pondělí 3. července 2023

#Spotřebováno za měsíc květen 2023


AHOJ, AHOJ,

přeji krásné, první prázdninové pondělí. Když píši tento článek je víkend, do oken krásně svítí jarní sluníčko a byt je o to vzdušnější a prostornější. Takové dny mám moc ráda. Bohužel jich není mnoho. U blogu relaxuji, u blogu trávím chvíle, které mě naplňují a baví. 
  • Balea - sérum s kyselinou hyaluronovou bylo MOC FAJN. Levné, dobrá textura, do pleti se rychle vsáklo a dodalo jí potřebnou vláhu a skutečně na sebe vázalo vodu. Používala jsem denně, před make-upem si dobře rozumělo. ANO - ZA MĚ FAJN PRODUKT Z DROGÉRIE. 
  • Luna - vlasová voda Lopuch je NAPROSTO PARÁDNÍ, skutečně FUNGUJE. Vlasy mi rychleji rostou. MOHU DOPORUČIT. 


  • Isana - vatové tampónky, prima záležitost, ale kvůli tomu určitě do Rossmanna chodit nebudu. 
  • Veral - mast na bolest kloubů a svalů, řekla bych, že je průměrná. ASI BYCH ZNOVU NEPOŘÍDILA, znám lepší. 
  • Zubní kartáček z e-shopu NaZuby - psala jsem samostatný článek a mohu všechny produkty, které jsem si díky spolupráci mohla vybrat a vyzkoušet DOPORUČIT. 

  • Dermacol - ZÁZVOROVÝ SPRCHOVÝ GEL JE NAPROSTO DOKONALÝ, ovšem má hrozné balení. SKVOSTNÁ VŮNĚ, která jde až do lehkého parfému. ZA MĚ TOP SPRCHÁČ, který jsem letos vyzkoušela. 
  • LIOTN GEL a TRAMAPLANT MAST = oba produkty mi na bolest svalů, žil a celkového "napětí" pohybového aparátu FUNGUJÍ A POŘÍDÍM SI ZNOVU. 
  • Baby Love - byl MULTIFUNKČNÍ DĚTSKÝ KRÉM, který jsem si pořídila na základě doporučení Marti z YTB a byl VELMI DOBRÝ. Jemný, příjemný, dobře hydratoval, vstřebával se a moc ráda SI JEJ POŘÍDÍM ZNOVU. Případně se podívám na další produkty této dětské řady. 

  • Loreal noční sérum s čistým retinolem - byl SKVĚLÝ. Používala jsem na noc, nebyl dráždivý, přitom fungoval. Hezky pleť "vyčistil", vyhladil a dodal jí vypnutější a odpočatější vzhled. Čili samé klady, nemám tomuto produktu, co vytknout. URČITĚ MOHU DOPORUČIT, asi jeden z nejlepších retinolových produktů z drogérie. 

  • Astrid - krémová pleťová maska s kyselinou hyaluronovou jsem dostala myslím si, že od Hani a byla moc fajn. Krémová, výživná, na pleti příjemná. URČITĚ FAJN PRODUKT, stojí za vyzkoušení. 
  • Tekuté mýdlo na ruce do dávkovače - Balea, má nejmilejší kombinace maliny a magnolie. URČITĚ KUPUJI OPAKOVANĚ. 


  • No a posledním spotřebovaným produktem, ostatně jako vždy je tady vosk YC - PŮLNOČNÍ JASMÍN, já tuto vůni mám ráda, ideální pro větší prostory. 
  • A nesmím zapomenout na svíčku od Avonu ve vůni Far Away, ve velikosti votivky byla SUPROVÁ. Prostě tato vůně je pro Avon naprosto ikonická. Určitě doporučuji, mám ještě jednu a tu si tak trochu šetřím. 
  • Brit Care - granulky s příchutí kuřete - byly moc fajn, poměr - cena kvalita, určitě dobré krmivo pro kočičky. 
No a tímto jsem vyčerpala všechny produkty, které se mi za měsíc květen podařilo spotřebovat. Celkem malá spotřeba, troufám si tvrdit. 

A jak jsi na to byly ty?? 

PS. máš dovolenou tento týden, nebo už ti začaly prázdniny? Já tak nějak napůl. Dnes jdu ještě do kanceláře, v pátek máme placené volno a zbytek se uvidí, jak jej strávím. 

Moc děkuji za to, že jsi se článkem dostala až sem a popřeji ti, krásný a pohodový den. 

papa ☺♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, já mám tenhle týden pracovní dovolenou, kdy sic nepracuji v práci, ale dělám na baráku a kolem něj vlastně už od pátku, co jsem skončila v práci. Tak budu příští týden asi taková paní z reklamy....na Voltaren :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, okolo baráku je stále hodně práce, ale budete to mít krásné ☺♥, tak nezapomeň odpočívat kočko.

      Vymazat
  2. Já mám dovolenou a jsme na chalupě, takže takovou poklidnou, leč mírně pracovní.
    Moje červnová spotřeba byla (na mé poměry) dost slušná, ale nevím, kdy se mi povede sepsat článek, protože po týdnu dovolené (na chalupu se mi vypotřebované obaly nechtělo tahat a asi nemám vše dofocené) budu mít fofr v práci a taky mne čeká nějaké zařizování, takže nejspíš nebude moc čas. Navíc má být podle předpodědi horko a to mně vypíná mozek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já si tedy užívám liduprázdné Prahy v tomto období je to prakticky vždy. Jen metro bylo trochu narvanější, ale i dálnice jsou prý jako za Covidu. ☺ Užívej na chalupě a na články se těším. PS. čaje poslány.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já momentálně dodělávám spoustu otevřených lahviček a krémů))))
    Jinak prázdninuji-výletím, odpočívám a těším se s Lolinkou. Užívá si poslední prázdniny bez školy. V září ji to začne. Měj se hezky a užívej si prázdnější Prahu. Doufám, že nám napíšeš nějaký příspěvek z beskydské dovolené. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, užívejte poslední prázdniny "školkové",hrozně to letí ♥. Na Tvé výlety se těším.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já jsem dneska zahájila letní dovolenou, do práce jdu zase až na konci srpna, aspoň doufám, že nebude nutné, abych se objevila dříve. Zaujalo mě to sérum od Lorealu, to bych mohla vyzkoušet:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 👍🐞 Hani, to si moc užij, snad bude pěkné léto. Joo, sérum je fajn, já jsem zase zvědavá to na od Avonu, je moc chválené.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...