čtvrtek 14. září 2023

Spotřebováno za měsíc srpen 2023 🐞


AHOJ, AHOJ,

přeji pěkný čtvrteční den, a moc Tě vítám u dnešních spotřebovaných produktů za druhý prázdninový týden. 

Začnu produkty, které jsem měla s sebou na dovolené. 🐞
  • Šampon i kondicionér z OIL REPAIR INTENZIV řady Balea byly skvělé produkty. V kombinaci s jinou vodou, než tou pražskou jsem měla mnohem lesklejší vlasy. URČITĚ SI PLÁNUJI POŘÍDIT PLNÉ BALENÍ
  • Bale - sprchový gel s vůní melounu z letošní letní limitky mi příliš nevoněl. Tedy ze začátku byl fajn ,ale pak se mi jaksi až zprotivil a spotřebovala jsem jej snad na mytí rukou. Vůně mi přišla vtíravá a umělá. ZA MĚ SE TENTO PRODUKT NEPOVEDL. 
  • Bale - čistící a mycí gel na obličej v miniatuře s vůní aloe vera byl MOC FAJN. Hezky a celkem hodně pěnil a mile mi překvapil, jak umí vyčistit pokožku. ZA MNE ANO. 
  • Avon - čistící tonikum na černé tečky, případně bych mohla doporučit i na akné, JE NAPROSTOU STÁLICÍ A NEDÁM NA NEJ DOPUSTIT. 
  • Balea - osvěžující voda na obličej byla MOC FAJN. Varianta s kokosem nevím, jestli jsem jí neměla ještě z předloňského léta. Nyní mám klasickou variantu a je také moc příjemná. ANO. 
 
  • FrancouzskéParfémy.CZ - varianta Tom Ford v pánském provedení byla silná, ze začátku hodně zajímavá, ale ke konci jsem ji prostě jen dopotřebovala, přišla mi již méně zajímavá a nevydržela zdaleka tak dlouho, jak bych si přála, jak jsem u parfémů zvyklá. Ale pokud byste chtěli vyzkoušet "dupe" na parfém, do kterého nechcete hned investovat několik tisíc, tak TOTO JE URČITĚ DOBRÁ VOLBA, dobrý e-shop. ANO, vlastně spokojenost. 
  • Avon - čistící gel z mé oblíbené řady Planet Spa - bílý čaj. Skvělý produkt, opět jsem na něj psala samostatnou recenzi.
  • Isana - hydrogelové polštářky pod oči s malinami ve tvaru motýlků. ROZTOMILOST SAMA, proto bych si je i pořídila znovu. Koupila jsem si je na popud Stáni, kdy jsem do Rossmannu zaběhla. Příjemně chladily a ráda si JE POŘÍDÍM VÝHLEDOVĚ ZNOVU. 

  • Isana - hydrogelová maska pod oči s Aloe vera byla taky moc super. Příjemné osvěžení, které zmírní lehké otoky a zjemní pokožku. URČITĚ MOC PRIMA PRODUKT. 
  • Vazelína - multifunkční hutný krém s Aloe vera z Actionu byl SUPER. Toto je již druhé balení, které jsem spotřebovala. Je to spíš taková valzelína, která krásně rty, ruce a různá suchá místa na těle zvláční. URČITĚ ANO. 
  • Active Warming Gel - hřejivý gel z Actionu, za pár korun, dobře prokrvil, prohřál. Příjemná gelová konzistence, cenově dostupný. Mile mě tento přípravek překvapil. MOHU DOPORUČIT. 
  • The Ordinary - (pořízeno v Sephora) - SKVĚLÉ peptidové sérum, které dělalo mé pleti velmi dobře,proto jej jednak mohu vřele doporučit a určitě BYCH SI JEJ POŘÍDILA ZNOVU. Psala jsem na něj samostatný článek. 
  • Sun Dance - DM produkt. Kapičky, které vedou ke snadnějšímu opálení. ZA MĚ PARÁDNÍ PRODUKT, jelikož nechodím na slunce, je pro mě prakticky jediná možnost, jak nabrat trochu barvu tato. POŘÍDILA JSEM JEJ I MIMO SEZÓNU, snad jako jediný a dle libosti jej přidávala do klasického tělového krému. ROZHODNĚ MOHU DOPORUČIT. 
  • Odličovací ubrousky  - už ani nevím, kde jsem je pořizovala, vyšly na 20,-Kč a odličovaly vážně PARÁDNĚ. Nedráždily v očích, nevysušovaly a člověk s nimi sundal a setřel vše, co potřeboval bez větší námahy. Za mě tedy moc povedený produkt. 
  • Cien - bavlněné odličovací tampónky, tyto větší mám ráda, koupím si je spíš občas, odličují, netrhají se. Nemám jim co vytknout. 
  • Gabriella Salvete - hydrogelové masky pod oči s kolagenem. Psala jsem samostatnou recenzi. Skvělá maska, moc příjemná. 
  • Elemis - značka,kterou jsem neznala. Naprosto PARÁDNÍ pasta na odlíčení. Velmi specificky voněla, mě ta vůně neskutečně seděla. Opět - více v samostatné recenzi. 

  • Ariel  -  prací kapsle pro nízké teploty VÁŽNĚ FUNGUJÍ. Dostala jsem v rámci spolupráce s projektem Trnd.cz, ale rozhodně si je plánuji pořídit znovu a ráda. 

  • Flex - doplněk stravy, který mi doporučil M., jelikož sám s ním má dobré zkušenosti. No po pravdě mě přišlo, že nic nedělal. Na to, že tato pixla vyšla na 1200kč a byla na 44 dní.... Za mě spíš neee. Mám nový objev, co se týká kolagenu. 


  • A co by to bylo za spotřebované produkty, kdyby tady chyběl vosk YC. Podařilo se mi vypálit tento sladký, Vanilla Cupcake. MOC PŘÍJEMNÁ ZÁLEŽITOST. 

A jaké je Tvé skóre spotřebovaných produktů? Jak jsi na tom Ty? 


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den.  Já se tedy od rána nějak nemůžu dostat do kondice a bolí mě "neskutečně" hlava. To bude asi tou změnou počasí....


Měj pohodičku. papa ♥


6 komentářů:

  1. Já toho za srpen spotřebovala málo a stejně jsem se ještě nedostala k sepsání článku. Nějak nestíhám ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já to píšu a fotím průběžně, již neskladuji spotřebovance. : )) Krásnou neděli přeji. ☀️

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    moji srpnovou spotřebu najdeš na blogu, je dost obsáhlá:-) Ty hydrogelové polštářky pod oči jsou moc fajn:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mám resty, chci blogy dnes projít. Tvůj vezmu přednostně. ♥ Krásnou neděli přeji. ☀️

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já si myslím, že v srpnu mi to docela šlo a v září to bude minimálně stejně nabité. Gel Avon a polštářky Isana mám taky doma, ale teprve se na ně chystám. Vanilla Cupcake jsem měla vloni ve velké svíci a opravdu mi ta vůně sedla, nádherně to provonělo aniž by to bylo obtěžující. Doufám, že tě bolehlav pustí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné pondělí, Sabi. Mám nyní velké balení - pixlu od Essence. Jsou to super polštářky pod oči. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...