neděle 24. prosince 2023

Oblíbenci - listopad 2023

 

AHOJ HOLKY, 
moc Tě vítám u dnešního článku s oblíbenými produkty za poslední měsíc tohoto roku. 
Snad ti tento příspěvek zpříjemní vánoční dobu. 
KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN PŘEJI. 
❄️🤍🫶
Začnu rtěnkou Estée Lauder v pink barvě, kterou jsem dostala od své báječné kolegyně a kamarádky Káti. Je to krémová a hydratační rtěnka. Moc dobře se nosí, ale nemám příliš dlouhou výdrž. 
Řasenkou budu pomalu pokračovat. Skutečně mohu potvrdit, že TOO FACE BETTER THAN SEX MASCARA v mini provedení JE MOU NEJOBLÍBENĚJŠÍ řasenkou. Je to Top, top, top řasenka. 
Jistě tuto již ikonickou mascaru znáte. Nelekat se prosím kartáčku, ten však udělá i na menším oku překrásné, husté, dlouhé a natočené řasy. Prostě spolu s objemovou řasenkou EL je to má TOP z parfumérie. Nedám na ni dopustit a kupuji stále dokola. 
Přesouvám se k tělu a tím je docela obyčejný sprchový gel s fantastickou vůní citronové trávy. Pořízeno doslova za pár korun v Actionu. 

To Day 3 v 1 odličovací a čistící ubrousky z Penny. Skvělý pomocník. Odlíčí make-up, zvládne i řasenku, však ne voděodolnou, jsou stále po ruce a mám je moc ráda. Jedny z nejlepších ubrousků, co znám. 
Tak schválně, zabrousím tak trochu, možná i dost do minulosti. Pamatujete si odličovací ubrousky Douglas, které vychvalovala a propagovala tehdá Lou Lucka. Měla jsem je také, to byl Douglas tuším jen na Václaváku a pak u Anděla. Měli mintové balení a byly topové. 
Jj další vodička na vlasy, od stejné značky Alpa, ale tentokrát je to druhé provedení, co je na trhu. VLASOVÁ VODA KPŘIVA. Nádherně voní, připomíná mi vůni dětství a funguje spíš jako podpora pro růst vlasů. Skvělý produkt. 
Calvin Klein REVEAL je parfémovaná voda, kterou jsem si pořídila na doporučení Lucky - Šmajdy. Je to vůně nevtíravá, sladší, ale rozhodně není přeslazená, to bych nesnesla. Obsahuje pižmo a ambru. Nemá super dlouhou výdrž, ale s přihlédnutím poměr - cena - kvalita, je to vůně, kterou SAMA ZA SEBE MOHU DOPORUČIT. Fakt jsem si jí oblíbila. 

K tomuto období prostě patří vitamínky, toto je šípkový sirup, který je navíc domácí. Super pomocník, dávám do vody, či do čaje. 
Rána, východy a i západy slunce já prostě miluji, zvláště pak když je trávím s DM. ♥
Jablečný mřížkový koláč z Rohlíku, tak na tom jsem si prosím pěkně dokázala vytvořit slušnou závislost. Je skvělý, není přeslazený, plný jablek se skořicí. No nevěřím tomu, že stojí stovku a že není domácí. Opravu moc, moc doporučuji. Mrkni na něj, pokud budeš objednávat potraviny online. 
Tělový krém, který má schopnosti tělového másla, myslím tím co do vysoké míry hydratace. Tak tím je Janeiro BRAZILIAN BUM BU CREM, který mám od Haničky a rozhodně potřebuji další - plné balení. Holky, ta vůně si mě prostě dostala, neznám momentálně krásnější tělový produkt. 
Balea - řada BEATY EXPERT peelingový gel s AHA a PHA kyselinami je šetrný k pokožce, vysoce účinný, krásně vyčistí a zjemní plěť. No nechce se mi věřit tomu, že se jedná produkt z drogérie, který stojí cca 80,- Kč. Vážně parádní produkt. Neváhám a doporučuji, na všechny typy pleti. 

No a tímto bych uzavřela mé prosincové oblíbence, čili produkty, po kterých jsem sahala pravidelně, prakticky denně. 

No a jakými pomocníky jsi se nejraději opečovávala Ty? Znáš nějaký z mého výčtu?

 
Požehnané a poklidné Vánoce přeji. 🫶❄️🤍


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

  1. Eriko, taky přeji krásný zbytek svátků.
    Zaujal mne sprcháč, ale na sprcháče mám momentálně stopku - mám doma zásobu a další nadělil Ježíšek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, zdravím z Pece, doufám ,že užíváš volníčka a svátků. Sprcháčů mám taky hromadu. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, kromě bum bum krému nemám osobní zkušenost asi s ničím. Vlasové vody jsem používala kdysi na základce, ale to už si moc nepamatuju. Já mám teďka v oblibě vlasovku Kristin Ess, Avon Care tělové mléko, COSRX filtrát z šnečího slizu, Dove antiperspirant s matchou a třešňovým květem a Clinique makeup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clinique make-up je chválený, a máš ho nově, tak to jsem zvědavá na zkušenosti. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....