pátek 28. července 2023

#Spotřebované produkty za měsíc ČERVEN 2023

 

AHOJ, AHOJ,
přeji trochu deštivý pátek, ale i tak Tě  moc vás vítám u dnešních spotřebovaných produktů. 
  • Balea sprchový gel z loňské zimní edice, jsem spíš pomalu spotřebovávala. Nebyl špatný, ale nějak extra nadšená jsem z něj nebyla, znám lepší, se kterými se Balea již "předvedla". NIC MOC 
  • ACTION - sprchový kávový peeling BYL SKVĚLÝ. Celkově kosmetika z této prodejny mi přijde MOC FAJN. Velmi levná, dostupná, vždy přinese něco navíc, má zajímavé vůně. ZA MĚ ROZHODNĚ SKVĚLÝ SPRCHOVÝ PEELING. 

  • CIEN - maska na vlasy s arganovým olejem v novém balení mi přišla POSLABŠÍ, oproti té, ze stávající nabídky. ALE NEBYLA VŮBEC ŠPATNÁ, ke konci mi přišlo, že byla více tekutá, než jsem zvyklá a lehce mi zatěžovala vlasy. OVŠEM MASKY OD CIENU MÁM VELMI RÁDA. 

  • Další Balea - HYDROGELOVÁ MASKA POD OČI. Tedy jsou to takové ty polštářky, které já si již od loňského roku pořizuji a zvláště v letním období často a ráda používám pro osvěžení. TATO KONKRÉTNĚ JE LETOŠNÍ EDICE  je MOC FAJN. Osvěží, projasní a uleví očnímu okolí. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Denk mit - prostě prostředek na nádobí, s příjemnou vůní. Je to fajn prostředek ovšem ani ten mě nenaučí mít v oblibě, mytí nádobí. JSEM ŠTASTNÁ, ŽE NOVĚ MÁM MYČKU, již zapojenou. 😅

  • Doplněk stravy Vitamin D - určitě je dobré brát, mě ho dokonce naordinovala má obvodní lékařka a objednával M., z jednoho e-shopu v USA. 
  • KOKOSOVÝ ŠAMPON Z ACTIONU - byl MOC FAJN, skvěle pěnil, dobře myl, vlasy nezatěžoval a k přihlédnutí na jeho dostupnost, jsem BYLA VELMI SPOKOJENÁ. Ano, pořídila bych si znovu. 

  • Na doporučení Stáni jsem si pořídila svou první svačinkovou kapsičku, která byla skvělá. Tato Relax jako jedna z mnoha neobsahuje banán, který já bytostně nesnáším. Kombinace červené řepy a ovoce byla moc fajn, VELKÉ A MILÉ PŘEKVAPENÍ. Rozhodně budu kupovat  
  • Díky moc Stáni. ♥

  • Loccitane - má oblíbená značka. Řada Verbena, neskutečně svěží a podmanivá vůně. Nádherný set to byl. Krém na ruce mívám pravidelně v kabelce, jelikož neznám lepší krémy na ruce - ever. A sprchový gel byl tak moc příjemný, voňavý. Oboje jsem si vyšetřila z adventního kalendáře. NAPROSTO SKVĚLÉ PRODUKT - RUKU DO OHNĚ BYCH ZA NĚ DALA

  • Modrá indulona -  skvělý to krém. Mívám pravidelně na pracovním stole, nebo vedle postele. Čas od času - min. 1x za týden si jím namažu dle potřeby i obličej, protože pro mě má skutečně blahodárný efekt. MÁ OSVĚDČENÁ STÁLICE. 
  • Sephora - C a E vitamínové rozjasňující sérum. Bylo SKVĚLÉ, vyživilo, skutečně projasnilo a CELKOVĚ MĚ POSLEDNÍ DOBOU SEPHORA SKIN CARE BAVÍ, a přijde mi velmi kvalitní. 

