pondělí 25. prosince 2023

#Recenze body cream&Suducream

AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem nafotila již v polovině listopadu, ovšem  dostávám k jejímu samotnému sepsání, až nyní.

KRÁSNÝ BOŽÍ HOD VÁNOČNÍ PŘEJI, doufám, že jsi včerejší den strávila v pohodě, klidu a tak, jak jsi sama chtěla. 🤗❄️
Avon - HAND LOTION, krém na ruce ze setu s BERGAMOTEM & VERBENY A VŮNÍ ZELENÉHO ČAJE je naprosto DOKONALÝ. Jako krém na ruce je tedy pro mé potřeby slabý, ale to většina krémů, proto jsem předem věděla, že jej budu právě používat na tělo. 
Tento krém jsem pořídila v setu tří produktů za výhodnější cenu, určitě koukněte, stále je v nabídce. 
Balení obsahuje 250ml produktu, lahvička je celkem obyčejná, etiketa se mi líbí a pumpička plně funkční. 
Krém má sněhově bílou barvu a řidší konzistenci. Dobře se roztírá, okamžitě se vsákne a NESKUTEČNĚ NÁDHERNĚ VONÍ. Je to podmanivá vůně výrazného Bergamotu, což je specifická vůně, bych řekla, kterou právě krásně doplňuje - vyvažuje osvěžující zelený čaj a typická vůně Verbeny. 
Věděla jsem, že tato vůně mi bude sedět, ale že tak moc, to jsem si netipla. Přenádherná, podmanivá, že se krémem mažu i 2x za den. Prostě, když je příležitost. 
SUDOCREM Skin Care Cream. 
všestranný krém Sudocrem Soothes & Protects, který zjemňuje a chrání vaši pleť. Umožňuje pokožce udržovat její přirozený, zdravý a pružný stav. Vytváří neviditelnou bariéru, která ji brání před dráždivými vlivy okolí. Zanechává pleť jemnou a zklidněnou.
zjemňuje a chrání,
udržuje zdravý stav pleti,
vytváří ochrannou bariéru,
praktické balení, které se vejde do každé kabelky,
pro všechny typy pleti.
Tato malá tuba mi přišla praktická, obsahuje pouze 30g produktu a vyšel mě na 70,- Kč. Pořizovala jsem na Elninu ve výprodeji a bohužel nyní není skladem, pouze se konkrétně tento dá objednat ze zahraničí. 
Je to má první zkušenost se značkou SUDOCREM . Konkrétně tento krém je výbornou volbou pro lidi všech věkových kategorií. Napomáhá pokožce s rychlejší regenerací a je ideální pro boj s dehydratovanou a suchou kůží.  Hodí se na problémy s kůží způsobené omrzlinami, odřeninami, drobnými rankami. Aplikujte Sudocrem na postižená místa a vaše tělo ihned pocítí úlevu. Pravidelným používáním Sudocremu zůstane kůže chráněna a hydratována.
Stačí ho nanést opravdu malé množství, protože i přes díky svou hutnost dobře rozmaže a vše se vsákne.
Má bílou barvu, hutnou konzistenci, sice se hůř roztírá a rozmazává, však nezanechá žádný mastný film, ani povlak. A to dokonce potvrdil i můj muž, který si tento krém oblíbil úplně nejvíce, což byl taky záměr a cíl, který se podařil. 
Tento SUPER krém je určený pro každodenní použití, pro všechny typy pleti, tak na jeho suché ruce, nyní zkoušené zimou, kdy se mu celkem často dělají různé oděrky JE NAPROSTO PARÁDNÍ. 
Mě pomohl hodně na opařený nárt. Stačilo párkrát namazat a proces hojení se velmi urychlil a co více, přestalo to příšerné pnutí a svědění. 

Jaká máš program na svátky? My dnes vyrážíme na týden do Pece pod Sněžkou, kde ovšem trochu absentuje sníh a možnost lyžovat. Uvidíme, třeba se trochu podaří. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


4 komentáře:

  1. Ta vůně krému by se mi určitě líbila - mám ráda bergamot i zelený čaj.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri, sadu s bergamotem a zeleným čajem jsem dostala letos od Ježíška. Nás na svátky čekalo pět vánočních návštěv po rodině, neboli vánoční pětiboj, jak já ráda říkám. Dneska budu pomáhat přítelovi na baráku a snad si uzmu i nějakou chvíli na čtení, ne že bych toho za volno přečetla málo, ale zase mě to nějak chytlo. Zítra velmi obdobně, ale večer pojedeme do kina na nové Hunger games, všichni je hrozně chválí, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...