středa 20. září 2023

#recenze hair summer tips ☀️

AHOJ HOLKY,
tento článek píši tak rychle, jak jen to jde, abych se s vámi podělila a o ÚŽASNÝ ŠAMPON NA OBĚM, který jsem právě objevila. Jinak přeji krásné úterý. ♥
Je to úplně obyčejný šampon z Penny Marketu, který jsem si relativně nedávno pořídila. Poslední dobou, hlavně díky sportu mi vzrostla spotřeba mycích prostředků - obecně, tak na něj došla řada již nyní. 

Tento šampon je NAPROSTO ÚŽASNÝ. Proč, protože je levný - balení vyjde cca na 30-35,- Kč. Má středně hustou gelovitou konzistenci a čirou barvu. 

Naprosto skvěle myje, vytvoří opravu hodně, hodně moc pěny, nedráždí pokožku a nevysušuje, ale pro rozčesání vždy musím požít pro to určený přípravek. Jen velká škoda, že nemají v nabídce i kondicionér, prostě já jej neobjevila a to jsem se dívala i v Bille, kde tuto privátku ToDay mají, nenašla jsem. 
Šampon skutečně VYTVOŘÍ OBJEM, A TO SÁM O SOBĚ, NETŘEBA K TOMU POUŽÍVAT ŽÁDNÉ TUŽIDLA, ČI JINÉ PRODUKTY NAVÍC. Já sama osobě jsem to zaznamenala již při druhém mytí, a všimly si toho i kolegyně v práci. Nevím jak, čím to je, co obsahuje - ale mě EXTRA VYHOVUJE A USNADŇUJE TAK PRÁCI. 
Objem se vytvoří jak při samovolném proschnutí, tak i vyfoukání, ale já nyní z 80% nechávám, prostě co to jde vlasy samovolně proschnout a poté jen místy dosuším do finálního stavu. VELKÁ PARÁDA, ZA MÁLO PENĚZ. Rozhodně se na něj mrkni. Mají i tuším jinou variantu, pro mastné vlasy se sklony k lupám a repair vezi. Ty mám také  v plánu prozkoumat. 
Balea - maska na vlasy s avokádem (tu jsem snad v minulosti měla) a nově i s mangem mě nepřekvapila. To ovšem myslím v dobrém slova smyslu. 
Maska má moc pěkné balení, je cenově velmi dostupná, 300ml docela dlouho vydrží i při častém používání. Dá se nanášek pravidelně, nebo cca 1-2x do týdne, kdy ji nechte působit několik desítek minut. To se přiznám, že příliš nedělám, nějak mě nebaví běhat po bytě s maskou na hlavě a zabalenou hlavou. To jsem prostě celá já. 
Maska příjemně - sladce voní, což bude zřejmě vůně manga. Jediné, co opravdu nemohu pochválit je právě balení, které NEOBSAHUJE OCHRANNOU FÓLII. Nechápu, proč toto Balea dělá, nebo spíš nedělá. 
Středně hutná, spíš řidší krémová konzistence, bílé barvy se docela dobře nanáší, ale spíš doporučuji nabrat méně produktu a navrstvit, aby maska nestékala všude okolo do vany. 
Maska vyživí, zjemní vlasy, jsou lesklejší a jdou krásně rozčesat a nezacuchávají se. To je asi největší přínos, který vidím a oceňuji já. 
Ještě dodám, že maska nezatěžuje vlasy, nejsou přetížené a umaštěné, i když se mi občas stalo, že jsem nanesla nějak obří množství. 
Tento produkt mě vlastně nepřekvapil, protože mám ráda Balea produkty a mám s nimi velmi dobré zkušenosti. Vím, že mi psala snad Stáňa, že masku má a že je s ní spokojená. Připojuji se. 
Takže holky, hlavní sdělení této recenze, tohoto článku je, DOPORUČENÍ NA SUPER, LEVNÝ ŠAMPON NA VLASY, který skutečně VYTVOŘÍ KRÁSNÝ OBJEM. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Ahoj Eri, a já zrovna tuhle masku a k ní náležící šampon a sprej dostala. Tak se alespoň mám na co těšit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, mají celou řadu pravda. Tak snad budeš taky spokojená. Krásný pátek přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Šampon jsem nezaregistrovala, ale masku mám doma a zrovna ji dodělávám, takže bude brzy v mé rubrice Z kosmetické poličky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já mám nějakou větší spotřebu, už dodělávám masku od Cienu, která je velmi ☺ medová. Krásný pátek přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...