pátek 8. prosince 2023

#Recenze - REVEAL Calvin Klein


AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze na další vůni značky Calvin Klein, kterou jsem si pořídila na základě doporučení Lucky - Šmajdy. 
Jinak přeji hezký páteček a i víkend. ❄️☃️

parfémovaná voda s vůní koření a oceánu je REVEAL, alespoň takto popisovaná na Elninu, kde jsem tuto 100ml lahvičku, která je poměrně fortelná a masivní pořídila za 1600,- Kč. 

Řadí se do květinově-dřevitě-pižmové vůně s nádechem  pepře a mořské soli. 
Právě pižmo bylo hlavní složkou, která mě nalákala. Já výraznější a těžší vůně vyhledávám. 
Vůně - toaletní voda je to rychle zapamatovatelná, lehce sladší, ale krásně se rozleží do výraznějších a zemitějších vůní, což mi vyhovuje. Nevolila bych tuto vůni na večer, na to je příliš "slabá", ale na běžné, denní nošení = ZNAČKA IDEÁL. 
Má slušnou výdrž, celé dopoledne se mou určitě s přehledem dá. Je to vůně nevtíravá, není vlezlá, ale přitom velmi příjemně výrazná a sladko-dřevitě ukotvená, to mi na této vůni přijde nejvíce sexy. Dokonce se mnou již několikrát cestovala, i přes masivnost flakonu. 
Kolegyně Káťa na mě vůni cítí a vždy mi ji pochválí, že poznala, že jsem prošla po chodbě. ♥ Příjemná vůně, kterou jsem si oblíbila, nyní prakticky nepoužívám žádnou jinou, na běžné denní nošení. 
Mám ji s sebou i v atomizéru. Opravdu se Šmajda trefila, když REVEAL doporučovala. Ta holka se prostě vyzná. 

Složení parfému
Hlava - bílý pepř, růžový pepř, černý pepř, sůl
Srdce - kosatec, pravá ambra
Základv etiver, santalové dřevo, pižmo, cashmeran
Závěrem asi tolik, že opět Šmajde děkuji za skvělý tip na PARÁDNÍ, NEVŠEDNÍ PARFÉMOVANOU VODU, PRO KAŽDODENNÍ NOŠENÍ. Tato vůně se hodí ideálně pro toto podzimní období, díky pižmu a amře ve složení. 
Poměr /cena / kvalita - také naprosto parádní. Calvin Klein další oblíbenec do seznamu. Rozhodně bych si vůni pořídila znovu, až bych jdi dopotřebovala a nebo i mámě, která se vzhlédla právě v Euprhorii. 


Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


 

4 komentáře:

  1. Eri, já naopak těžší vůně nemám v oblibě, takže díky tvé recenzi aspoň vím, co si nebudu pořizovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda spíše dřevité než kořeněné vůně, ale pokud ty kořeněné nejsou až moc těžké, proč ne. Jen nevím, jestli bych zrovna já sáhla po téhle značce, protože s ní bohužel nemám dobrou zkušenost.
    Hezkou neděli, Eri. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikol, plně chápu, já právě v CK mám docela "jistotu", min dvě vůně jsou super a používám je léta. Krásný začátek prac. týdne. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...