čtvrtek 12. října 2023

#recenze Blue home wellness


AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešní recenze, kterou sepisuji ještě "za tepla". Právě jsem totiž použila oba produkty, jelikož jsem byla cvičit a pak si dala řádnou a dlouhou sprchu. 
Já tělové peelingy používám celoročně, nejen při aplikaci tónujících krémů. Je mi to příjemné a mám tao jako takový malý domácí wellness. 

Tento obří 500ml tělový peeling je z Actionu. Jedná se produkt, který má velmi jemné abrazivní částečky, které ovšem skvěle fungují a na pokožce jsou velmi příjemné. 
Má bílou barvu, opravdu svěží květinovou vůni, která ovšem není přehnaná. Není to cukrový peeling, ale je postaven na základě MOŘSKÉ SOLI. A je to znát, což mě vyhovuje. Měla jsem možnost zaznamenat lehké poštipkávání v místě, kde jsem měla puchýř na noze. 
Peeling dělá co má, nevysušuje, dokonce bych řekla že má lehkou olejovou část, která pokožku zvláční. Dá se použít i na obličej, což já občas i praktikuji. Skvěle se mi s ní pracuje, částečky pracují rychle a efektivně, nikam neopadávají, spíš se postupně při nanášení rozpouští. Ani vanu nijak nezaneřádí. 

Vůni bych asi snesla více jako skutečné spa, ale vím, že mají v nabídce snad ještě dvě varianty. 

Parádní peeling a Action opět nezklamal. 
Tesori d Oriente je luxusní záležitost. S touto pěknou do koupele si člověk dopřeje skvělou pohodu, relax a hnedle se cítí mnohem lépe. Nejednou mi má psychiatrička radila, abych vodu, rychlou sprchu sem tam použila, jako terapii. Voda je prostě lék. Musím vám říct, že mi to funguje. 
Ale zpět k samotné pěně do koupele. Pořídila jsem ji na Notinu a přišla mi s takto promáčknutým obalem, což nebyla jediná vada balíčku, ovšem jejich reklamační proces mě tak odradil, že jsem to vzdala. 
AYURVEDA - VŮNĚ PAČULI, přesně vystihuje tuto modrou řadu. Smyslná, silná a sofistikovaná vůně. 
Pěna má skutečně hutnější konzistenci, líbí se mi kovová nádoba, ale ta vůně, ta je prostě nejvíc. Pro milovníky bublinek a pěny to příliš nebude, spíš vytvoří příjemnou koupel, která uvolní moje smysly. 
Když si dávám tuto pěnu, vyloženě si proces užívám, ta vůně je mi tak příjemná, že se v ní cachtám prakticky ob den. Stačí mi malé množství do vody, nebo pro intenzivnějí požitek leze nanést přímo na tělo, jako sprcháč, což mohu doporučit. 

Skvělá koupelová pěna s naprosto opojnou vůní Pačuli. 

A co Ty, jaké produkty od Tesori d Oriente máš v oblibě Ty? 

PS. já právě odjíždím na teambulding směr Beskydy, přímo Luhačovice. Letos je to již podruhé, co se do tohoto krásného města, které si mě naprosto získalo podívám. ♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



10 komentářů:

  1. Miluju tyhle pěny do koupele, peeling vypadá pěkně :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pěna je vážně skvělá, navíc to krásné balení a bohatá pěna. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Tessori má úžasné vůně, miluji jejich Muschio Bianco. A peelingy mám ráda od Ziaji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jj souhlasím, brousím si zuby na aviváž na prádlo. Krásné ráno přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, zaujal mne peeling. Parfemace Tesori je na mne většinou těžká, i když překvapivě jsem se docela skamrádila s jejich toaletkou a na zimu tu má schované dva jejich sprcháč (z boxu - sama bych po nich nesáhla)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, zdravím z Luhačovic, peeling je moc fajn a je příjemné, že je na solné bázi. Měj prima den. ☺♥

      Vymazat
  4. Produkty Tesori mám moc ráda, mám ze stejné řady aviváž a musím říct, že je to opravdu nádherná vůně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za doporučení, právě nějakou aviváž si mám v plánu pořídit. ☺ Hezký sobotní večer.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, užij si Luhačovice. Já bohužel vanu skrze zdravotní problémy moc nesnesu, vždycky mi rozhodí "čakry" :-D od Tesori miluju jejich aviváže především a co do peelingů, tak budu načínat od Haničky značky Stani´s chef třešničkový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, to mě mrzí s tou vanou, snad se to výhledově zlepší. Aviváže už vážně musím vyzkoušet. ♥ Kočko, prima sobotní večera a užij si neděli. pa ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...