úterý 5. prosince 2023

#Vlasové tonikum kopřiva

AHOJ HOLKY, 
moc vás vítám u dnešní recenze. Jak se vlastně nyní máte, doufám, že dobře. 
Toto vlasové tonikum s KOPŘIVOU jsem si pořídila na základě skvělé zkušenosti s vlasovým tonikem LOPUCH, po kterém mi rychleji rostou vlasy a tolik nevypadávají. 
Shodou okolností nyní používám na střídačku i Kopřivový, úplně obyčejný šampón. Přijde mi, že mi zase začaly docela padat vlasy, hold podzim - zima, ale celkem mi vydrželo od jara, nepadající háro. A jak jsi na tom ty s padáním vlasů a reakcí na změnu ročního období? Padají mi, ale není to nic srovnatelného s loňským podzimem, to jsem přišla o polovinu vlasů. 
No taky je pravda, že jsem začala více běhat, než předešlé měsíce, prostě mě tolik HEAT "nenaplňuje", jako tolik, běh je prostě moje srdcovka. Taková obrovská svoboda to je. 
Ovšem zpět k recenzi a tomuto SUPER PRODUKTU. Levné, plně funkční, navíc naprosto krásně parfémované, vůně Kopřivy je vůně mého dětství. Nemůžu si pomoct, nostalgie a vzpomínky jako blázen, ale krásné. 
Zabarvená, zelená vodička, která se nanáší aplikátorem ke kořínkům vlasů, může se provést mírná masáž, aby se pokožka lépe prokrvila. Regeneruje a vyživuje vlasové kořínky, vlasy se mi více lesknou a méně lámají. 
Lesk a menší roztřepení konečků jsou největší benefity tohoto tonika. Určitě jej budu střídat spolu s Lopuchem. Toto je mé již druhé balení, které aplikuji cca na noc klidně každý den, nebo jak si zrovna vzpomenu. 
Nejčastěji kupuji v DM drogérii, kdy cena se pohybuje do 50,- Kč. 
Nejlepší tonikum, na podporu a regeneraci vlasů, které jsem kdy vyzkoušela. Pokud chceš podpořit lesk šedým a mdlým vlasům, tak vřele doporučuji. 

Moc děkuji, že jsi se článkem dostala až k samotnému závěru a nyní už přeji jen krásný leč velmi mrazivý den. ❄️☃️





6 komentářů:

  1. Mně v poslední době vlasy padají hodně, navíc mi přijdou i slabé. Ale zatím nic mi proti tomu nefunguje. Teď mám na tvé doporučení to lopuchové sérum, zatím po půl lahvičce nějaký extra efekt nevidím (stačilo by mi nepadání - o rychlý růst nestojím, protože se nechávám barvit, takže pak má akorát patrnější odrosty ;-)). Asi jsem beznadějný případ :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, pamatuješ mě loni, přišla jsem zřejmě díky stresu a špatné životosprávě o min 25cm vlasů a polovinu objemu - hustoty. Srovnalo se to. Ještě mohu potvrdit, že i má obvodní lékařka a to je velmi moudrá žena tvrdí, na podzim padají, i jí. A ta má hřívu, jako lvice. Ještě je dobrý doplněk stravy z Dr. Maxe. Držím palce a přeji hezké dny. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    mě za poslední měsíce extrémně vypadaly vlasy, mám jen pár chlupů. Jsem z toho dost nešťastná, ale zatím mi nic nepomáhá.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mě se to stalo loni, hoodně, ale ony se rychle vzpamatují, uvidíš. Možná o pravdu nějakou tu vlas.kúru nasadit. Držím palce kočko. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, vlasy mi taky dost padají, teď zrovna zkouším gumové vitamíny Ivy Bears, kde je mimo vlasům prospěšné látky i vitamin C a ten se během chřipkové sezóny víc než hodí. Zatím těžko říct, zda je nějaký výsledek a taky jsem teď kápla na docela fajn vlasovku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, je podzim & zima, to vlasy obecně padají, říká moje doktorka. Ale sama dobře vím, jak nepříjemné to je. Sabi, přeji hezké pondělí. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...