pátek 12. ledna 2024

#Shopping2024 lI. & XmasGifts


  

AHOJ HOLKY, 

přeji krásný pátek, jaké máš plány na víkend?? Moc Tě vítám u posledních vánočních dárků a nákupů zároveň.
Vůně YSL Libre se skutečně povedla, měla jsem podobnou miniaturu cca před třemi lety, hned jak byla novinka dostupná. Voní naprosto fantasticky. Káťa se trefila na plné čáře, ale s dárky to trochu holka moje milovaná přehnala. 
Dostala jsem od ní ještě TOP, TOP řasenku od Estée Lauder, o které jsme se bavily a já ji našla v její kosmetické taštičce a chválila jsem ji. Je to druhá TOP řasenka z parfumérie, co znám. 
A ještě jsem od Káti dostala toto báječné, teploučké pyžámko z Tchiba. Navíc má roztomilý vánoční motiv.
Od mé švagrové jsem nečekaně dostala sprchovou pěnu značky Rituals. Rovněž, díky moc. 
Díky dostupnosti Rossmann produktů na Rohlíku k nim mám  nyní blíž, jinak já se do Rossmanna příliš nedostanu. 
Na chalupu jsem si vzala něco rychlého na odličování. Isana odličovací tampóny s olejem. Myslím si, že tyto jsem i kdysi měla a byla jsem s nimi spokojená. 

Nějak mi poslední dobou zachutnalo tofu, tak jsem si udělala zásobičku (celkem jsem brala 3ks) a k tomu vegetariálnské pomazánky, které jsou ovšem příliš cítit po paprice, tedy nic pro mě. 

Na Rohlíku jsem stihla i akci na Klouda tatarák, byl znamenitý. 

Další potraviny, jako je uzená pečeně od Dacella, kterou doporučuji vyzkoušet, naprosto luxusní záležitost. Čočka do zásoby, nějaké ovoce a zelenina, kterou má Rohlík pravda trochu dražší, ale kvalita tomu také odpovídá. 
Máslo, smetana, jogurt, sýry a Yellow Curry Paste pro sousedku. 
Do Lidlu jsem se přiměla zajít, jelikož jsem měla dárkovou kartu a vzala obdobné produkty. Tento Eidam mám ráda, je totiž krájený na velmi tenké plátky. A vajec není nikdy dost, zvláště pak když DM by se jimi mohl stravovat. 
Odličovací tampónky od Isany jsou fajn, ubrousky a tyčinky mi ještě dorazily z Rohlíku. 
Dárečky z Ledečka, aneb další přísun radůstek. 

Avon Planet spat - tělové máslo, jedno z top, které znám, zrovinka mám jedno načaté. 

Angel wings, tak to je vůně, kterou mám spojenou s blogerkou Hani. ♥

Super dárek, parádní pochutina a ňamka, křupaví červíci, s příchutí česneku. Skvělé např. do salátu. Nebo jen tak na zobání. 

Něco pro DM, sada Old Spice, tak ta se nikdy neztratí. 


A tímto bych nákupy vč. dárků ukončila. 

Jaké radosti a novinky dělají společnost Tobě? 


Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



8 komentářů:

  1. Eri, tu svíčku Angel wings jsem kdysi dostala od Hanky, je to příjemná vůně. A používám odličovací tamponky Isana - asi jsou moje druhé nejoblíbenější po Bel .
    Jinak já si od začátku roku z kosmetiky nekoupila snad nic. Ono já vlastně chodila jen do práce a z práce... (když nepočítám oslavu synových třicetin - to jsme byli v restauraci)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dodatečně gratuluji ke kulatinám ☺♥. Svíčka čeká na své zapálení, nyní jedu ve voscích na střídačku se svíčkou YC. ☺♥

      Vymazat
  2. Rituals miluji, tuto limitovanou edici jsem si koupila a dcera nadělila k vánocům sadu z edice Mehr. Taky já podarovala dcerku, kamarádky i synovu přítelkyni, tato značka má u nás svoje místo. YSL Libre chci ozkouset, momentálně mám Black Opium. Super nabitý článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, YSL Black Opium je velmi vydařená vůně, měla jsem ji ráda, zatím jsem se k ní nevrátila. Libre se povedla, řekla bych, že je více ženská, ale bohužel se z ní stal mainstream. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, já si dnes pořídila báječné nové zrcátko, moje staré už bylo poškrábané a nešlo pořádně vyčistit. Taky jsem objednávala dárek pro ségru - řetízek s včeličkou a přihodila si paletku od Revolution, o které přemýšlím už asi tři měsíce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka Revolution zní skvěle, je moc fajn, že sis udělala radost. ♥

      Vymazat
  4. Ty červíky bych já teda nedala))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🙈😅✔️ Ale jo Evi, jsou neškodní a chutnají jako nějaká semínka, či oříšky. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...