pátek 22. prosince 2023

#Recenze

AHOJ HOLKY, 
jak se máte, doufám 22/12/2023 si užíváš předvánoční pohody...❄️🫶.  Mé rozpoložení, když píšu tento článek je velmi rozporuplné. Neustále se mi střídají  beznadějné strachy s lehkým zlepšením, do "normativního" stavu, ale ty černé myšlenky bohužel převládají. Njn i takové dny jsou, součástí mého života, heledě na to, že za dva dny tady máme Štědrý den. 

Proto tady mám dnešní recenzi, která mě trochu rozptýlila. ♥ 
Začnu maskou na vlasy, kterou jsem pořídila v Actionu. Jelikož produkty tohoto druhu mi moc sedí, tušila jsem, že ani toto nebude výjimka. 
Balení, krásné tyrkysového kelímku obsahuje 300ml produktu. Tentokrát maska neměla ochrannou fólii, což mě nemile překvapilo. 
Jedná se o intenzivní, vyživující 3 min masku, která dodá vlasům potřebný lesk. Samotná maska má bílou barvu, středně řídkou konzistenci, čili při nanášení bych doporučila neotálet, nebo se může také dostat mimo délky vlasů, bohužel mluvím z vlastní zkušenosti. 
Maska krásně voní a dělá co má, vlasy jsou lesklejší, provoněné, jemnější a nezacuchávají se mi. 
Obsahuje Arganový olej a vyšla mě cca na 55,- Kč a je ve stálé nabídce, co jsem se koukala. 
Nanáším ji pravidelně při každém mytí vlasů, někdy ji nechávám opravdu působit déle, tedy 3-5min, kdy už je to pro mě téměř zábal. 
Za mě moc fajn produkt, který OPĚT MUSÍM POCHVÁLIT. 
Krém CeraVe, konečně i já zkouším tuto značku. Pořídila jsem si hydratační krém pro suchou pokožku, který obsahuje tři druhy ceramidů a kys. Hyaluronovou. 
Cca před 3-4mi lety jsem díky Stáně měla možnost vyzkoušet spousty vzorečků, tělového krému, který byl moc fajn. Ale sama jsem si plné balení pořídila až letos. Přitom okolo slyším tolik chvály. 
Krém je středně hutný, má sněhobílou barvu, ale na to, jakou má konzistenci se velmi rychle do pleti vsakuje a nezanechává žádný film, ihned jej pokožka absorbuje. 
Krém je to příjemný, naprosto nedráždivý, dokonce bych jej doporučila pro jakýkoli typ pleti, jelikož je nekomedogenní. Nyní jej používám ráno i večer, vždy po séru. Hodí se i jako podklad pod make-up. 
Tato tuba obsahuje 50ml produktu, což je srovnatelné množství běžných pleť. krémů. Pořídila jsem v nějaké akci na Elninu za cca 100,- Kč. 
Není to vyloženě pěstící krém s vyživujícími složkami a aktivními látkami, který bych si hned musela pořídit znovu. Já jej hodnotím jako vysoce nadprůměrný multifunkční krém, který se báječně hodí např. na dovolenou, s sebou na cesty či na chatu. 
Toto jsou za mě dva super, dostupné produkty, které si můžete pořídit, pokud byste nevěděli, co zrovna vybrat a měli jste poblíž prodejnu Action. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný den. 


Měj pohodičku. papa ♥


6 komentářů:

  1. Neznám ani jeden produkt ani značku :-) Já teď testuji značku Nobilis Tilia :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tu značku znám obecně, ale zase nic konkrétně. Tak snad ti vyhovují jejich produkty. Krásný předvánoční čas. ☺♥

      Vymazat
  2. Eri, asi tušíš, že znám krém CeraVe - taky mi vyhovoval.
    Přeju poklidné poslední předvánoční hodiny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáni, ano, díky Tobě jsem měla možnost prvně před třemi lety, nebo již to budou čtyři roky vyzkoušet. ♥ Pohodové předvánoční hodiny a Požehnané Vánoce, plné klidu, míru a štěstí. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já od CeraVe zkoušela tělové mléko a na mě to bylo na zimu málo a čistící gel mám ještě načatý, no asi ani jedno znovu nepotřebuju :-D Krém na obličej jsem zatím nezkoušela, tam mám teď oblíbence od značky Olival. A masku na vlasy mám zrovna načatou s arganovým olejem, ale od Herbal Essences.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, chápu, čistící gel mě taky zajímá, až na něj příležitostně narazím, pořídím. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...