úterý 12. září 2023

#Recenze - Loreal revitalift cream

 

AHOJ HOLKY, 
vítám vás u poslední recenze v této mini sérii, která vznikla na základě začlenění mě, do projektu all2test. ☺

Vyplňující denní krém proti vráskám  v plném 50 ml balení je VÁŽNĚ MOC FAJN, plně mi vyhovuje a nemůžu mu vlastně nic vytknout. Ale také je to nejméně zajímavý produkt, testovacího setu. Je to prostě skvělý, hydratační krém, který ovšem skutečně napomáhá vyhlazovat jemné vrásky. 


Krém Revitalift Filler obsahuje kyselinu hyaluronovou pro obnovu hutnosti pleti a vyplnění vrásek. Jedinečné složení obohacené o Fibroxyl, což je rostlinný výtažek, který pleti postupně navrací plnost a omlazuje rysy obličeje.

Krém je celkově příjemný. Má nemastné složení i konzistenci, barvu bílou a moc příjemnou parfemaci, která mi sedí. 
K pleti je šetrný a jemný. Rozhodně neucpává póry, nezatíží jí, naopak má vyšší schopnost hydratace. Hodí se i jako podklad po make-up, nebo pro večerní skin care. 

Obecně Loreal má moc fajn pečující kosmetiku, kterou jsem díky zařazení do testování v projektu all2test mohla zase více prozkoušet. 
Krému nemám asi co vytknout, jak píšu na začátku, ale ze dvou předchozích produktů, tj. pleťového toneru s peelingovým efektem a očním sérem JSEM VÍCE NADŠENÁ. 
A jaká je tvá zkušenost s kosmetikou Loreal? Znáš tyto produkty?

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodový dnešní - úterní den!! Mě dnes čeká má psychiatrička a s tím spojená terapie, HO a večer cvičení HEAT. ♥



6 komentářů:

  1. Tenhle krém jsem měla (byl v Glanc boxu) a byla jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    stejně jako Stáňa jsem tento krém měla v boxu a byla jsem celkem spokojená. Ale zase to nebylo něco, z čeho bych si úplně sedla na zadek. Značku Loreal mám ale všeobecně ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, přesně, Loreal mám velmi ráda, séra a tonikum, co v setu bylo, jsem hodnotila 10/10. Tento krém je super, ale nic výjimečného. Měj krásnou neděli. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, jak už jsem psala tuhle značku má skrze skincare ráda moje mamka, mě z drogérky víc táhne asi Garnier, Ziaja nebo třeba úplně obyčejná Balea.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, mě říkala kosmetička, kam jdu za dva týdny, že nejdůležitější složkou je kolagen, dodávat do těla - pleti, pak prý stačí i obyč. kosmetiky typu Balea či Cien.
      Krásné pondělí přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...