pondělí 4. září 2023

#Recenze - Loreal Revitalift oční sérum



AHOJ HOLKY,
moc vás zdravím a vítám u pokračování recenzí na produkty značky Loreal Revitalift filler řady, která mi byla poskytnuta all2test projektem, ale to jsem již zmiňovala. 

Revitalift Filler Oční sérum s 2,5% kyselinou hyaluronovou je můj první oční produkt, který mě donutil jej používat skutečně pravidelně, protože jestli je někdo lajdák a flákač péče o své oční okolí, tak jsem to právě já. Nikdy před tím jsem s takovou pravidelností a vlastně i radostí po produktu určeného na oči nesahala. 
Skleněná, heká lahvička s důmyslně propracovaným aplikátorem, který dost možná hlavní důvod a motivátor, alespoň tedy pro mě, používat sérum denně. 
Jedná se tedy o oční sérum, které obsahuje 2,5% kyseliny hyaluronové. No a jelikož právě sérum na obličej s kys. hyaluronovou znám a jsem s ním spokojená i toto mě tak nějak přimělo, produkt používat. 
Kromě kyseliny hyalurovnové, která skvěle hydratuje pokožku, obsahuje kofein, který dobře působí a zemezuje tvorbě tmavých váčků a kruhů, navíc je celkově oživí. Další účinnou látkou je NIACINAMID, který zase projasní a oživí pokožku. 
Praktický a důmyslně zpracovaný aplikátor, který obsahuje tři kovové kuličky se naprosto skvěle sérum nanáší. Mám malý tip, jak sérum nanáším. Od vnitřního koutku směrem ven, pohyb opakuji celkem 4x a zbytek séra se buď to krásně vsákne a nebo jej zaťupkám - zapracuji prsty.   
Sérum zvládne vyhladit i tenčí vrásky, ideální je, když jej nanášíte ráno i večer, o což já se snažím, ale ne vždy jsem 100%. Večer ano, to nevynechávám prakticky nikdy, ale ráno ne vždy. 
Samotná aplikace je příjemná, kuličky jsou velmi praktické, ale také na pokožce příjemné, mají až takový masážní tvar, že člověku to hnedle přijde příjemnější. A díky tomu, že aplikátor je z kovu, mají i chladivý efekt, což je zase super na mírné otoky. 
Balení je skleněné, jednoduché a hlavně praktické o objemu 20ml. 
Za mě je to konečně produkt, který mě "donutil" o své oční okolí pečovat. Čili hodnotím JEN A JEN KLADNĚ. Navíc aplikace je příjemná, efekt viditelný do dvou týdnů. 
Ještě k aplikaci jen doplním, že je snadná, rychlá a efektivní,  produkt nedráždí a rychle se do pokožky vstřebává. Za mě tedy asi tolik na závěr - VELKÁ SPOKOJENOST. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku a užij si dnešní pondělní den, první školní den tohoto roku. ... papa ♥


4 komentáře:

  1. Zajímavý produkt. Já taky s all2test testovala - ale produkty na vlasy a moje zkušenosti tolik pozitivní nebyly...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    mě nikdy nevybrali na testování, což mě mrzí. Sérum vypadá dobře, zrovna nedávno jsem si ho taky koupila, tak jsem zvědavá.
    Měj se hezky,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, toto je také poprvé, co jsem do výběru spadla, ani jsem to nečekala. Sérum je tak super, že si jej pořídila i kolegyně, která ho zkoušela. Krásný den přeji. ☺♥ Určitě se na Tebe brzy usměje štěstí třeba v nějaké soutěži.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...