sobota 6. května 2023

#Spotřebovanci za měsíc BŘEZEN 2023


 AHOJ, AHOJ,

přeji krásnou sobotu ☀ den a hnedle se do toho pustíme. Spotřebované produkty nějaký ten měsíc fotím postupně, jakmile mám v průběhu daného měsíce prázdný obal, udělám fotku a likviduji. Proto nemám ani celkovou fotku, což se občas snažím vytvořit pomocí koláže z galerie fotek. 

  • Kolagenové sérum od Balea, mělo rozbitý aplikátor. Přišlo mi, že ve výsledku nic moc nedělalo, protože znám mnohem lepší séra, které Balea nabízí. Skleněný obal fajn, konzistence také, ale ZNOVU BYCH SI NEPOŘÍDILA. 
  • Pleťová maska z Řecka od milé Hani byla moc příjemná. Jemná krémová textura, dobře hydratovala, pleť zjemnila, nijak nedráždila. URČITĚ JSEM BYLA SPOKOJENÁ a moc jí za dáreček děkuji. Ovšem nevím, jak bych jí sháněla znovu. 
  • The INKEY list - vitamín C = SKVĚLÝ PRODUKT. Naprosto nepopsatelná sametová textura, která se v tubičce ukrývala, byla asi tím wau, nejvíc, co mě tak oslovilo. Jinak skvěle projasnil, pleť nedráždil, bylo přitom cítit, že obsahuje aktivní složky. Dlouho mi vydržel, cenově dostupný v každé Sephoře. ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • A stejně je na tom i tato MICELÁRNÍ VODA OD AVONU, kterou jsem si pořídila na doporučení holek (Saba & Hani). Tuto micelárku řadím a přirovnávám bez jakýchkoli obav např. k Biodermě, Lorealu, či Avene. Naprosto šetrná, jemná a NEŠTÍPAVÁ V OČÍCH. Odlíčí jakýkoli make-up. PARÁDNÍ PRODUKT. POŘÍDÍM BRZY ZNOVU. 
  • ToDay - vatové tampónky, fajn, koupila jsem v Penny. ANO, určitě si POŘÍDÍM ZNOVU, byla jsem spokojená. 
  • Balea - sprchový gel ze zimní limitky s vůní mandlí a bavlníku. Prima, taková čistá vůně. Ničím extra zajímavá, nebo výjimečná. Asi se dá ještě sehnat, ale já si další balení POŘIZOVAT NEBUDU. 
  • PATCHOLOGY - oční rozjasňující gelové polštářky, tedy pod oči. Pořídila jsem si na na základě recenze a JSOU NAPROSTO DOKONALÉ. Krásně sedí na obličeji, efekt projasnění je okamžitý, jsou moc příjemné a VÁŽNĚ FUNGUJÍ. Určitě MOHU VŘELE DOPORUČIT a budu si chtít pořídit buď to úplně stejné, nebo jiné. DOPORUČUJI 100%!!!
  • Balea - letní limitka, tak tu již zřejmě asi neseženete, ale tato limitka, respektive přímo tato vůně mě hodně seděla a měla jsem dokonce dvě pěny na holení. Super produkt, hodně muziky, za málo peněz. PĚNY NA HOLENÍ OD BALEA JSOU SKVĚLÉ, kupuji stále dokola. URČITĚ ANO. 

  • Vánoční - zimní loňská edice, dětského, snad jsem tento sprcháč  kupovala v dětské sekci. Vůně skořice a pomeranče mě nalákala, však sprcháč byl spíš průměrný. Ničím výjimečný, kterým by se mi vryl do paměti. Spíš bych si znovu nepořídila. Těším se na novou limitku. 

  • Cien - šampon na vlasy s olivami, olivovým olejem z řady Natures beauty. Ano, tento šampon mi seděl, a to moc. V kombinaci s vlasovou maskou ze stejné řady byl ještě lepší. Šampon krásně pěnil, dobře myl, nedráždil pokožku a vlasy zanechal o dost lesklejší. ANO, VŘELE DOPORUČUJI, mě Cien produkty na vlasy zvláště vyhovují. 
  • THE RITUALS - je pár let velmi populární tělová kosmetika, ano, proč ne. Já tuto značku znám dlouho, produkty jsou fajn, ale boomu jsem nepodlehla. Ovšem - tato SKIN CARE, kterou jsem dostala od své kamarádky Blani MĚ VELMI OSLOVILA. Skvělá péče, sérum, hydratační krém a booster s aktivní láskou CAKUCHIOL, která je velmi vychvalovaná. Toto je péče, do které uvažuji, že zainvestuji, zvláště pak ze séra a hlavně boosteru jsem OKOUZLENÁ. Měla jsem dvě cestovní verze, které mi ukázaly, že mé pleti dělají moc dobře a činí ji pěstěnější. 

  • YSL - Black Opium - asi netřeba komentáře. Dlouho jsem tuto vůni měla, byla krásná, sladší, ale bohužel se z ní stal [MEJSTRÝM], což já ráda nemám. 

