pátek 1. září 2023

#ShoppingTime No. 37



 AHOJ, AHOJ,

přeji krásný pátek, moc Tě vítám u mých dalších nákupů, které začínám jak jinak než v pátek. Já jsem si dnes poněkud neplánovitě přivstala, a v práci jsem byla již v 6h. 🤔🙈🤣

Melou, snad lepší letní osvěžení neznám. No a abych vyzkoušela svou novou horkovzdušnou fritézu, tak jsem si vzala hranolky, asijské spring rolls. 
Sýry nesmí chybět, ale měla bych do svého jídelníčku zařadit více proteinu, min. po cvičení či běhu, je třeba doplnit energii, aby tělo nespalovalo svaly. 

Nějaké drobnosti v Penny, minerálku pro M., karamelky pro mě a kešu natural jsem si v poslední době oblíbila a jím jich opravdu hodně. 
Doplněk stravy na klouby, který M. donesl, prý je fajn, tak uvidíme. 
Nealko pivko z Billy, vůbec neznám, ale vychlazené bylo fajn. 
Do DMka jsem šla pro osvěžovač textilií, kdy jsme ho se slečnou prodavačkou nemohly ani najít. Nakonec byl u bělících prostředků na prádlo. 
Přípravek na utírání povrchů, prostě na prach a dětské mýdlo jsem si vzala. Já ráda tuhá mýdla. 
Po delší době jsem zavítala do Delmartu, kde jsem pořídila jako další dárek Balsamiko glazé a Extra olivový olej, ideální pro přípravu salátů. Vešla jsem se do 300,- Kč za obě lahvičky. 
Ještě v Delmartu jsem vzala salám Pepperoni pro M. 
Na Vinted jsem si objednala nátepníčky - takové ty froté potítka, na cvičení se budou velmi hodit. 
Batoh na věci na cvičení jsem potřebovala, abych to netahala v ruce, na jednom rameni, pak jsem taková "přetížená". 
Opět Vinted, fungl nový batoh sice na NTB, ale za tři stovky, parádička. 
Na cvičení jsem spolu s potítky brala triko Nike a 3/4 legíny. 
V Penny jsem si pořídila menší kytičku růžiček, která největší radost udělala Izince. Ta se ji hned ujala a prakticky stonek nepřečkal noc. 
A čím jsi si za poslední dobu udělala radost ty?? 

Přeji Ti krásný víkend, ať se vydaří plány. Já budu hlídat kočky, jelikož se k nám domů včera přistěhovala ta druhá kočičí radost, přímo z Letné ji M. přivezl. Tak se holky zatím seznamují přes dveře. 😻👌🙈 No budete to zajímavé, kdybys měla nějaké tipy, aby se rychle skamarádily a nesyčely na sebe, budu jen ráda.




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥

6 komentářů:

  1. Eri, já na batohy přešla úplně - i do práce nosím městský kožený batůžek. Poňoukla mne k tomu už před řadou let trenérka z fitka (říkala, že držím jedno rameno furt výš a že to to právě zlozvyk z nošení kabelky pořád na jednom rameni)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, určitě je to lepší na záda, stačí jak se hrbim v práci. Batoh zrovna mám a mířím cvičit 👍

      Vymazat
  2. Meloun mě doprovázel celé léto)))) a olivový olej znám moc dobře. Když jsem byla na Krétě, výrobna této značky byla kousek od nás a byla hodně opěvována. Taky si ho kupuji a jsem s ním moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, nedivím se, salát na řecký způsob s Fetou a melounem, je prostě báječný. Jakékoli řecké jídlo je jedna velká dobrota. Ach, myšlenka jet k moři mě stále neopouští. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já si naposledy udělala radost na letišti ve Victoria´s Secret nějakou kosmetikou. Melounu ani zrmzliny jsem si letos mi přijde moc neužila, ale taky mám meloun ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, vítej zpět po jistě krásné dovolené. VS má prima kosmetiku. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...