pondělí 1. května 2023

#ShoppingTime No. 9



AHOJ,AHOJ,
KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ = LÁSKY ČAS, ti přeji,  a moc Tě vítám u dnešních nákupů. Začnu menšími úlovky, které běžně v Penny marketu, který mám nejblíž NEkupuji. 

Kapsičky Felix, tato varinata je pro naši Izinku nejchutnější, co jsem vyzkoušela. 
Čajové svíčky nejsou TOP, lepší jsou z DMka, ale jsou fajn, již jsem si je pořídila podruhé a tentokrát byly dokonce v akci, že mě balení vyšlo na 50 ks = 50,- Kč. 

A asi úplně prvně jsem viděla mou milovanou Sweet chilli soure za fantastickou cenu, asi 40,- Kč. 
Větší balení cherry rajčátek v Albertu vyšlo levněji než 200g (na přepočet), ale bylo příliš velké, že jsem jej upravila i tepelně. 
V levných potravinách jsem si pořídila nějaké sladkosti na ozkoušenou a oboje mi příliš nechutnalo. Ochutnala jsem, což je u mě nezvyklé a zbytek vzala do práce. 
Pikantní - sušená rajčata, skvělá mám již po několikáté. Masové kuličky - nebo spíš knedlíčky, plněné sýrem, zatím jsem nikdy nezkoušela. Těším se, až ochutnám. 
Zjistila jsem, že mi došlo doma odličovadlo, ne přímo čistič, ty mám doma celkem hojně zastoupené, ale na lehké dočištění jsem zvyklá používat nějaký 2fázový odličovač, či micelárku. 
Skočila jsem tedy dolů do Penny a konečně měla důvod vzít si jejich levnou micelární vodu. 

Ty jo, na Alze jsem objednávala písek pro Izi, ovšem neměli ten náš oblíbený Brit, ten byl prostě vyprodaný a tak mi nejpodobnější přišel nějaký Biokats 10kg, celkem tedy za 300,- Kč a zrovna moc dobrý a dobře hrudkující není. Mnohem lepší je ten z DMka, pro který jsem měla raději s batohem dojít a odnést ho v něm. Njn. 



Dárkem jsem dostala tuto parfémovanou vodu Lanvin, která dle popisu je svěží, přitom ženská a plná. No uvidím, ještě jsem ji nezkoušela, protože mám celkem dost parfémů, které by stály za to je spotřebovat dřív. 

A poslední nové kousky, které doma mám jsou z e-shopu NAZUBY.CZ, který mi po roce nabídl opět spolupráci, tentokrát jsem si s díky přijala. Již jsem však uveřejnila min. první recenzi. 
A tímto bych tyto MINI - nákupy uzavřela. 


Mě čeká dneska další fyzioterapie, najít nějaký nealergenní strom a pomalu se připravit na pracovní týden. ♥
A jaký máš program Ty?



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, pěkné nákupy a díky za varování před tím kočkolitem. Já kupuju pravidelně Tigerino buďto verzi s bavlníkem a nebo dětský pudr. Cenově vyjde nepatrně líp a jsem s ním spokojená. Já dneska mám v plánu dělat guláš a možná trochu píchnout přítelovi na baráku, uvidíme jak mu půjde ostatní práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi a doufám, že sis užila pěkný PRVNÍ MÁJ. ♥ Díky za tip, kočkolit s dětským pudrem zní dobře.

      Vymazat
  2. Já vyběhnu dneska někam pod kvetoucí strom....snad někdo půjde se mnou)))))
    Od Lanvin jsem měla jiný parfém. Byla jsem s ním moc spokojena. Krásně voněl a vydržel.
    Tak Eri, krásný květen přeji....a k narozeninám dodatečně vše nej.(Čtu všechny tvoje příspěvky, ale z tabletu mi nejdou k tobě psát komentáře.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, určitě JSI SI UŽILA PĚKNÝ PRNÍ MÁJ, já odpoledne odpadla, jako nemluvně, a spala až do rána. Probudila mě až chlupatá hlavička Izouška. 😻

      Vymazat
  3. My jsme se na prvního máje určitě s mužem políbili, ale jestli to bylo zrovna pod stromem, to si nevzpomínám :D.
    A připomněla jsi mi, že nutně potřebuju do práce čajovky do aromalampy. V pátek pracuju z domu, tak si pro ně snad stihnu skočit do DMka nebo Rossmanna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, čajovky mi taky nějak "záhadně mizí". ♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...