pátek 29. září 2023

#PGT 2023

 


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešního článku. Již počtvrté jsem byla poslední srpnový víkend, jako spíš takový doprovod M. na akci s názvem PRAGUE GOTHOC TREFFEN. 

Jedná se o dvoudenní party, dalo by se říct, kdy večer v klubu Fuchs2 na Štvanici, což je takový velmi osobitá prostor, starý undergroundový klub koncerty. 
Vystupují spíš pro mě neznáme kapely z Evropy, dominují Němci a severské státy. Elektronická hudba a po rock či punk nechybí. 
Letos to bylo fajn, M. si to užil naplno, mě se nejvíce líbily dvě kapely, právě ve stylu rock či punk. 
Vždy se snažím stylově se obléknout. První večer ještě panovaly vedra, proto jsem volila kontrastně tylovou sukni a k tomu černý korzet, který jsem si pro tyto účely pořídila. 

Koženkový křivák nesměl chybět. S líčením jsem to nepřeháněla, ale bylo o hodně výraznější, nežli se běžně líčím. 
K líčení mi nejvíce a nejlépe posloužily nové - adoptované produkty, které jste ještě asi neviděli, ale bude na ně samostatný článek, protože paletky Nars jsou naprosto parádní. 
#me #PGT #partytime 

Zajímavá výzdoba klubu nechyběla, bicykl na stropě. 


Na Štvanici je i stejnojmenná vila, která slouží pro kulturní akce a volnočasové aktivity, jako takové denní centrum, vč. malé kavárny. Moc krásný objekt, přilehlý park tvoří krásné prostředí k venkovnímu posezení. 
M. si své dva večery užil, tedy hlavně ten druhý, kdy vystoupily dvě kapely, na které se nejvíce těšil. 

Snaha o takovou mou koláž, kterou jsem si zde odložila. Noha Davida Gahana a naše nohy. 
Druhý den od rána pršelo a ochladilo se o 15C, ale i tak jsem si vzala černou koženkovou sukni, černé triko a pláštěnku, kterou jsem využila. 
Punčocháče a svetřík, které jsem měla s sebou jsem ani nevytáhla. 
#weekend #together #summer #OOTD
A neodešla bych bez toho, aniž bych si pořídila malé odznáčky. Letos jsou obzvláště vydařené. BLACK IS MY HAPPY COLOR. A druhé, ve tvaru srdce, jako sepnuté ruce daruji M. ♥


Tak, to byl náš poslední srpnový víkend. 
A jak jsi jej trávila Ty? Zatím to vypadá, že každý letní měsíc jsme byli na jedné hudební akci, koncertu. ♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...