pondělí 26. června 2023

Vlasová péče jaro/léto 2023

AHOJ, AHOJ,
přeji krásné pondělí, a moc Tě vítám u dnešního článku, ke kterému jsem se vrátila po dvou dnech, kdy jsem jej odpoledne opustila a neměla nějak vůbec "slova", formulovat správně svou recenzi. 
Produktů na vlasy mám celkem spotřebu, ostatně i tělových krémů a různých mazadel. Také je pro mě docela podstatné, jestli mi samotný produkt voní, jestli má příjemnou parfemaci. 
Ale k samotným VLASOVÝM PRODUKTŮM, které nyní používám. Oba jsou v obřím 1000 ml balení, což mě vyhovuje a dokonce to byl důvod, proč jsem se pro ně do obchodu vracela. 
Oba jsem si pořídila v Actionu v Třebíči, a ano, sama busem v kufříku je vláčela sem do Prahy. 
Šampon má skvělou a velmi praktickou pumpičku, která je až nezbytností, i u kondicioneru  bych jí ocenila. Má jemnou vůni, nijak přehnanou, nicméně je fajn. Barvu mé perleťovou a je středně krémové konzistence, spíš lehce tekutější. 
Méně pění mi přijde, pro své potřeby si na jedno I. mytí dávám až 10 pumpiček, abych měla "svůj dobrý pocit", který se ale rázem dostaví. Nedráždí mi pokožku, nevysušuje neštípe. 
Obsahuje arganový olej a hydrolyzuovaný keratin, což jsou složky, pro které se jmenuje - nazývá VYŽIVUJÍCÍ ŠAMPON. Nepřijde mi, že by nějak extra vyživil, ale rozhodně vlasy nevysuší. 
Vlasy dobře umyje a šampon bych celkem hodnotila, jako DOBRÝ, SPÍŠ LEPŠÍ PRŮMĚR, znám v této cenové hladině asi i lepší. OVŠEM PLNĚ MÝM POTŘEBÁM VYHOVUJE A SPLŃUJE, CO JSEM OD NĚJ OČEKÁVALA. 
U tohoto 1000 ml balení kondicionéru jsem si ze začátku říkala, zdali bude mým potřebám stačit, jestli není příliš slabý. Jelikož jsem zvyklá používat vlasové masky a to velmi pravidelně, prakticky na stejné bázi a četnosti, jako právě různé balzámy. 
Kondicionér ovšem PŘEDČIL MÁ OČEKÁVÁNÍ. NAPROSTO PŘEKRÁSNĚ VONÍ, je to silnější a kořeněnější parfemace se sladkým koncem. VLASY SKUTEČNĚ ZANECHÁ LESKLÉ A HEBKÉ. 
Nanášení by bylo určitě praktičtější a více pohodlné s pumpičkou, ale tu nemá a ani já žádnou náhradní doma nevlastním. 
Konzistence je středně krémová, dobře se nanáší a nestéká při manipulaci. Barva mléčná a skvělou parfemaci jsem již popisovala. 
Kondicionér je rovněž určen pro poškozené a suché vlasy, kdy jim dodá potřebný lesk a vlasy jdou po něm skvěle rozčesat a nezamotávají se mi. 
Nechávám působit cca 2-3 min, poté běžně smyji a vlasy proschnou, než je vždy finálně vysuším do sucha. Určitě by se z kondicionéru dala udělala dobrá a snadná maska. Nanést na celou délku vlasů, trochu zapracovat, smotat vlasy, asi přehodit raději ručníkem - ideálně a nechat působit, dle libosti, dle potřeba. Třeba i půl hodiny, no prostě jak jste zvyklé. 
Já si tedy na takovéto masky nepotrpím, jelikož je to "příliš mnoho práce" a následné smývání, pro člověka, který je neschopen si umýt vlasy v předklonu, velmi nekomfortní. 
Kondicioner bych řekla, ŽE MI VYHOVUJE O KOUSÍČEK VÍCE, NEŽ ŠAMPON, ALE DOHOROMADY TVOŘÍ SKVĚLOU VLASOVOU DVOJKU, kterou nyní ráda a často používám. 
Je také pravda, že již delší dobu nepoužívám profi vlasové produkty a nejsem nijak extra náročná. 
Závěrem mohu konstatovat, že jsou cenově dostupné, ve skvělém velkém XL balení, s velmi dobrými účinky. 

Mě tedy opět Action potěšil, jen škoda, že tady v Praze je na místech, mimo mou dojezdovou vzdálenost. 


A bez čeho Ty nikdy neodcházíš z prodejny Action??

Mě dneska oficiálně začíná dovolená a vyrážím směr Beskydy. 

Měj krásný a pohodový den. ☺♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, užij si dovolenou v Beskydech. Já jsem momentálně docela nadšená z Yves Rocher řady pro barvené vlasy, chystám na ní samostatnou recenzi. Z Actionu neodcházím obvykle bez masek - moje topka je the MASK Dr. co se Action masek týče.

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky neznám, ale arganový olej v kosmetice mám moc ráda.
    Eri, přeji krásnou dovolenou. Beskydy neznám, tak se budu těšit na tvoje příspěvky.
    Užij si ji a pořádně si odpočiň. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, děkuji ♥, budu se opakovat, je tady pěkně. I počasí vychází.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    do Actionu chodím poměrně málo, byla jsem tam asi čtyřikrát. Mám ráda jejich plátýnkové masky, hlavně ty od značky The Mask Dr. mi vyhovují.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, plátýnkové masky z Actionu jsou vyhlášené, vím. Já ho mám prostě jen v Třebíči, tady je to tak nešťastně. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...