sobota 16. prosince 2023

#Spotřebované produkty za měsíc říjen 2023

AHOJ HOLKY, 
přeji krásnou adventní sobotu.
Zároveň tě moc vítám u spotřebovaných produktů za další měsíc.

 Je neskutečné, jak ten čas letí, již na konci léta jsem zaznamenala díky IG, že některé prodejny již nabízeli vánoční sortiment. 🙈🙄
  • Začnu pěkně od hlavy - BALEA KOKOSOVÝ ŠAMPON s z jejich Natural Beauty řady, toto balení bylo  v dávkovacím sáčku, který ke konci není 2x praktický, ale šampon MĚL EXTRA PENIVOU SCHOPNOST, kdy právě pěna si mě získala. ANO POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 
  • TRESemmé a Fonola - tónující šampony. Oba jsem dostala, na oba jsem psala recenzi. Tresemmé je více hutnější konzistence, naopak Fonola má vyšší pigment. OBA JSOU SUPER. Dalo by se říci i srovnatelně dobré produkty. TRESemmé je drogérkové řady a i ceny, kdež to Fonola se pohybuje o cenovou třídu výš. 
  • Dermacol - řada Aroma Ritual jsou jediné produkty, které si kupuji opakovaně a které mi sedí. Ovšem to balení, říkáme to vždy a všichni, zřejmě je to záměr. Varianta s Havajským ananasem mi VELMI SEDLA, krásně letně a svěže voněla. Opravdu příští jaro - léto nebudu váhat a pořídím si jej znovu. SUPER PRODUKT. 
  • Plátýnková maska na nohy s bambuckým máslem a velmi lehkou, až prakticky nezaznamenatelnou vůní kokosu, což je trochu škoda. Protože parfemace u produktů na nohy či tělo bych právě pochopila. Ovšem maska byla VELMI VÝŽIVNÁ, příjemná, ponožky, balení, funkčnost byla vše v pořádku. Ještě mám variantu s vůní vanilky. Kupovala jsem v Actionu zde v Kbelích. URČITĚ POŘÍDÍM ZNOVU. 

  • Nike - dámská vůně byla dárek. Nevoněla špatně, ale sama bych si ji nepořídila. Vypotřebovala jsem a nyní mi došlo, že flakon jsem mohla schovat Martičce, ale již je v kontejneru na sklo. 
  • Denk mit - osvěžovač textilií je velkým oblíbencem a také objevem. Krásná vůně, skvělá střička, ovšem ne v každém DMku jsem jej sehnala. Naštěstí tady je prodejna na "každém kroku". PARÁDNÍ PRODUKT - mám koupenu již další balení. 
  • Cien - odličovací tampónky, bez přidaného oleje MĚ VŮBEC NEOSLOVILY. Oční make-up s prominutím rozšmudlaly, dopoužívala jsem je s přidáním 2 fázového Sephora odličovače. ZA MĚ URČITĚ DOPORUČIT NEMOHU, tuto variantu si více nepořídím. 

  • Balea - čistící a tonizující maska se zinkem je MOC FAJN, měla jsem ji snad potřetí a BYLA JSEM S NÍ SPOKOJENÁ
  • Cien - micelární voda s černým uhlím, která se celkem rychle spotřebovala, ale dobře čistila a stahovala póry. ANO, TENTO PRODUKT Z LIDU MOHU DOPORUČIT. Není na denní použití, protože by mou pleť vysušoval, ale na očistění pleti např. po cvičení, značka IDEÁL. 
  • Sun Ozon byl tónující krém přímo privátky Rossmannu, který nebyl vůbec špatný. Pořídila jsem jej ve výprodeji a posloužil dobře. Nedělal příliš fleky, což je pro mě asi klíčové. ANO, KLIDNĚ BYCH SI POŘÍDILA ZNOVA. 
  • Lenor - modrá varianta, která je asi nejklasičtější, co více k tomu dodat. Již mám v koupelně u pračky nové balení. 
  • Sephora - 2fázový odličovač voděodolného make-upu. Mini balení od Hani, jako dárek. Měla jsem tento odličovač již několikrát a je super. Odlíčí, snadno a rychle, nedráždí, jen má trochu více mastnější konzistenci. URČITĚ SUPER PRODUKT, pořídila bych si spolu např. s micelárním gelem znovu. 
  • TramaplantMast - hojivá kostivalová mast - nebo spíš krém hutnější konzistence na bolavé svaly. Za mě je to produkt tohoto druhu, který MI VYHOVUJE ÚPLNĚ NEJVÍCE, a funguje. Když víc běhám ,tak mám větší spotřebu, což trochu leze do peněz. ROZHODNĚ POŘÍDÍM DALŠÍ BALENÍ A MOHU DOPORUČIT VŠEMI DESETI. 
  • Ziaja - denní krém s kozím mlékem, tato řada mi sedí asi nejvíce. Prima krém, který je příjemný, hydratuje a pokožku nedráždí. Ideální mít nějaký "obyč" krém v kombinaci s aktivními látkami, tj. séra, tonikum či peeling. FAJN PRODUKT. 
  • Náhradní náplň tekutého mýdla na ruce z Rohlíku, je to zřejmě jejich privátka. Vůně rybízu a vanilky byly docela příjemná. Mýdlo bylo příliš tekuté, také se rychle spotřebovalo. Příště si pořídím osvědčenou klasiku z DMka. Neurazí & Nenadchne. 
Odličovací tampónky z Penny jsou moc fajn, kupuji OPAKOVANĚ. 
  • ToDay - další produkt z Penny, velký XXL sprchový gel s vůní kokosu, byl FAJN. Myl, pěnil, voněl příjemně, jen rychle ubýval, byl více tekutější, ale poměr cena kvalita. Byla jsem spokojená.  ANO POŘÍDILA BYCH SI ZNOVU. 
  • Mixa - mycí a čistící gel, jsem měla dlouho. Byl SUPER, krásně vyčistil, stáhl póry, nedráždil pokožku. Výhledově bych si pořídila znovu. Ideální je pro smíšenou pleť na každodenní použití, já jej používala cca 3x do týdne. 


  • A na úplný závěr tady mám spotřebovaný VOSK OD YC CLEAN COTTON, je snad úplná klasika, která se hodí do všech prostor a pro všechny příležitosti. Mám snad po sté. 
  • A doslova mi máma "vyštrachala" tento zapomenutý vosk YC Black Coconut, který jsem spálila bleskovou rychlostí. ☺

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den a celý víkend. Já jsem od včerejška na chalupě. Moc si to tady užívám.





6 komentářů:

  1. Spotrebovala si poriadne veľa produktov. Mňa vždy napadne písať o spotrebovaných produktoch vtedy, keď som už dávno všetky vyhodila. Asi si budem musieť zriadiť špeciálny kôš :D
    Uži si to na chalupe!
    Pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já si produkty již fotím průběžně, ale taky jsem je shromažďovala a fotila naráz. 👍 Přeji hezkou adventní neděli.

      Vymazat
  2. Eri, pěkná spotřeba. Z toho, co jsi vyzkoušela, jsem neměla nic, takže jsem ráda za sdílení zkušeností.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...