sobota 23. prosince 2023

#ShoppingTime No. 56



AHOJ HOLKY,
moc vás vítám u dnešních takových docela "obyčejných" nákupů. 

Zároveň přeji krásný poslední, předvánoční den, dneska je 23/12/2023 a mě právě vzbudil silný vítr. ❄️🙈

Začnu dárkem, jen tak od DM. Je vidět, že mě prostě zná. Bílá čokoláda a Lentilky, tak to jsem přesně já. ♥

V Penny jsem vzala mátový a šípkový čaj, který máme nyní moc rádi.
 Pak Hummus, který klukům v Ledečku velmi chutnal. 
Za nasbírané věrnostní body jsem si v Penny pořídila tuto huňatou deku s beránkem, sice s vánočním motivem, ale to mi neva. Deka vyšla na 350,- Kč. 
Do DMka jsme šla pro balící papír, který jsem si skutečně odnesla a taky jednu limitku. Zimní sprchový gel, který jsem "prostě potřebovala mít". To bych nebyla já.
Když jsme dále šli do tabáku na Proseku, kde jsem sháněla hřebíčkové Cigarillos, které ve výsledku neměli a musela jsem si je objednat, tak DM koupil v akci dva kartony Ploom Camel - zahřívacího tabáku, a stříbrný přístroj pro něj, tedy doufám. 
Od mé milé kolegyně, která bohužel u nás již skončila jsem dostala za jednu takovou pomoc tento krásný Balea Merry and bright adventní kalendář. 
Kalendář jsem si záměrně otevřela dřív, abych stihla vše ozkoušet, zjistit co vše obsahuje a BYLA na něj již uveřejněná samostatná recenze. 
Tyto poklady jsou z Ledečka od Daniela. Je to starší edice, která byla určena na holandský trh, dovezena přes GB. 
Čili tím chci říct, že se zde tyto svíčky ani neobjevily, co jsem tak zjišťovala. 
Ale holky, panečku ta výdrž, ta neskutečná intenzita vůní, jsem padla na zadek z té levandulové. Navíc já cokoli s vůní levandule miluji. 
A tímto bych zakončila poslední nákupy & dárky. 


A jak jsi na tom se svíčkami nyní Ty? Jaké pálíš nejraději??

PS. dneska uvařím brambory na lehký Vídeňský salát a připravím si zeleninový vývar, jinak asi vše až zítra. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já zrovna pálím Warm Vanilla od tebe, včera jsem totiž dopálila jednu svíčku, kterou jsem se nemohla prokousat a navíc nám včera vypadl proud - strom na vysokém napětí, takže konečně nikdo nepindal naopak moje svíčkové zásoby přišly vhod :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, tak snad proud brzy zapnuli, to počasí je vážně crazy. ☺

      Vymazat
  2. Eriko, svíčky vypadají úžasně. Já mám teď zapálenou brusinku s vanilkou (z Lidlu). Voní jen lehce, ale příjemně. Bramborový salát u nás bude s majonézou (vylehčenou jogurtem - máme to tak raději), vídeňský dělám spíš v létě. Jinak já šla dneska do DMka koupit jar a toaleťák a odešla jsem navíc s maskou z limitky :D. Sprcháčů mám doma hodně, takže jsem si další zakázala, ale taky jsem po těch limitkových koukala ;-
    Krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, já dostala voucher do Lidlu, tak se chci příležitostně podívat až tam budeme mít cestu po nějakých "novinkách". Požehnané Vánoce přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...