sobota 2. září 2023

#recenze 💜 summer tips 2023


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze, kterou píšu s docela velkým nadšením. Proč, protože tyto produkty jsou vážně moc prima. A jelikož se jedná o limitky, tak článek raději sepisuji nyní. 
Začnu holícím gelem od Balea z jejich letní Exotic Passion řady, kde najdete ještě sprchový gel a šampón tuším. Víc jsem toho neviděla. 
Tel je jak jinak parádní, ale nejvíc mě baví ten jejich letní až karnevalový obal, to se jim letos tedy povedlo. Pro depresivní náladu, značka terapie. ♥
Hel se rázem změní v hustou pěnu, se kterou ale raději 2x neotálet a rychleji pracovat, ať nesklouzne do vody. Vůně příjemná, konzistence skvělá, dostupnost přímo parádní. 
Gel pokožku nedráždí a ani nevysušuje. Je to přeci jen znát, když na holení gel použiji, je to prostě příjemnější, komfortnější a preciznější. Jen nebýt líná a používat jej při každém holení, že jo. Máte to taky tak? ☺
A nevím jak to dělám, ale pokaždé mi z gelu nebo pěny na holení se vytlačí kousek produktu, to jej přitom řádně otřu, opláchnu, uložím, zavřu víčkem. Za chvíli je tam tento ocásek. Trochu legrační. 🤣🚿
Za mě je to SUPER LETNÍ PRODUKT, kdy mě nejvíce baví antidepresivní obal a varianta passion fruit je prostě nyní velkým trendem. 
Alverde produkty příliš ozkoušené nemám a na tento mě navedl Milánek, z MilanoStyle. 
K létu prostě třpytky patří, co by to bylo za sezónu, kdybych alespoň nějaký olejíček či právě sprej neměla. Nechtěla jsem olej, ten vím, že nestihnu spotřebovat a mazat se jím ještě o Vánoce, se  mi prostě nechtělo. 
Tento Alverde tělový sprej je velmi jemný, má až mlhový rozstřik. Třpytečky VELMI DECENTNÍ. A co je skvělé, dají se nanést i třeba lehce přes oblečení - mě tedy fleky nenaděl, ale s bílým bych byla opatrná, no a nebo do vlasů. To je velká paráda. 
Sprej jemně ovocně voní po broskvích. Svěží a příjemná vůně, zlatavý nádech třpytkatého finiše. Lze aplikovat i několikrát denně, což já tedy dělám, a asi i proto mám téměř z poloviny sprej vypotřebovaný. Což je přesně to, co jsem chtěla, co jsem zamýšlela. 
Balení je takové klasické řekla bych, celkem nenápadné, nebýt zrovna v top zóně, asi bych si jej nevšimla. Lahvička je plastová, střička naprosto funkční a za to dávám velkou, velkou pochvala, zvláště pak, když obsahuje částečky. 
Sprej mě vyšel na cca 70,- Kč za 150 ml. Když jsi jej nanáším, přijdu si kolikrát, až jako víla a úplně mi to zlepší náladu, což je více než žádoucí. 
Nemám tomuto spreji, co vytknout. Pro mé potřeby by mohl mít trochu i výraznější třpyt, ovšem zase méně je kolikrát více, čili navrstvit můžeme vždy. 
Opět nemohu jinak, chválím oba produkty. Mě dělají skvělou službu a věřím tomu, že i ty s nimi budeš třeba spokojená, pokud tedy nemáš jiné své letní oblíbence. ♥

Jinak samozřejmě přeji hezký víkend, poslední prázdninový, užijte si ho převelice, nebo ke své plné spokojenosti. 
Dnešní den trávím doma, s kočkami a doháním všemožné resty, úklid, nákup, vaření, praní, apod. Takže se o kdovíjakém flákání, mluvit příliš nedá, ale zatím si to moc užívám a jsem ráda, že jsem doma. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

  1. Tak tahle limitka Balea mne minula. Mám ale nějaký peelingový sprcháč Fruit fantasy, který je myslím taky limitkový. A třpytkový sprej jsem ještě nikdy nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec nic neznám, ale obaly jsou lákavé. Ty se povedly)))Hezké dny Eri.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...