno po své kmotře - ANNA -. 


kostel sv. Václava na Proseku 

Uvažuji, že zajdi i dnes chvíli na mši, protože tady na Střížkově - Proseku je také kostel sv. Václava, který se mi velmi líbí a před Vánocemi jsem tam místnímu správci farnosti donesla betlém. 

Nyní už jen popřeji krásné a požehnané Velikonoce, pohodu, klid, vyrovnanost a sílu. 
Buďme na sebe vlídní a mysleme solidárně. 

Děkuji moc za Tvou pozornost. 
papa E. 

PS. mám sice ráda vůni kadidla, ale čeho moc, toho je příliš, protože právě jsem totálně připálila popcorn z mikrovlnky, který vím, proč si nekupuji. Větrat se to bude snad do Vánoc. ... 🙄🤨🤣

6 komentářů:

  1. Eriko, krásné Velikonoce i tobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, moc zdravím na chalupu a mějte krásné svátky. ☺

      Vymazat
  2. Požehnané veľkonočné sviatky aj Tebe!

    OdpovědětVymazat
  3. Veselé Velikonoce, já do Kostela nechodím. Letos jsem poprvé pekla beránka a výzdobu nedělám:)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...