úterý 17. října 2023

#Tresemmé & hair care

AHOJ HOLKY 

moc Vás zdravím u dnešní recenze. Ano, opět jsou tady produkty na vlasy, kterou mám nyní díky sportování a častějšímu mytí vlasu větší, řekla bych i přiměřeně spotřebu. 

Dokonce jsem si na takové to první mytí jen po cvičení, kdy vlasy jsou morké a spocené pořídila litrovku Kopřivového šamponu v Penny. 

Začnu pěkně šampónem na vlasy pro blond vlasy, aby zamezil žlutým tónům a naopak vytáhl plavou barvu. Tento šampón se mi doma sešel hnedle 2x. Byl zřejmě v nějakém předplatném boxíku a milé kolegyně z této skvělé blogosféry nemaje blond vlasy si na mě vzpomněly a poslaly mi jej. Děkuji moc milá Stáňo a Hani. Tento konkrétně mám od Stáni. 
Šampón má velmi výraznou fialovou barvu, což je typické. Středně hutnější konzistenci, což kvituji a moc příjemnou středně výraznou vůni po květinách, kde nacházím snad i Lilie. 
Asi jsem měla začít rovnou tím, že se jedná o značku TRESemmé, kterou zkouším poprvé. Dá se sehnat běžně na v drogérii, ale i na e-shopech. Cenově se pohybuje jako např. Loreal nebo Pantener. Jinou zkušenost nemám, ale s tímto šampónem jsem velmi spokojená. 
Mě asi nejvíce vyhovuje to, že jej stačí nanést menší množství, přitom krásně napění a umyje. Přitom nemám natónované vlasy, spíš krásně podtrhne plavou barvu v mém případě melíry. 
Šampon prostě neobarví vlasy, nezanechává stopy - fleky na pokožce, i z vany jde snadno omýt, což je výhoda, protože barvička je to skutečně výrazná a "jedovatá". 
Za mě velká spokojenost, díky Stáňo. Používám buď to ob jedno mytí a nebo na druhou várku. Používám cca 14dní - 3 neděle a jsem tak ve 3/4 balení, čili ho opravdu stačí nanést menší množství. 
Cien, maska na vlasy s medem, nebo spíš medovou vůní je FAJN. Pro milovníky medu bych řekla, že je to značka ideál, já tolik med nemusím, ani k jídlu ani co do vůně, ale v masce mi nevadí. 
Maska je krásně hutná, dobře se nanáší, nikam nestéká, dá se používat při každém mytí menší množství a nebo si je možné udělat např. zábal a nechat působit, jak jen sami budete chtít. 
Nejedná se o žádná limitku, čili je běžně v dostání v sortimentu Lilu, stojí pár korun. BAlení obsahuje 300ml produktu. Měla jsem snad všechny tyto masky na vlasy a vždy jsem byla spokojená. TAto mi nejvíce vyhovuje konzistencí a hydratační schopností. 
Vlasy nezatíží, jde dobře vymýt, propláchnout z vlasů a jdou dobře rozčesat a necuchají se. Za mě velké ANO. 
Ano, masku bych si pořídila klidně znovu, i když vůně medu není zrovna Topkou mému nosu. Naopak mohu doporučit, právě pro milovníky medové - sladké vůně, která mi přijde autentická a nechemická. 
Maska mě NEZKLAMALA, jen potvrdila, že mi produkty na vlasy značky Cien sedí. Proto když jsem v Lidlu, což se poslední dobou příliš mnoho nestává zavítám do stojanu s kosmetikou. 
Oba vlasové produkty za MĚ ANO, jsem s nimi SPOKOJENÁ A RÁDA JE POUŽÍVÁM, prakticky na denní bázi. 
Znáš značku TRESemme? Máš s ní zkušenost? 

Jinak přeji krásný slunný, chladný - podzimní den. Krásné úterý. ☺♥

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Jsem zase jako v "Jiříkově vidění"-neznám nic.
    Přeji hezký den Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cien masky doporučuji, mě velmi sedí. Evi, krásný víkend přeji. ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já se přiznám, že mně maska příliš neoslovila a Tresemmé taky ne. Já měla od Tresemmé jakousi řadu s konopím a znám teda spoustu lepší vlasovky za menší peníz. 100 lidí 100 chutí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, přesně jsi to vystihla. Mě vyhovuje i Kallos. ♥ A vám většinově neee. Krásný víkend kočko. ♥

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že ti šampon vyhovuje.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...