pátek 1. prosince 2023

#Dove hair duo

AHOJ HOLKY,
PŘEJI KRÁSNÝ PRVNÍ PROSINEC ❄️☃️
A moc vás vítám u dnešní recenze dvou SUPER PRODUKTŮ NA VLASY OD ZNAČKY DOVE. Toto kombo jsem dostala před časem od Sabči, ale došlo na něj až nyní. Ještě jsem vlastně v sadě měla velké balení hydratačního sprchového gelu, jenže to mi zmizelo ve sprchách na cvičení v OK Fit. Škoda. 
Šampon je v balení o objemu 250ml a jak tomu bývá, tak kondicionér je 200ml balení. 

Začnu pěkně sampónem, který má typickou, moc příjemnou vůni Dove. Krémovou konzistenci a fantasticky pění. Opravdu udělá z malého množství tolik lehké a nadýchané pěny, že mi o to déle vydrží. 
Myje dobře, nevysušuje pokožku, ani ji nijak nedráždí. Má bílou - mléčnou barvu a středně hutnější konzistenci, čili i manipulace s ním je parádní. 
Já tímto Sabče ještě jednou moc děkuji, protože bych si asi sama jen tak tyto produkty nepořídila. A jsem s nimi nadmíru spokojená. Dokonce jsem si je brala s sebou na víkend. 
Za mě naprosto skvělý produkt, který je jemný, šetrný, překrásně voňavý, nedráždí pokožku, vlasy umyje a zanechá je hebké. Celkem rozumně se dá pořídit v prodejnách Action, co jsem tak koukala. 
Kondicionér má balení, kdy se otevírá zespodu, má o 50ml menší objem a hutnější bílou - mléčnou konzistenci. 
Překrásně voní čistou vůní Dove, což je super příjemné. Oba produkty jsou z řady intenzivní regenerace na bázi olejů. Kondicionér moje vlasy zanechá hladké, nemají skon se cuchat a dají se snadno rozčesat. 
Což je přesně to, co od produktů očekávám. Ještě navíc dodá lesk a hebký finiš i bez vysušení. Konzistence je hutnější, nežli šampón. Při manipulaci nikam nestéká, dobře ulpí na vlasech a snadno se smývá. 
Za mě je rozhodně toto duo velký, velký OBLÍBENEC a taky POMOCNÍK. 
Překrásná vůně, skvělé pečující vlastnosti a eko přístup, jelikož produktů skutečně stačí použít malinkaté množství. Používám již dobré dva týdny a nejsem ani v polovině, což by se mi u jiných produktů sotva stalo. 

Ještě jednou Sabi děkuji, za tyto skvělé produkty. 
A jaká je Tvá zkušenost s produkty značky Dove na vlasy?


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



8 komentářů:

  1. Nevzpomínám si, jestli jsem někdy Dove na vlasy měla, ale teď jsem si koupila vánoční limitovanou edici sprchového gelu, se kterým jsem opravdu spokojená. 🙂
    Hezký víkend, Eri.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikčo, taky přeji krásno první adventní neděli. ☺♥

      Vymazat
  2. Já si taky nevybavuji, že bych od Dove nějaký produkt na vlasy měla. Spíš sprcháče nebo tělová mléka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, prý tělový peeling není nic moc, jsem nedávno slyšela. Přeji pohodovou první adventní neděli. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já v minulosti zkoušela tuhle jejich řadu a ještě minimálně jednu další. Na mě je to trochu moc výživy - mám vlasy spíše mastnější, ale s tím super rozčesáváním musím souhlasit a co teprve ta vůně. Jsem ráda, že ti produkty vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri,
    já Dove vlasovku nesnáším, myslím si, že mi po ní poprvé na vysoké enormně vypadaly vlasy.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to je nemilá zkušenost....: (. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...