  • Lodaites - odličovací olej byl ze začátku naprosto parádní, pak nevím, co se s ním stalo, jestli změnil své vlastnosti, voněl stejně, textura byla také v pořádku, jen mi tolik již nevyhovoval. Vzhledem k této skutečnosti, bych i s přihlédnutím k ceně o tomto PRODUKTU DÁL NEUVAŽOVALA. Ovšem jsem moc, moc ráda, že jsem polovinu balení používala denně a s velkou radostí. 
  • No vidíte to, jak říkám, produkty mi docházejí postupně☺. Cien - opět olivová řada Natures - SKVĚLÁ MASKA NA VLASY, hydratovala, vyživila, nezatížila, MĚLA JSEM JI MOC RÁDA, POŘÍDÍM SI ROZHODNĚ BRZY ZNOVU. 
  • Sůl do koupele s minerály za Mrtvého moře jsem dostala od své švagrové. Nevím, kde ji sehnala, přišlo mi, že vodu změkčila, nijak nevoněla, což byla škoda. Krystalky, lépe řečeno krystaly byly dosti velké a hrubé a hůř se rozpouštěly. Značku neznám, nepátrala jsem po ni, ale trochu to vidím na kosmetiku, pokud ještě vůbec existuje Neri-Neridé. TAKOVÝ NIJAKÝ PRODUKT, spíš jsem jej dopotřebovala, tak trochu s povinnosti. 



  • MIXIT - PRECLÍKY MÁČENÉ VE SLANÉM KARAMELU, naprosto úžasná záležitost, na které bych si dokázala postavit jídelníček. Skvělá sladkost, návyková pochutina. Narazila jsem na ně zcela náhodou. ROZHODNĚ, POKUD NEZNÁTE, KOUKNĚTE PO NICH. MUST HAVE. ♥
  • Sušené brusinky z Penny, vlastně vždy, když jsou v akci si je pořídím. Velká dobrota. Jsou příjemně nakyslé a přitom šťavnaté. 👍KUPUJI PRAVIDELNĚ, MOC MI CHUTNAJÍ. 
  • YC vosk v novém balení, mi tedy vůbec nevyhovuje, prakticky se nedá naporcovat, zlaté klasické tvary a provedení. To je samá novota, a ono to pak nefunguje. 🤣 Vůně Baby Powder je klasická, čistá, překvapivě pudrová vůně, která mi přišla chvílemi až nějak moc umělá, nebo je to mým nosem. Každopádně, zatím vosky YC kupuji stále dokola, protože jsem konzerva a vyhovují mi. 


Toť vše, prokousala jsem se mými spotřebovanými produkty za březen 2023 celkem obstojně. A jak jsi na tom Ty se svíčkami, či vosky za první jarní měsíc??

Měj krásný prodloužený víkend. ♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


4 komentáře:

  1. Eriko, já vosky kupuju hodně málo, teď mám v práci nějaký už hodně dlouho - když přestal vonět, tak jsem do něj přikapávala olejíčky. Ale už bude na vyhození, nepřjde mi už úplně čistý. Doma aromalampu nemám, tam se držíme svíček. Teď pálíme jednu velkou z Pepca, má takový ovocný, nakyslý nádech, takže se k jaru parádně hodí, jindy už jsme touhle dobou doma v podstavě nepálili, jen já v práci (protože závodka...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný sváteční den, milá Stáňo. V práci mi byla aromalampa a svíčky zatrhnuty. Vosky mě drží přes deset let a nedám na ně prostě dopustit. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, séra od Baley vídám poslední dobou často a nejvíc mě zaujal asi niacinamid, jen se bojím avizovaného zhoršení pleti po zařazení séra. Masku od Haničky jsem ještě nenačla, chci nejdříve dodělat od Avonu s minerály z Mrtvého moře. Od The Inkey List mám teď nově načnutý krém Omega water, ale zatím jsem si na něj nestihla vytvořit nějaký názor. Koukala jsem, že letos Balea s létem nezahálela a minimálně sprchové gely a pěnu na holení už v krámech mají,akorát teda nic moc nového. Já si koupila jeden ze sprcháčů s vůní tropického ovoce, to mi k létu tak nějak nejvíc patří. Ale sprcháčů mám doma dost, takže zbytek jsem tam s klidem v duši nechala.

    Jinak v rámci svíček a vosků už téměř nepálím, ale na stolku je tu ještě mám, kdyby náhodou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, sérum od Balea s Niacinamidy mám právě nyní. Určitě není pro suchou pleť, to mohu potvrdit, ale pro mladší je skvělá a s póry pracuje také dobře. Celkově jsem s Balea produkty, které obsahují aktivní látky velmi, mile spokojená. Taková levnější alternativa Sephora produktů, co jsem zatím zkoušela. A i kamarádovi sedly, to má jinou pleť. Měj kočko krásný, sváteční den. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...