sobota 8. dubna 2023

Oblíbenci za měsíce DUBEN & KVĚTEN 2023


AHOJ, AHOJ,

přeji krásný pátek, konečně pátek, já se tak moc těší, protože po dlouhé době jedu na víkend do Třebíče.  Ale taky Tě moc vítám u dnešního článku s mými oblíbenými produkty, opět za poslední dva měsíce. 
Pleťová masky mám obecně moc ráda, ale po této jsem asi sahala nejčastěji, tak min jednou za týden, aby se mi pleť vyčistila. Origins - RELAXAČNÍ MASKA S RŮŽOVÝM JÍLEM, je naprosto skvělá. 
Zeleninové & ovocné bedýnky ZACHRAŇ JÍDLO z Penny za dvacku, se mi podařilo snad třikrát za sebou pořídit, ale vždy ráno a o víkendu. 
Něco málo z interiéru, co mi dělalo radost. Kytička od milé kolegyně, kterou jsem si z kanceláře přemístila domů a velkou radost dělá i Izouškovi. 
Miluji chřest a pečenou zeleninu obecně. Letos byl chřest extra dostupný, stále ve skvělé kondici a pořídila jsem si jen hned několikrát a opakovaně si na něm pochutnávala. 
Tento krém na ruce je MUST HAVE, jenže se obávám, že jej jen tak neseženu. Proč, protože je to originální dárek přímo z Japonska od mé kamarádky Chieko 
Jemný, přitom extra výživný, nezanechává na pokožce žádný film a skvěle hydratuje. 
Dermacol sprchové gely mám velmi ráda, skvěle voní, jen to balení by mohli vylepšit a trochu zefektivnit. Kořeněná vůně zázvoru je naprosto dokonalá. Voní jako nějaký parfém. Nemohla jsem se tohoto sprcháče nabažit. Řeknu vám, že toto se tedy EXTRA POVEDLO. 
Revitalift Laser - noční retinolové sérum od Lorealu bylo moc fajn. Jedno z nejlepší sér z drogérie, ve své cenové kategorie. Loreal patří do spíš vyšší cenové kategorie, ale kvalita tomu odpovídá. Určitě bych si ráda pořídila znovu. Používala jsem pravidelně na noc. 
Díky spolupráci NaZuby jsem mohla vyzkoušet skořicovou zubní pastu, která má jen lehký kořeněný nádech, jinak splňuje všechny atributy svěží pasty. K tomu Tepe kartáček, který mi vyhovuje asi úplně nejvíc, díky svému úzkému zastřižení. 
Na den se mi velmi, velmi zalíbilo toto projasňující sérum s vitaminem C a E. Na toto sérum jsem jednak psala samostatnou recenzi, tak právě na základě pozitivních doporučení jsem si jej v sadě pořídila. 
Nemastné, výživné s opravdovým glower efektem. Sephora skin care mohu jen pochválit a doporučit. 

Ze zástupců dekorativky, něco málo, ale to to lepší je tato Mini gold paletka od Natasha Denona. Paletka je skvěle kompaktní, stíny jsou krémové, mají extra dlouhou výdrž i bez báze a celkově paletky ND doporučuji. 

Dámy a pánové, tímto vám představuji naprosto nejlepší rtěnku letošního roku. Novinka od Avonu, která je naprosto dokonalá. 
Matný finiš, přitom příjemná hydratační textura, překrásné bary a velmi dobrá výdrž. Jsem a myslím si, že naprosto oprávněně z této rtěnky NADŠENÁ.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...