sobota 29. července 2023

#Recenze - Catrice paletka z časopisu Elle

 

AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou sobotní noc, a moc tě vítám u dnešní recenze. Zítra touto dobou #mementomori #Depeche Mode koncert. 🙈🖤
Tuto paletku si moc užívám. Sehnat ji, tedy časopis ELLE nebylo 2x snadné. Já na něj prostě neměla nikde štěstí, ale kamarádi nezklamali a na dvou místech v Praze na ni natrefili. 

Jednu jsem si nechala pro sebe, druhou jsem záměrně darovala, jelikož Hani se nechala slyšet, že má jakou si "stopku", co se týká nakupování. No a mě se to náramně hodilo. 
Žádnou paletku od značky Catrice doma nemám, jestli jsem nějakou kdysi měla, tak jsem jí poslala dál. Paletka obsahuje úctyhodných 18 stínů. Paletka se náramně podobá té od Huda beauty. 

Jak název napovídá, tak Nude odstíny převažují. Jsou zde matné, třpytivé a dokonce i čtyři pánvičky jsou slisované pigmenty. Paletka je docela slušně pigmentovaná, práší, ale ne příliš. Upřímně řečeno, čekala jsem  míru prášivosti vyšší. Naopak mě mile překvapila její výdrž. 
Dá se s ní vykouzlit matné, ale třpytivé líčení, které je vhodné na den, ale i díky tmavším odstínům na večer. Stíny neflekatí, dobře se s nimi pracuje, pro ty s třpytkami, nebo na slisované pigmenty používám nejraději pro nanášení prst. Ostatní stíny blendím klasickými štětci. Pigmenty trochu opadávají, na to pozor, vždy si je musím otřít, abych je neměla na tváři. 
Stíny jsou dobře odlíčit, stačí na to běžný odličovací přípravek či micelární voda. Jedná se o teplejší paletku, která mě naprosto vyhovuje. 
Nyní ji používám denně. Paletka je z papírového - lepeného kartonu, který je dobře zpracovaný a obsahuje zrcátko, což je velmi praktické zvláště na cesty. Ano i na cestování bych ji volila a také jsem ji  s sebou v Beskydech měla. Použila jsem ji sice jen 2x, ale třeba jen pro sjednocení barvy víčka, je vhodná. 
Já dokonce tmavším stínem úplně vpravo dole dělávám linku na horním víčku. Ráda používám ty třpytivé stíny, které nanáším na střed víčka.  
Za mě je tato paletka VELKÝM A MILÝM PŘEKVAPENÍM. 
Když jsem se nyní dívala, tak na Notinu je např. vyprodaná, ale její cena se pohybuje okolo 380,- Kč 

S Elle časopisem vyšla na třetinovou cenu. 👍
Daring Nude Eyeshadow Palette od Catrice je SUPER PALETKA, která se hodí pro každou příležitost. Dokonce bych si dokázala představit, že bych jednotlivé stíny nahradila např. rozjasňovačem, bronzerem a tvářenkou. A BYLA BY TO DOKONALÁ, MULTIFUNKČNÍ PALETKA. 
Za mě super produkt a mohu vřele doporučit. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



2 komentáře:

  1. Tak to byl skvělý dárek k časopisu. Já mám od Catrice paletku s hodně podobnou barevností stínů, jmenuje se Fall in coulours a je provedená v kartonu se sametovým potahem. Kupovala jsem ji v Rossmannovi v povánočních slevá tuším za dvě stovky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, dárky v časopise mě občas nalákají. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...