čtvrtek 31. srpna 2023

#Recenze - Loreal Revitalift Toner

AHOJ HOLKY, 
mám tady pro vás speciální recenzi. Díky projektu ALL2TEST jsem měla možnost vyzkoušet toto trio LOREAL PRODUKTŮ ZE STEJNÉ ŘAY REVITALIFT, které jsem dostala na testování. 

Začnu tímto tonikem s kyselinou glykolovou, které používám asi nejdelší dobu. Někdy ráno i večer, jindy spíš jen večer. Je to vlastně první krok z celé této Revitalift  řady.
K použití se mi nejvíce osvědčil klasický vatový tampónek. Hlavní a aktivní složkou produktu je kyselina glykolová, která je v tomto produktu zastoupena v 5%.

  Jedná se o peeling v tekuté podobě, který je určen pro každodenní používání a pro všechny typy pleti.  Nedráždí, nevysušuje, naopak dělá mou pleť hezčí. 
Již po týdenním používání  jsem zaznamenala, že je v lepší kondici. Pokožka je projasněnější a to znatelně, vypnutější a celkově působí zdravějším dojmem. Což se mi samozřejmě líbí. 
Aplikace je snadná a rychlá. Vůně příjemná, nijak přehnaná a vtíravá. Toner má tekutou konzistenci a čirou barvu. Kromě kyseliny glykolové obsahuje ještě výtažek z vodního melounu, jeho dužiny. Toner také dobře redukuje drobné nedokonalosti na pleti a umí si poradit (již po měsíci) s viditelnými pigmentovanými skvrnami. 
Toner jsem si nejen oblíbila, proto jsem jej zařadila do mé pravidelné skin care. 

Co bych ještě ráda zmínila, že obal se mi mi skutečně líbí, je výrazný, přitom má čisté a jednoduché linie. Samozřejmě se jedná o recyklovatelný plast (se vším všudy, co k tomu patří) a je šetrné k naší planetě. 
Holky a co Vy říkáte na tyto produkty? Znáš nějaký? Nebo dostala jsem se taky do all2test programu testování? Já tedy poprvé, nebudu lhát, jsem mile potěšena a celkem i zvědavá. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥







6 komentářů:

  1. Tyhle produkty jsem ještě nezkoušela, ale hodně mě lákají. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsou opravdu supe, zvláště pak toner, je velmi šetrný a kamarádka mi hned psala, že jej má a velká spokojenost. Přeji krásný den. ☺

      Vymazat
  2. Já jsem měla Revitalift krém a byla jsem s ním docela spokojená, tonikum neznám. Z All2test jsem měla nedávno produkty na vlasy a moc to u mne nevyhrály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonikum je skvělé, krém je fajn, takový spíš průměrný, Loreal určitě umí lepší produkty.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, tahle řada ještě není nic pro mě, ale moje mamka jí měla kdysi ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, buď je ráda, ale věřím, že by mamce právě tonikum sedlo, je takové nenápadné, a mé pleti dělá moc dobře. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....