sobota 16. září 2023

Dr Botanicals Watermelon Superfood 2-in-1 Cleanser & Makeup Remover

 AHOJ, AHOJ,

přeji krásné sobotní ráno, a moc Tě vítám u dnešní recenze. Značku dr. Botanicals jsem díky Hani měla možnosti již 3x vyzkoušet a vždy jsem byla spokojená, ani nyní, tomu není jinak. 

Hezky popořadě, Britská značka dr. Botanicas již řadu let razí trend uržitelnosti, ochrany živ. prostředí a šetrnosti planety. Jejich kosmetika, výrobní technologie a hlavně myšlenka je čistá, zdravá, jednoduchá, nejen kosmetika, ale i tím proces spojený. Kosmetika je z většiny veganská. To asi pro začátek, popsáno - mými slovy. 
Od Hani jsem dostala taštičku plnou kosmetiky a tam mezi ní byl i tento GELOVÝ ČISTIČ PLETI. Jedná se jednak o čistič, který používám každé ráno, nebo i večer, a také se jím dá odstranit make-up. Do očí je NEVHODNÝ, není k tomu také vůbec určený, čili netřeba již zkoušet. Vyzkoušeno za vás. Pálí to jako, jako ďas. (ano, mám hraniční poruchu osobnosti, vše, nebo nic, je mé motto, přeci vše o čem se sama nepřesvědčím, tak tomu neuvěřím) - myšleno s lehkou mírou nadsázky. 


Čistící gel je v krásném skleněném kelímku, kalíšku z tmavého nepropustného skla. Ne, neobsahuje žádné aktivní složky, proč je sklo tmavé, asi dyzajn. Balení obsahuje ještě ochrannou plastovou pokličku - víčko, což velmi kvituji a chválím. 
Samotný produkt je gelové konzistence, až trochu jako želé alá amarouny mi připomíná. Má rosolovitější konzistenci a čirou barvu. Vůni má svěží, lehce sladkou s jemnými kyselkavými podtóny. Moc příjemná vůně. Doporučená aplikace je nanést na navlhčený obličej pomocí buď to houbičky, tampónků či klasicky prstů. Všechny způsoby jsem zkoušela, všechny fungují, nejvíce asi pomocí prstů. Jen pozor, nebo spíš, upozorním na tu skutečnost, ŽE HODNĚ PĚNÍ. Pozor na oči. Ať se tam nedostane mydlinka, což způsobí nemalé podráždění a štípání. Ovšem, moje chyba, jistě nejste při manipulaci tak neobratní, jako já. 
POPIS PRODUKTU:

Dr Botanicals Watermelon Superfood 2-in-1 Cleanser & Makeup Remover
Nenasycené mastné kyseliny pomáhají pleti zůstat hydratovaná, pevná, tonizovaná a dokážou odrazit akné
Odstranění přebytečného kožního mazu
Antioxidanty pomáhají redukovat jemné vrásky a vrásky a zároveň bojuje proti poškození volnými radikály
Obsahuje olej ze semen melounu, kokos, glycerin a vitaminy A + E.
Superfood 2-v-1 Cleanser & Makeup Remover; osvěžující čistící přípravek na obličej se silnou hydratační kapacitou a omega kyselinami, které odstraňují veškerý přebytečný maz na pokožce.
PLNÉ - velké 60ml balení vyjde na 17EURO

Manipulace je asi jediné to, co bych tomu vytkla, jelikož díky své celkem řídké konzistenci produktu naberete více, než je úplně žádoucí a mě toto balení o objemu 30ml nevydrželo příliš dlouho. PŘIJDE DMI TO JAKO ZBYTEČNÉ PLÝTVÁNÍ, nedomyšlená konzistence, hlavně vzhledem k celkové filozofii této kos. značky. 

Gel krásně voní, to jsem již zmínila, dobře čistí i odlíčí make-up. Nevysušuje, BA NAOPAK, COŽ VNÍMÁM JAKO NEJVĚTŠÍ POZITIVUM, SKUETEČNĚ NA PLETI PŮSOBÍ I JAKO TONIKUM. Má pleť je jako by projasněná, okysličená a velmi na dotek hladká a jemná. 
SUPER PRODUKT, kterého si tolik neužijete, protože jej nechtěně spotřebujete 2x tolik, než je potřeba, ale manipulace v kalíšku, není zrovna nejšťastnější a nejpromyšlenější. Doporučila bych např. dávkovač s pumpičkou, a nebo i tubička, by byla vhodnější. 

Hani, děkuji moc, že jsem měla díky Tobě možnost tento SUPER PRODUKT, které má skvělé tonizační schopnosti vyzkoušet. 


A co Tě dnes čeká, jaké máš plány? 
Já se právě chystám na HEAT a potom, pokud se dokopu bych ráda zavítala na akci ZAŽÍT MĚSTO JINAK, tady u nás na Kobylisích a Proseku u kostela sv. Václava. 

👌👌👌

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


8 komentářů:

  1. Já gelové čističe nemám v oblibě, takže je nepoužívám. Teď mám pěnový čistič od Ziaji a s tím jsem hodně spokojená (uvažuju o dalším balení).
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěny na čištění jsou moc fajn, plně chápu, toto bylo až takové želé. ♥ Krásnou neděli přeji.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    jsem moc ráda, že ti produkt sednul:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já v pondělí konečně pošlu ten balíček, ještě jsem něco přidávala v týdnu. : )) Krásnou neděli přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, produkt vypadá zajímavě já si myslím, že by ti mohl sedět tím pádem i od Avonu ze Soothe řady gel melting cleanser. Za malou chvíli se chystám k babičce na oběd, bude kachna a s tátovou stranou rodiny oslavíme moje narozeniny, čímž dokončím narozeninový triatlon :-D rozvedený rodiče už odmalička... Babička je nejlepší kuchařka, kterou znám takže už se mi sbíhají sliny a já za sebe povezu Lotuskový cheesecake.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, já se chystám k našim v pátek, tak se tak moc těším. ☺ Věřím, že se návštěva vydařila. A děkuji za tip na gel, podívám se v novém katalogu.

      Vymazat
  4. Zajímavý produkt, opět nic neznám jako vždy))))
    Víkend jsem měla nabitý i odpočinkový. Lola měla svátek, dělala jsem jí malou oslavičku. Vybičovala jsem se i k pečení. Včera jsem byla na výletě v Drážďanech. Dneska už jen odpočinek, na víc jsem se nezmohla)))
    Přeji hezký týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, to zní jako skvělý program. ♥ Dodatečně vše nejlepší malé školačce k svátku. ♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...