pátek 20. října 2023

#ShoppingTime No. 45

AHOJ HOLKY,
moc vás vítám o nových nákupů. 

Krásný páteční večer přeji a ještě hezčí víkend. Co plánuješ?? Já jedu na takový další menší trip #mimoprahu. Neskutečně se těším. ♥
Začnu tím, co jsem po delší době pořídila v Penny marketu a běžně to nekupuji. Jsou to Nachos tortilla cheese vč. pálivé salsy, která ve skutečnosti není pálivá. Jen lehce výraznější chuť bych řekla. 
V plechovce jsem za asi deseti korunu koupila na vyzkoušení Caffe Latte a Izouškovi nějakého Felixe a Gourmetky v Tetě, kterou máme hned vedle Penny. 
No a právě v Penny jsem si pořídila Today odličovací tampónky, XXL balení sprchového gelu a dvoufázový odličovač očního make-upu, který jsem tam viděla poprvé. 
V Tetě jsem si do zásoby znovu vzala Kopřivový čaj a malinový sprcháč z jejich privátní značky Amete. 
Nové misky pro princeznu Bastet. 😻

Na Rohlíku něco málo. Ziaja tělové mléko z kakaové řady, kdy mě celkem mile překvapila cena. 
I nějaké mléčné produkty, které nekupuji běžně, jako např. Prezident Rondelé s kozí příchutí. Mill Camembert a Mozzarela Burratina, což je vyšší úroveň Mozzarely. Ideální na salát nebo jen tak s pečivem, olivovoým olejem a balzamikem. Vnitřek je totiž krásně tekutý. 
A od mé milované kolegyně Káti jsem dostala, no tak trochu  jsem si to drze objednala je tento krásný náramek. 
Letos jsou mušličky velmi trendy. Mě však stále neopouští taková "touha", nebo spíš přání, jet k moři. M. má pravdu, že se vyplatí počkat do zimy, ideálně leden - únor a vycestovat někam do vzdálenější, přitom dostupnější destinace. 

Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla. 




Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


2 komentáře:

  1. Eri, doufám, že si trip mimo Prahu užíváš. Já budu trávit víkend s kapesníky a Coldrexem - ulovila jsem nějakou virózu, tak jsem musela vyslat manžela zazimovávat chatu samotného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sťáňo, zdravím ze Sázavska, trip je na jedničku. Přeji ať Coldrex zabere a jsi brzy fit. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...