středa 5. července 2023

#Recenze - Peeling z Mrtvého moře


AHOJ, AHOJ, 
přeji krásný sváteční den. Když píšu tuto recenzi je pátek, slunečný den a já mám náhradní volno, které potřebuji, doslova jako sůl. Jsem přetažená, brzy ztrácím koncentraci a celkově mě "pohlcuje" práce a potřebuji zvolnit. 
Planet Spa je řada, kterou mám velmi ráda a když jsem viděla, že pleťový peeling je v akci, neváhala jsem ani minutu. Tato modrá je s minerály z Mrtvého moře a naprosto fantasticky voní. 
Je to vůně, kterou já nazývám přímo jako v nějakém profi SPA & WELLNESSU. Prostě je radost jej používat. Nyní se mi nějak víc udělají menší šupinky na vrásce mezi kořenem nosu a okolo nosu. 
Pleťový peeling mě vyšel v akci na cca 80Kč a je ho v tubě 75ml, ovšem díky své krémové konzistenci stačí na pleť nanést malé množství. Tím chci říct, že dlouho vydrží. 
Má bílou barvu, středně hutnou konzistenci, která se skvěle nanáší na pleť. Zrníčka má vele-jemná, extra maličkaté částečky jsou na pleti příjemná. Nejen, že ji skvěle obrousí, zjemní, vyčistí a hlavně zbaví nežádoucích suchých částeček, ale tak prokrví. 
Tento peeling předčil má očekávání, a to mám řadu Planet SPA velmi ráda a měla jsem za tu dobu, co používám Avon, možnost vyzkoušet velkou spoustu produktů. 
Peeling dělá co má, co slibuje, skvěle voní, je příjemný na pleti. Nemám mu zkrátka, co vytknout, naopak MOHU JEN VYCHVÁLIT A sama za sebe doporučit. 
Používám cca 2-3x týdně, nebo dle potřeby, ne ne častěji. O to raději jej používám, protože se vždy těším na jeho senzační vůni a krémovost. 
Prostě parádní produkt, za pár korun, navíc ve velmi reprezentativním a plně funkčním balení. 

Znáš řadu Planet SPA od Avonu? Máš nějaké své oblíbené - ozkoušené produkty?

Moc Ti děkuji za to, že jsi se článkem - recenzí dostala až sem k závěru. 

Nyní už Ti jen popřeji krásný a pohodový dnešní den. 

Co plánuješ na prodloužený víkend??  ♥

papa E. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



7 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    tento peeling mám taky moc ráda, stejně jako masku z totožné řady. Kupuji si ho poměrně pravidelně, má i dobrou cenu, takže to není žádná drahá sranda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, sady Planet Spa jsou super. Už se nyní těším na to tělové máslo. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahojky,
    kedysi som používala čiernu radu, ale túto modrú nie, vlastne Avon som nemala už veľmi dlho...
    Pekný večer, pá

    OdpovědětVymazat
  3. Tento peeling neznám a recenze zní hodně dobře... Pouvažuji o vyzkoušení
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, určitě mohu doporučit, zrovinka včera jsem jej používala, je krásně jemný a krémový. Měj krásný sváteční den. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já moc na peelingy na obličej nejsem, mám tu dokonce jeden načatý a zřejmě už i prošlý...Prodloužený víkend pro mě bude jak jinak než prací na baráku, dneska nám mají přivézt dva kubíky písku, co bude třeba na kolečku převozit a večer jedeme ke kamarádce kolaudovat byt.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...