  • Balea - pleťová maska - ledové bobule, byla fajn, celkem slušně hydratovala, na pleti byla příjemná a nedráždila. Toto balení mi vždy vystačí na min. 4 použití a to mi vyhovuje. 
  • Gym Beam - vitaminový mix doplňků stravy jsem dostala snad před půl rokem od M. a byl fajn. Pravidelně ráno jednu kapsli. K tomuto produktu, asi víc dodat nemohu, ale jiné vitamíny od této značky jsou skvělé a kupujeme opakovaně. URČITĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Japonský krém na ruce s She butter - BYL FANTASTICKÝ, jen netuším, kde se k němu tady dostat. Byl to dárek od mé kamarádky Chieko, ale negooglila jsem jej, pravda.
  • Balea - gel na holení ze zimní edice s vůní bavlny a mandlí byla moc příjemná, gel vytvořil hustou a pevnou pěnu, prostě tyto produkty jsou SKVĚLÉ, kupuji stále dokola A MOC RÁDA. 
  • Balea - sprchový gel s vůní exotických tónů a kokosu, který jsem tam necítila. Ovšem gel byl čirý a moc příjemný. Byla to loňská edice, právě včas jej spotřebovat. 
  • Lady Speed stick - gelový deodorant, který jsem měla ráda, byl fajn, vyhovoval mi. Raději používám spreje, jsou pro mě víc praktické, ale tento za sebe mohu DOPORUČIT. 
  • ISANA - suchý šampon na vlasy - toto byla nějaká limitka, které ovšem naprosto skvostně voněla, jako nějaký parfém. Nejčastěji používám suchý šampon na večer, kdy ráda je efekt více přirozenější. Za mne super produkt, který mi doporučila tuším, že Sabča. 👍

  • To Day - bavlněné vatové tampónky z Penny, moc prima. Skvělá cena i dostupnost. Dělají, co mají. NEMÁM JIM CO VYTKNOUT. 
  • A co by to bylo za spotřebované produkty bez vosky YC - vůně Black Cherry patří mezi mí nejoblíbenější a byla to má vůbec první svíčka. Již mám objednané další, pálím již od roku 2013. 
No a moji milí, jsme u konce s mými spotřebovanými produkty a dá se říct, že i v polovině roku. 
A jaké jsou tvé plány na víkend??♥♥♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    my máme o víkendu hráčský večer s deskovkami, tak se moc těším. Jinak mě čeká úklid a taky bych ráda protřídila nějaké věci, co mám doma.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, doufám, že jste si večer užili. ♥ Krásný sobotní večer přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné kousky. Co se týče Baley přijde mi, že mají poslední roky nějakou tendenci se opakovat. Ale zaujal mě teď ten nový sprcháč s beruškama pro ten asi poběžím jako pro dárek a možná i pro sebe. Polštářky pod oči jsem měla od tebe a taky mi vyhovovaly. Berry Sweet masku jsem kupovala už dvakrát v rámci dárku a teď jí mám v šuplíku i pro sebe :-D

    Co se víkendu týče včera jsem si četla, dneska taky a pak jsem drhla koupelnu a teď si čtu články, napsala jsem recenzi na knížku a plánuju posvačit a jít do sprchy. Večer tu máme Hudbu na dlani, kde hraje tchán s kapelou Wyrton, tak se půjdeme podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, hezky vyvážený víkend. ☺♥ Já se neskutečně těším na zítra, ale asi i nervozita dělá své.

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že ti Relax kapsička chutnala. Pro mne jsou kapsičky taková rezerva, když třeba v práci běžím na poradu - kapsičku zvládnu zlikvidovat cestou (a protože je mám v lednici, tak navíc teď v létě hezky osvěží :D).
    A víkend jsem strávila na svatbě - ženil se mi syn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, taky mám doma v zásobě, v lednici mohou být lepší, zvláště pak nyní v létě. Věřím, že sis svatbu užila. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...