úterý 1. srpna 2023

#Cien - micelární voda s černým uhlím

 


AHOJ, AHOJ,
přeji deštivý, první srpen, a moc Tě vítám u dnešní recenze. 
Nejen vlasové produkty z Lidlu mi sedí, ale příliš často se nyní do Lidlu nedostanu, tak nemám přehled, co za novinky Cien přinesl. 

Však jsem nyní začala používat ČERNOU MICELÁRNÍ VODU s aktivním uhlím z bambusu a extraktem z černého čaje. 
Micelárka dobře vyčistí, odlíčí a opravdu se nemusí oplachovat. Lehce vysušuje a může dráždit oči a oční okolí. 

Mě micelární voda vyhovuje. Čistím a odličuji s ní pravidelně. Ne každý den, očím se vyhýbám, lehce štípe. Není také primárně určena na odličování očního makeupu. Líbí se mi, jak pěkně stáhne póry, což je nyní v období velmi teplého počasí více než žádoucí. 



Hluboce čistící micelární voda s aktivním uhlím z bambusu a extraktem z černého čaje. Balení obsahuje 200 ml produktu a stojí okolo 75,- Kč 
Před použitím se má řádně protřepat, aby se složky propojily a smísily. 
Micelární voda je přímo určena pro normální až smíšenou pleť, což vychází právě z čistících složek černého uhlí, které zároveň i stahuje póry. 


Micelární voda slibuje hned tři kroky skin care, nebo ne přímo takto popsaný produkt není, ale SLIBUJE ČIŠTĚNÍ PLETI, ODLÍČENÍ MAKE-UPU A ZÁROVEŇ SE DÁ POUŽÍT I JAKO PLEŤOVÁ VODA. 

Určitě je fajn pro čištění, odlíčení make-upu jako pleťovky. Oči jsem zkoušela asi 2x a dá se, odlíčí oči, ale štípe. Kdyby nebyl jiný produkt na odlíčení očí po ruce, tak si určitě v klidu oční make-up odlíčím. 
Pozor na citlivé oči. Lehce vysušuje, tedy alespoň mou pleť, proto velmi rychle nanáším sérum a další skin care. 
Je pravda, že nová technologie micelárních vod, teď to myslím obecně umožňuje již si NEOPLACHOVAT obličej - pleť - dekolt. Někdy to přeci jen udělám, asi síla zvyku, ale mohu se ztotožnit s názorem, že to není potřeba, pleti nijak neublíží, když na pokožce zůstane. 

Čistím si touto micelárkou pleť po cvičení, kde se mi velmi osvědčila. 

Znáš tento produkt? Používáš ještě micelárky, nebo dáváš přednost jiným produktům?


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...