středa 20. prosince 2023

#ShoppingTime No. 55

 

AHOJ HOLKY, 
moc Vás zdravím u dalších nákupů. Opět Vinted, opět oblečení. 
Jinak přeji pohodovou středu, bez zbytečného vánočního shonu. 🙏👍

Skvělá, teplá, nová - bez cedulky mikina Calvin Klein Jeans, ale tu už jste vlastně viděly. 😅

Jako dárek jsem brala novou - bez cedulky (škoda), ale na chalupu bude dobrá mikinu Levis. Toto provedení mi přijde takové universální, pěkné, nevtíravé a z moc příjemného materiálu. 

Kostkovaná košile Ralph Lauren Slim Fit, no snad bude sedět, opět nová, bez cedulky. Tak řekněte samy, tu jsem tam nemohla nechat, navíc když jsem vše brala jako set. Krásná, stylová a veselá. Já modrou barvu prostě miluji. 
Pro mého Bosse (nikoli Huga) jsem objevila nový svetr s cedulkou Hugo Boss v tmavě šedé - černé barvě. Ze skvělého, lehkého a přitom teplého materiálu. 




Tak to jsou spíš všechno dárky pro mého DM. O to větší radost mi dělají, o to raději jsem je pořídila. Sice z těch věčných nákupů má peněženka pláče, ale když já si nemůžu pomoct. Také občas podléháš shoppaholismu?? 
Toto je část mé objednávky na Alze. Čaje obecně miluji, nejvíce zelené, bílé a pak bylinkové (viď Stáňo ♥). 
Neodolala jsem a dopřála si dva Leros čaje a jeden klasický zelený - Jasmínový Dilnah. 
Na Leros čaje, speciálně na tento 😅😅, jsem zvědavá. Myslím si, že to vůbec nepotřebuji, spíš naopak. Byla to taková sranda objednávka. 
Prosím pěkně, tak toto byl důvod objednávky na Alze. Izoušek se prostě rozhodl, že Goumet paštičky a konzervičky nebude papat. 
Větší objednávka Felixů mi přišla jako nejvýhodnější na Alze, Alzabox mám za barákem. Ovšem příště rozhodně nepůjdu vyzvednout zboží sama. Prosím pěkně, toto jsem dotáhla sama, poskládané random na sebe, až do 3p pěšky. 💪💪👍👍
Ráno jsem byla v Penny pro pečivo a nějaké ovoce, jen takové doplnění a ulovila jsem tam pro sebe sušenky a piškoty. Kdo mě sledujete déle, tak asi víte, že já piškoty naprosto miluji. To stejné platí o máslových sušenkách. 

K tomu jsem vzala jednu Basmati rýži, kešu oříšky a na návštěvu do Ledečka pro milou sousedku dvě lahve Prosecca. 

A tímto bych elegantně zakončila tento dnešní článek. 


Moc děkuji za Tvou pozornost a popřeji Ti krásný a pohodový dnešní den. Ať se plány vydaří. 

papa E. 

8 komentářů:

  1. Skvělé nákupy. Máme dnes venku opravdu škaredě, a tak jsem se pustila do vánočního úklidu knihovny.
    Hezký den i vám, Eri. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já byla ještě včera v práci, blázinec, všude okolo. Úklid knihovny jistě dobře dopadl. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Myslím, že tvoj drahý sa má na čo tešiť. A aj ty si si vybrala pekné veci. Inak, ja tiež milujem maslové sušienky a piškóty, akurát s piškótami to nie je také ľahké v Nemecku. Majú ich občas v Lidli alebo v Penny, ale nie vždy.
    Pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsi mě nyní do Německých supermarketů nalákala, možná pojedeme po novém roce na menší nákupy, tak snad juknu. Krásný den přeji. A děkuji. ☺♥

      Vymazat
  3. Eri, já nakupování většinou nenávidím (i to internetové), takže u mne moc shopaholismus nehrozí :). Tebe obdivuji, jak umíš na Vinted najít zajímavé a přitom levné kousky.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Táňo, já jsem rozený shopaholic. 🙈🫶👍Krásný den přeji a hlavně pokojné chvíle. ☺♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, moc pěkné kousky. To se má tvůj milý na co těšit. Felixe kupuju šelmě taky bojujeme se stejným odporem k čemukoliv jinému. Alza tohle dělá už delší dobu šetří tím za obalové materiály když už produkt nějaký obal má, ale takhle bez varování a pro pěší je to otravné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, ano je to otravné, to jsi vystihla naprosto přesně. Krásný den kočko. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...