čtvrtek 4. ledna 2024

#Recenze - Mixa nová séra


AHOJ HOLKY,
Dneska je 22/12/2023 lehce odpoledne, před chvílí jsme se probudila ze šlofíla. Od včerejška mám oficiálně dovolenou, ale stejně jsem pracovala a doháněla nedodělky. 
............
Jinak samozřejmě již druhým dnem, jsem v pracovním procesu. Jaké jsi měla svátky?? ❄️👍

Ale zpět k recenzi, již týden testuji tyto MIXA PLEŤOVÁ SÉRA, která mi dorazila. 



MIXA PLEŤOVÁ SÉRA jsem obdržela tedy v rámci testování All2test, za což moc děkuji. 



Všechny tyto tři NOVÁ PLEŤOVÁ SÉRA  jsou určena PRO CITLIVOU PLEŤ:

Sérum proti nedokonalostem pleti 30 ml + Hydratační sérum pro suchou pleť 30 ml + Sérum proti tmavým skvrnám 30 ml

OBJEVTE RUTINU MIX & MATCH:
KOMBINUJTE MEZI SEBOU SÉRA ZNAČKY MIXA
A VYTVOŘTE SI TAK VLASTNÍ RUTINU PÉČE O PLEŤ

Ano, to přesně jsem sama od sebe udělala. Já jak nečtu prakticky žádné návody a příbalové letáky či instrukce, začala jsem sama od sebe používat všechny tři séra naráz, občas v jiném pořadí a musím Ti tedy říct, že JSOU VÁŽNĚ DOBRÁ.
Nečekala bych, tak SILNÝ ÚČINEK.

Projasnění, vypnutí a celkové pozvednutí obličeje jsem zaznamenala prakticky do dvou dnů od používání. Sérum s vitamínem C a kyselinou glykolovou má žlutou etiketu.   Používám ráno i večer, i jako podklad pod make-up se skvěle hodí.
Hydratační - s modrou etiketou, které obsahuje kyselinu hyaluronovou a kyselinu mléčnou pleť krásně napne a působí rozhodně odpočatějším dojmem. 
Opět, používám ráno i večer. Dobré je, že můžete zkusit séra mixovat dle libosti. Doporučuje se např. smíchat od každého dvě kapky přímo do dlani a poté nanést na obličej. Nebo nanášet lokálně, dle oblasti obličeje. Však mě se nejvíce asi osvědčilo vrstvení. Někdy nanesu jako první to s vitamínem C a jindy zase proti nedokonalostem s niacinamidem. 
Sérum zelené, proti nedokonalostem obsahuje niacinamid a kyselinu salicylovou mi dobře slouží na nějaký ten pupínek, když se mi sem tam udělá. Stahuje dobře póry a má sjednocovat tón pleti. 
Líbí se mi, jak jsou samotné lahvičky provedeny, kapátka plně funkční a praktická. Samotná séra jsou čirá, lehce voní a mají tak akorát konzistence, která lze skvěle nanášet.


A jak jsi na to Ty s pleťovými séry? Jaké máš oblíbené, které bys mi mohla doporučit 🙏. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



10 komentářů:

  1. Eri, já jsem s all2test testovala sérum Astrid 55+ a byla jsem s ním velmi spokojená (stejně jako s krémem, který jsem k testování dostala současně) a výhledově si ho asi koupím znovu. Ale to pro tebe ještě není :D. Aktuálně používám sérum s retinolem od Neutrogeny a ve spojení nočním krémem téže značky taky spokojenost.
    Mixování by na mne asi nebylo - já jsem ráda, že napatlám jedno sérum a krém :D (zvlášť ráno)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, vím, vím, od Astridu mi sedla micelární voda a miluji jejich samoopalovák. Neutrogena zní dobře. Zatím jsem tedy zásobená a velmi spokojená. Krásný víkend. ☺☺

      Vymazat
  2. Tyhle séra jsou pro mě úplnou novinkou. Já mám teď doma nějaké z Rossmanu, ale víc mě asi vyhovovaly olejíčky na obličej :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak Isanu příliš prozkoušenou nemám. POdívám se po ní blíže ráda, později. Nyní zrovna dávám na pupínek zelené sérum a vrstvím. Krásný víkend. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, mám vyzkoušená nějaká séra od YR a vždy spokojenost. Teď mi Ježíšek nadělil od Loreal .
    Uvidím, jak budu spokojená. Hezký víkend Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, cestovatelko ☺. Loreal má super séra, měla jsem tři a byla jsem mega spokojená. Pohodový první lednový víkend přeji. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já dostala mega zásobu kyseliny hyaluronové, ale co teď používám vážně nejradši je esence z šnečího slizu od COSRX, ta je boží.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...