pátek 8. září 2023

#Oblíbenci - ČERVEN & ČERVENEC 2023

 AHOJ, AHOJ,

přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u dnešních oblíbenců za dva letní měsíce. 

Začnu pěkně kosmetikou a to ČÍSTÍCEM GELEM na obličej od Avonu z mé oblíbené řady Planet spa. Na tento produkt jsem psala samostatnou recenzi, kde zmiňuji, proč jsem si jej tolik oblíbila. 

Naprosto jsem podlehla této zmrzlině, byla ve slevě, tak jsem si ji v Bille vzala, což jsem neměla dělat. Varianta slaný karamel je neskutečně návyková a lahodná záležitost. Smetanová a celkem dost sladká zmrzlinka, kterou jsem si pořídila vícekrát. 
Nejlepší rtěnka tohoto roku, je jednoznačně AVON HYDROMATIC MATTE LIPSTICK. Naprosto dokonalý nude odstínek s nádechem do růžova Hydra Rosy. Opět, na tuto rtěnku jsem psala samostatnou recenzi. 
Paletka na oči od značky Essence, kterou jsem si pořídila jako dárek v časopise Elle. Mě velmi mile překvapila. Je to má jediná paletka na oči od této značky. Není vůbec špatná, na to jak levná je. Stíny lehce práší, ale jinak jsou moc pěkné, dobře pigmentované a celkové složení paletky je hezké. Pokud už jsem na paletku nepsala recenzi, tak ji zřejmě sepíši, protože si to zaslouží. 
Bílá barva k létu neodmyslitelně patří. Tyto hodinky, které jsem pořídila výhodně na Vinted jsou pro mě až nostalgií cca 12let dozadu, kdy jsem tou dobou prakticky stejné hodinky měla. Byly nepřekonatelné, ovšem prodala jsem je tehdá. 
Jsem celkem milovnicí kávy, dalo by se říci, když se tedy nepočítá čaj. Varianta COLD BREW COFFE je přesně něco pro mě. Velmi snadná příprava, lahodná a lehce specifická chuť. Nahrubo namletou kávu zalijete studenou vodou, uzavřete v nádobě s víčkem, které neteče..., na to pozor 💪, dáte do lednice, kde necháte macerovat min. 24h. V průběhu toho času vždy otočíte sklenicí, aby se sedlina odpojila. 
Poté už jsem scedíte přes sítko a ubrousek do šálku, a lahodná, velmi osvěžující káva je vždy po ruce. Zrovinka ji tady vedle sebe na druhém stole mám. 
Ale když jsem v kavárně, tak si stále ráda dám mé oblíbené EspressoTonic, na tom se nic nemění. Hezky třeba i s plátkem citronu, který osvěžení pozvedne o level výš. 
Tělový peeling je produkt, který používám stále, ale nyní mnohem častěji, protože se pravidelně natírám samoopalovacími a tónujícími tělovými produkty. Aby se mi netvořily mapy, je dobré tělo obrousit a připravit na novou vrstvu. Tento tělový - sprchový peeling s Passion fruit je naprosto na léto dokonalý. Opět, psala jsem samostatnou recenzi. 
Meloun k létu patří. Díky Košíku a Rohlíku si jej letos dopřávám asi tak, jak bych si přála. Nemusím se ním tahat, nosit z krámu. Parádička. 

Toť moji oblíbenci ☀️za letní měsíce.


Přeji ti pohodový den, krásný pátek a i víkend. Ať se plány vydaří, má být babí léto, což je mé nejoblíbenější roční období.


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥




8 komentářů:

  1. Líbí se mi paletka i rtěnka. Melouny mám taky ráda, naopak určitě by mne neoslovila ledová káva a nejspíš ani zmrzlina Haagen Dazs (já nějak trendu slaného karamelu moc nepodlehla a zmrzliny HD mi všeobecně přijdou hodně sladké)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno a pěkný víkend přeji. Určitě jsou více osvěžující sorbety, souhlasím. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    ta řada Planet Spa je fakt skvělá, už jsem si každý z těch produktů koupila poněkolikáté. Ta rtěnka je taky dost populární.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani a nová hydratační rtěnka se třpytkami, na kterou jsi mě nalákala díky vzorečku, je naprosto parádní. ♥ Krásný víkend.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, čistící gel na mě čeká v zásobách už se na něj těším. Zmrzku jsem si letos žádnou neoblíbila, protože u nás vůbec nebyla k sehnání pistáciová a já byla škrt si koupit nějakou lepší přes Rohlík. Po peelingu se musím mrknout až se (snad v listopadu) zase do Actionu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, zrovna jsem chtěla napsat, že měli i akce na Rohlíku právě na pistáciovou. ♥ V Actionu jsem byla minou neděli, tady v Kbelích. ♥

      Vymazat
  4. Tu tvoji úpravu kávy neznám, ale tu s tonikem jsem měla poprvé minulý víkend na Designu locku a moc mně chutnala. V horkých dnech to pravé ořechové))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já espressotonic vyhledávám přesně v létě, ale již řadu let. Dá se kombinovat s citronem, nebo i s okurkou. Záleží na jaké straně člověk je, buďto tento nápoj miluješ, nebo naopak. Krásný dnešní den Ti přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....