úterý 26. prosince 2023

#Recenze Balea ceramidové sérum 45+

AHOJ HOLKY,
moc Tě vítám u dnešní recenze. Zdravím z Pece pod Sněžkou, kde tento týden jsme. 
Toto sérum jsem si random pořídila již někdy na podzim.  Jelikož séra používám na denní bázi. Od Balea jsem jich již nějaké měla, tak jsem vybrala toto. A udělala jsem dobře. 
Rentinolové - ceramidové sérum pro zralou pleť 45+ má lehce nažloutlou barvu, tekutější konzistence a nijaké vůně. Sérum se dobře zapracovává do pokožky a doporučuje se určitě použít denní krém s SPF, protože právě obsahuje retinol. 
Sérum je na pleti příjemné, dobře a velmi rychle se do mé pleti vstřebá a nezanechá ji vysušenou, umaštěnou, ani staženou. Naopak, je krásně připravena na další, následnou péči. 
Používám, ráno i večer. 
Má pleť je na aktivní látky celkem zvyklá, proto jsem neměla žádnou reakci na pleti, ale pokud s retinolem začínáš, i když je zde zastoupeno poměrně nepatrné množství, tak zkus nejprve třeba hřbet tváře. Aby jsi vyzkoušela jeho reakci. 
Má pleť je již po týdenním používání vypnutější, což rozhodně potřebuji, jelikož vždy na zimu trochu zhubnu a okamžitě se mi tento jev projeví v obličeji. I ty 2kg jsou znát. 
Kapátko je rovněž skleněné, jako jeho sklenička, která je dobře a bytelně zpracovaná. Dávám dle potřeby, jedno, či dvě kapátka na jedno nanesení. 
Balea Beauty Collagen pleťové sérum s retinolem zlepšuje elasticitu pokožky a posiluje její strukturu. Přírodní kolagen z akácie chrání pokožku a dodává ji dlouhotrvající hydrataci, kolagenový booster stimuluje vlastní produkci kolagenu, vyhlazuje pokožku, a dodává ji tak mladší vzhled. 
Retinol je velmi účinná forma vitamínu A, která pomáhá zlepšovat strukturu pokožky. Speciální zapouzdření tří použitých typů retinolu zajišťuje lepší vstřebání, umožňuje postupné uvolňování a lepší účinnost v různých hloubkách pokožky. Věkové doporučení: od 45 let.
Lahvička je z nepropustného skla a obsahuje 30ml produktu. Balení vyjde na krásných 129,- Kč. K dostání v každém DMku.
To by byl přímo popis produktu, jak avizuje prodejce. Přírodní kolagen je pro pokožku velmi prospěšný, právě aby dodal potřebnou pružnost a elasticitu. Skutečně, mírné vypnutí a "vyhlazení", nebo zjemnění pokožky pozoruji. 
Séra se pro mě staly již součástí denní skin care. 
A k tomuto séru Balea nabízí i noční retinolový pleťový krém, které má bílo - modrou krabičku, co jsem koukala. 
A jak jsi na to ty s pleťovými séry? Používáš retinol, nebo jedeš nyní na jiné vlně, případně jaké mi můžeš doporučit? 🙏

Krásný druhý svátek vánoční, pohodu a radost přeji. ❄️

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


4 komentáře:

  1. Eriko, já teď zrovna používám taky sérum s retinolem, ale od Neutrogeny (kupovala jsem ho před časem v nějaké výhodné akci i s krémem). Používám ho na noc s tím krémem, na den používám jiné, bez retinolu.
    Užij si hory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neutrogena má nově i séra, no paráda, to jsem vůbec nevěděla. ☺ Díky za tip.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já mám teď hyaluronku a další dvě jsem dostala, takže nějakou dobu ještě pojedu na této vlně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Séra jsou moc fajn, hrozně jsem si na ně zvykla. Nově mám s vit. C. od Mixa. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...