neděle 17. prosince 2023

#Recenze - Balea Beauty Expert řada


AHOJ HOLKY,

přeji krásnou TŘETÍ ADVENTNÍ NEDĚLI. Zároveň Tě moc vítám na mém blogu, u recenze dalšího produktu z Balea řady BEAUTY EXPERT. 
Toto tonikum jsem si zamilovala na první použití, již jsem podobný produkt, respektive s podobným finišem měla a miluji tyto účinky. Tyto nenápadné vodičky, které udělají obrovský kus práce s mou pletí určitě. 
Skutečně, protože výsledek se dostavil hned po druhém použití. Beauty Expert pleťový peeling 2% BHA, v lahvičce o objemu 125 ml najdete v každé prodejně DM za 159,- Kč. Což je skvělá cena, nato jaký velký pomocník to je. 

Peeling s 2 % BHA projasňuje pleť, předchází vzniku nečistot pleti a hydratuje. Hydratační chemický peeling dodává vaší pleti nový život a perfektní vzhled!
Ano, je to peeling bez abrazivních částeček, tuto práci udělá zastoupení BHA kyselina. 
Jen doporučím tento čirý a neovoněný peeling, tuto vodičku zkusit např. na tváři, či spodní části lícní kosti, protože citlivější pokožku by mohl zprvu dráždit. Proto než jej zařadíte do své pravidelné - denní skin care, počkejte na reakci vaší pleti. 
Já jsem žádnou reakci neměla, ale raději na to upozorňuji. 
Účinky:
  • projasnění pleti a odstranění nečistot
  • kyselina salicylová s exfoliačním účinkem zjemní póry
Ano, mohu potvrdit. Skutečně tyto všechny účinky pozoruji. Projasnění a pročistění pleti v první řadě. 

Ještě zopakuji, jedná se o čirou tekutinu připomínající tonikum, bez jakékoli parfemace. Na pleti neštípe, mě nedráždí, naopak skvěle dělá svou práci a pečuje o mou pleť. Používám nyní prakticky denně. 
Co je asi taky nutno zmínit, jaký efekt na pleti dělá. Znám to již od jiných produktů, podobného typu a tento stav pleti naprosto miluji. Prostě po nanesení vodičky na obličej, po chvilce složky začnou pracovat a na pokožce se vytvoří jako by takový mastnější, olejovitější film. Ano, je tomu tak, skutečně tento jev nastane. Já jej miluji, ovšem pro někoho to může být zprvu nepříjemné divné. Hlavně, prosím pěkně NIKDY NESMÝVEJTE ČI NEOČIŠŤUJTE pleť, toto je právě ten žádoucí efekt. Počkejte chvíli, než se produkt vstřebá a naneste další svou následující péči. 
Balea Beauty Expert pleťový peeling BHA s koncentrovanými složkami projasňuje pleť a zabraňuje tvorbě nečistot. Kyselina salicylová s exfoliačním účinkem z pokožky jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí póry, redukuje skvrny a černé tečky. 

Po očištění naneste několik kapek na suchý obličej a dekolt prsty nebo vatovým tamponem, jemně vmasírujte. Určitě tento peeling nanášejte až po odlíčení, na čistou pleť. Nechte peeling krátce vstřebat a neoplachujte. Poté použijte své oblíbené pečující produkty. 
Zpočátku používejte produkt každý druhý den. Při dobré snášenlivosti lze peeling používat až dvakrát denně.

Závěrem asi tolik, že jsem se ještě nesetkala s podobným produktem tohoto typu, který by byl běžně k dostání v drogérii. (znám je z lékáren nebo z profesionálních salónu). 

Pro mou pleť je to velký pomocník, ze kterého jsem NADŠENÁ. Tento produkt se Balea skutečně povedl. Vřele doporučuji. 

Znáš tuto řadu Beauty Expert? Máš nějakého svého oblíbence?


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥



6 komentářů:

  1. Mám ho tiež a súhlasím s tebou, je skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne je tato řada Balea novinkou, takže díky za seznámení a za recenzi

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, přiznám se, že mě nakonec asi z řady nic nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, Sabi a nyní mám nově na testování séra Mixa, tak jedno bych ti mohla jen tak random doporučit. 👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...