pondělí 11. září 2023

#ShoppingTime No. 39


AHOJ,AHOJ, 
moc Tě vítám u dnešního článku s nákupy. Jinak samozřejmě přeji krásné pondělí a úspěšný vstup do dalšího prac. týdne. ☀️

Tyto krásné plátěnky značky TOMS jsem pořídila, jak jinak než na vinted. Jsou ve velikosti 39 a sedí mi skvěle. Jsou nové. Textilní plátěnky s koženou stélkou. Super pohodlné na takové to běžné lítání - běhání. 
Musím říct, že jsem docela dlouho po této značce koukala, všimla jsem si jí na ulici a až snad po dvou letech se rozhoupala a taky se po nich podívala. 
Určitě to nebude styl každého, ale jsou to pohodové botky, které se hodí prakticky ke každému OOTF. Jen pro lepší podporu nosím v nich ortopedické vložky, jelikož klenba. Až tento rok cítím jen v některých botách, že mi padá pravá klenba víc, než ta levá. 
Nebolí to, když se klenba posouvá níž a níž, jen to rozhodně není dobré pro celkovou osobou konstrukci těla a páteř. Njn, stáří klepe na dveře. 🤣

Nová nádoba, aneb nový kočičí záchodek jsem Izouškovi pořídila. Můj požadavek byl jasný, nový, obdobných rozměrů, ale hlavně KRYTÝ. Má to několik výhod, kočička má soukromí, písek nelítá úplně všude a není tolik prachu, jako z toho odkrytého. 
V tomto otevřeném prostoru je to docela peklo uklízet, zametat, vytírat a hlavně utírat prach, který se dostane úplně všude. 
Izince je již 17 let a nikdy jsme jí nádobu neměnili, nebyl důvod, tak jsem si říkala, aby si na nový zvykla. Je to šikula, hned ten den, to odpoledne, byl záchodek v provozu. 
Pořídila jsem na Zoohitu, vyzvedla na poště, balík jako hrom to byl, ale lehký. Celé mi to s pískem Brit vyšlo na cca 700,- Kč. 
Od M. na cvičení jsem dostala protein v prášku. Obří 3kg balení, dám si vždy po cvičení. Mám příchuť Ice coffe, která mi přišla asi nejpoživatelnější. No nějaká velká dobrota to není, ale je bílkovinu potřeba po pravidelném výdeji energie doplnit. 
Milá Stáňa mi zaslala balíček, prý se šamponem, pro blond vlasy, který nevyužije a toto prosím pěkně se z toho vyklubalo. 
Samotnou značku Tresimmé moc ráda vyzkouším, zatím jsem o ní pouze slyšela. Maskami se naprosto trefila a čaje, tak ty už zvesela konzumuji. Tedy ještě jednou moc děkuji. Udělalo mi to opravu velkou radost. 
V Penny jsem si pořídila další balení báječného šamponu pro objem vlasů a na cvičení - do společných sprch toto velké balení levandulového sprcháče. 
Na Rohlíku jsem díky doporučení z YTB vzala Milit čistič koupelen a není špatný, určitě lepší, než jejich čistič povrchů. 
Zaujala mě i ALVIANA pleťová maska v sáčku, ještě si plánuji pořídit jejich čistící gel, který je chválený. 

Fialová mrkev, která má skutečně barvu červené řepy, chutná méně sladce, ale jinak je stejná. Ovšem pozor na čištění. 

Schwarzwäldeská šunka od Dacello pro M., což je privátní značka Rohlíku. 

Znovu na doporučení Silvy z YTB jsem si již podruh vzala sýr Tolštejn, který mi moc zachutnal a rovnou jsem vyzkoušela i další dva druhy sýrů. 
Miil Blue Chesse a francouzský Blue d Auvergne. 

Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla. 




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



8 komentářů:

  1. Naozaj rozmanité nákupy. Zaujali ma syry, mňam. Šampón som už mala, vôbec nie je zlý.
    Pekný a úspešný týždeň Ti prajem, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sýry já miluji, snad na všechny způsoby. 😉☀️ Krásný týden i Tobě 🤗

      Vymazat
  2. Eriko, jsem ráda, že se balíček líbil a udělal radost :).
    Zaujal mne šampon pro objem vlasů (ty moje by to potřebovaly). A do srpch ve fitku jsem nosila vždycky nějaká minibalení sprcháče - když jsem ho tam zapomněla (a že to nebylo jednou), byla to menší škoda :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, šampon mám již druhé balení, jen škoda, že k tomu nemají i kondicionér. Mohu vřele doporučit. Čaje byly luxusní. ☺♥ Ještě jednou moc děkuji. Krásný dnešní den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já tuhle na popud tvého článku zabrousila na Vinted a objednala jsem si košili, svetřík, šaty a tenisky. Zatím mi ještě nic nedorazilo, ale až dorazí tak to určitě hodím do nějakých nákupů a novinek. Sýry vypadají moc dobře, já se do potravin chystám dneska na velký nákup na oslavu a domů, jsme tam už jak u snědeného krámu poslední tři dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oslava, at se vydaří. Na Vinted jsem naposledy pořídila sportovní ručník - osušku, také ještě nepřišla. Těší mě, že jsem tě inspirovala. ♥♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    to jsou moc pěkné věci. Balíček je super. Značku Dacello mám ráda. Taky jsem kočkám pořídila krytý záchod.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, záchodky se velmi osvědčily. ♥ Měj krásnou neděli. ☀️

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...