středa 2. srpna 2023

#Recenze-Action & Cien

AHOJ, AHOJ,

přeji krásné středeční odpoledne. Tady od poledne prší.  Moc tě vítám u další recenze.
 Tentokrát tady mám opět dva produkty, běžné denní rutiny, dalo by se říci. Začnu pěkně od začátku, vezmeme to podle abecedy. : )
Deodorant ani antiperspirant jsem z Action ještě neměla. Na a jelikož jsem v Třebíči měla jen kuličkový deodorant Cien, který mi navíc dochází, tak jsem si řekla, že se po něčem podívám. 
Vybrala jsem si tento DEODORANT SENSITIVE, a přiznám se, že mě asi nejvíce zlákal krásný obal. Na výběr měli ještě asi dvě varianty, ale já si říkala, že si pro jistotu, protože mám ráda svou pokožku vezmu variantu senzitive. Ačkoli, já prakticky na žádné alergie netrpím, co se týká kosmetických produktů. 
Je TO SKUTEČNĚ DEODORANT, žádnou extra výdrž nečekejte. Pro náročnější klientelu a do "pražských" teplot šplhajících přes 35C  bych jej přímo nedoporučila. Určitě se dá použít opakovaně, v průběhu dne, což já také v takové horké dny praktikuji a velmi se mi to osvědčilo. 
Deodorant má klasické balení, střička je ovšem prakticky oken neviditelná, že nikdy nevím, ze které strany mám čekat rozptyl. 🤣 Tedy pozor na oči. 
Mým potřebám dostačuje a jsem s ním SPOKOJENÁ. 
Osvěží tělo, nepotím se tolik, nezaregistrovala jsem žádný nežádoucí odér. Dá se v průběhu dne a potřeby navrstvit, má překrásné a hravé balení, které si mě naprosto získalo. 
Ještě se vrátím k balení, které je kovové, obsahuje 150 ml a vyšlo mě na cca 45,- Kč. 
ZA MĚJE TO FAJN DEODORANT, řekla bych stejného druhu co do kvality a výdrže např. Balea & Isana. 
ZA MĚ ANO. MOC PRIMA PRODUKT. Pořídím si další variantu s sebou do Prahy, pokud budu mít cestu do Třebíče. 👍


A jako druhý produkt zde mám VELMI POVEDENÝ GEL NA HOLENÍ z Lidlu, jejich privátky Cien. 
Začnu balením, to není 2x "nic moc", tím chci říct, že není tak roztomilé a hravé jako má např. Balea či právě Action. 
Spíš mi balením náhodně připomíná Gillete. Mám variantu pro ženy s ALOE VERA PRO CITLIVOU POKOŽKU. Kupovala jsem jej již na jaře a stál tuším něco okolo 65,- Kč o objemu 200ml. Balení mi přijde standardně velké a gel dlouho vydrží, tedy alespoň mě. 
Samotný gel má tyrkysovou barvičku, jemňoučkou, opravdu jemnou parfemaci, která je naprosto nedráždivá a až nezaznamenatelná, což je zvláště pak pro citlivou pokožku velký plus. 
Gelu stačí nanést přiměřené množství, kdy se po chvíli změní v pěnu, která se velmi snadno rozetře po těle, po oblastech, které chce oholit. Pěna nedráždí, je dostatečně hustá, dobře drží na pokožce, nikam příliš necestuje a výsledný EFEKT JE VÍCE NEZ USPOKOJIVÝ, JSEM S GELEM MOC SPOKOJENÁ.

 Pokožku zanechá jemnou, hladkou a holením s ním jde o to lehčeji a snadněji. Je to můj velký pomocník. Řekla bych, že konzistencí mi vyhovuje o trochu více, než Balea produkty, ty jsou více krémovější a nedrží tak dobře na pokožce, nepřilnou tak dobře a člověk musí víc pospíchat se samotným procesem holení. 
Za mě tedy VELKÁ, VELKÁ SPOKOJENOST a rozhodně si GEL NA HOLENÍ ZNAČKY CIEN POŘÍDÍM ZNOVU A RÁDA. 
A jaké produkty na depilaci používáš nejraději & nejčastěji Ty? 




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


4 komentáře:

  1. Tak to jsou přesně dva produkty, které nejsou pro mne :) - mám raději antiperspiranty a v kuličce, spreje mne trochu "dusí" při aplikaci. A gel na holení nepoužívám vůbec :). Ale i tak jsem se ráda koukla...

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem od Cien něco málo zkoušela :-) Pravidelně od této značky kupuji mýdlo a holící strojek se žiletkami, jinak nic :)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, holicí stroj, dobrý tip,děkuji. : )) Krásný pátek.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...