sobota 15. července 2023

#ShoppingTime No. 28



AHOJ,AHOJ,
přeji hezkou sobotu,  moc Tě vítám u nákupů č. 28. Začnu DMkem, kam jsem zaběhla před schůzkou v centru Prahy. Šla jsem se tam spíš jen tak podívat, jestli by ještě něco z novinek neoslovilo. 
A můžeš hádat, oslovilo. Tělová emulze Schimmer summer sunset edice, je totiž přesně to, co jsem hledala. Tónující krém mám, ale chtěla jsem něco letního, co by podtrhlo summer atmosféru. Ne vyloženě třpytky, ale lehký shimmer bylo to, co jsem hledala, no a našla. 
Brala jsem i něco do domácnosti, sypkou směs vhodnou na odstranění vodního kamene - používám snad každý víkend o varné konvice. 
Objevila jsem i v řadě Profissimo utěrky, které znám z Německa a moc mi vyhovují. Tak jsem velmi ráda, že jsem je sehnala. A Denk mit - čistič přímo na kuchyně. Velmi příjemný a účinný. Navíc pěkně voní. 
Neodolala jsem a vzala i dva produkty z vlasové kosmetiky. Balea natural beauty šampon s vůní kokosu v náhradním balení o objemu 400ml a ceně 50,-. Mě určitě nebude vadit, pokud si jej nebudu mít do čeho přelít, tím myslím, že nemám původní lahvičku. Chtěla jsem ho prostě zkusit. 
No a ještě avokádovo - mangová maska na vlasy, která ovšem nemá ochrannou folii, což je vážně velká škoda a řekla bych i důvod, proč si příště nic takového nepořídím. 

Rychlá večeře, po velmi dlouhém dni. Kyblík v KFC pro jednoho a vychlazené nealko pivko. 👍

Pro Izouška Gourmetky. 
Malý víkendový nákup. Zmrzka z Billy - slaný karamel, která je velmi návyková. Akce na Sidolux v Penny a nové oplatky - Jarmila s příchutí citronu mi vážně chutnají. 
Nové RoyalCanin granule, ty přivezl tedy M. v kufru, se svými věcmi. Vypadá to, že snad i letos nastěhuje. 
Myčka zapojena, byla to trochu hurá akce a z hodiny se staly rázem tři a půl. 
V rychlosti jsem v Penny pořídila leštidlo, sůl a universální čistič do domácnosti . 
Díky kolegovi, kolegyni od které mám většinu věcí do bytu a kamarádovi Jakubovi z IG, který byl tak hodný a ještě ten večer přijel, pral se s přívodem vody a zfušovanou prací. Ovšem je nejšikovnější a dílo se podařilo. Myčku úspěšně zapojil, kohout povolil a neutrl se. 
Až se vrátí kolega z Jordánská - z dovolené, tak mi hadice zadělá buď to lištami a nebo přímo dolů do soklu. 

Z myčky mám neskutečnou radost, postupně odmývám nádobí, hrnce, talíře, skleničky, prostě tak dobře je v ruce a ve dřezu neumyji. 
Celkově mě tato zánovní myčka značky Bosh vyšla na 4tis. Kč. 

Dneska nás čeká další tropický den, tak se snažme "neupéct", nejlépe někam k vodě. Já plánuji být doma s Izinkou a odpočívat, co to jen půjde. 👍😻


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥








4 komentáře:

  1. Eri, tu masku na vlasy Balea mám a není špatná. Varnou konvici doma i v práci odvařuju klasickou kyselinou citronovou, ale připomněla jsi mi, že potřebuji čistič do kuchyně a do DMka se chystám. Bere tenhle dobře i mastnotu nebo je to spíš dezinfektní záležitost?
    Vedra trávím na chalupě a už někdy od deseti jsme zalezlí uvnitř, protože venku je pařák jako hrom. Jsem zvědavá, jak bude zítra v našem 2 dny zavřeném panelákovém bytě...
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, včera byla na umření, jsem ráda, že jsme to s Izi přečkaly. ☺ DM čistič na kuchyně bere i mastnotu, povrchy a dřez s tím umývám. Na troubu mám jiný. Takže za mě spokojenost. Prima neděli.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, pěkné kousky. Jsem zvědavá, jak ti bude nová Balea vlasovka sedět. Já tenhle víkend měla nakonec odpočinkový, přítel pracuje a já neměla kam vyrazit s nějakou z kamarádek. Včera jsem si luštila křížovky a četla si. Večer jsem pak vlezla na chvíli do vířivky a pak si zase četla, dneska už jsem knížku dočetla a taky si začínám pohrávat s tím, že bych šla do vířivky. Příští víkend už alespoň na část vyrážím zase pryč. Už jsem tak nějak toužila po nějakém výletu ač tento je plánovaný už od podzima loňského roku, tak s ním vezmu za vděk. Pojedeme s tetou, sestřenkou a tety kamarádkou na Hudbu na vinicích.

    OdpovědětVymazat
  3. Sabi, to je jedině dobře, včera byla neskutečnej hic. Nedalo se prakticky nic, my byly s Izi zalezlé doma. Mít doma vířivku, nejezdím nikam. ☺♥ Krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...