čtvrtek 25. ledna 2024

#Spotřebováno za prosinec

AHOJ HOLKY, 
krásný čtvrtek přeji. ☺ Poslední statistika za minulý rok je tady. 
  • Ziaja - enzymatický peeling, který BYL NAPROSTO PARÁDNÍ. Psala jsem na něj samostatnou recenzi, plnil svou funkci na jedničku a rozhodně bych sis jej pořídila znovu. 
  • Dvě masky na vlasy z Actionu. Hemp Seed oil byla hutnější konzistence a byla moc fajn. Byla dobrá, dělala, co měla. Příjemně voněla a vlasy šly po ní dobře rozčesat. 
  • Pro Set Hine Treatment - maska a měsíčkem měla naopak trochu řidší konzistenci a také byla moc fajn. Dělala, co měla. Vlasy nijak nezatížila a proto BYCH SI OBĚ POŘÍDILA KLIDNĚ ZNOVU. Masky na vlasy z Actionu mám ráda. 
  • Loreal Revitalift Filler - pleťový krém s kyselinou Hyaluronovou, který byl spíš hutnější, nádherně hydratoval, vyživil pleť a i vypnul. ROZHODNĚ VELKÉ ANO, a vřele doporučuji. 
  • Nivea - tělový, dětský olej jsem si míchala s tónujícími krémy, aby neměly takovou intenzitu. No a zmizel dřív, než bych řekla. Byl prima, ale příliš na oleje nejsem. NEMOHU ŘÍCT NIC ŠPATNÉHO. Typická vůně Nivea a značná "mastnota", tu znovu asi nepotřebuji. 
  • Wash ALVIANA NATUTALKOSMETIK na obličej, čistící gel z Rohlíku, který jsem si pořídila na základě doporučení byl MOC FAJN. Určitě bych si pořídila znovu. Jen rychle zmizel. URČITĚ SI POŘÍDÍM VÝHLEDOVĚ ZNOVU. 
  • Dontoden jsem vypotřebovala na chalupě, dlouhodobě mi tato ústní voda z DMka vyhovuje. Levná a mě alespoň dělá, co má. KUPUJI PRAVIDELNĚ
  • GYM BEAM - Zinek, byl fajn, ale znovu  jsem si jej do zásoby nepořídila. Ovšem značku Gym Beam MOHU VŘELE DOPORUČIT. 

  • Loreal - Revitalift sérum s kys. Hyaluronovou jsem měla již podruhé. Skvělé sérum, které MOHU JEN DOPORUČIT. 
  • Tělový krém Dove krásně voněl, kupovala jsem ho v Actionu za super peníze. Hutnější krém, který má skvělou míru hydratace. URČITĚ ANO
  • Tesori d Oriente - naprosto skvělá, hodně krémové pěna do koupele. Ayurveda je naprosto fantastická vůně, která mi sedne asi nejvíce. ROZHODNĚ MOHU VŠEMI 10 DOPORUČIT.
  • ToDay - tento světlemodrý, laciný deodorant jsem náhodně pořídila v Penny a nebyl vůbec, ale vůbec špatný. Dokonce mám nyní doma na zimu, kdy se tolik nepotím jeho růžovou - květinovou variantu. Tato varianta voněla velmi jemně, čistě. Dokonce bych řekla, že mi tento deodorant sedl více, než poslední dobou Balea spreje. POŘÍDILA JSEM SI ZNOVU. 
  • Too Faced - Betther Than Sex, není co dodat. U mě stále potvrzuje, že je to TOPKA. Mě prostě sedí, kupuji opakovaně. ZA MĚ JE TO JEDNA ZE TŘÍ NEJLEPŠÍ ŘASENEK EVER. 
  • Essence - voděodolná řasenka, tak ta měla naopak menší kartáček, lehce zahnutý a silikonový. Ke konci se mi začala trochu trolit. Byla JSEM S NÍ SPOKOJENÁ. 

  • No a jako již tradičně tento článek zakončím spotřebovaným voskem YC - tento je můj NEJMILOVANĚJŠÍ a nejčastěji si jej kupuji. Black Cherry je dokonalá výrazná a přitom fresh vůně. 

Moc Děkuji za Tvou pozornost a podporu blogu, který je tu již 9 let. ♥♥♥



6 komentářů:

  1. Eri, zajímavé kousky. Ústní vodu z DMka občas koupím taky - jsou za dobrou cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, nebo jsou obdobné z Penny, či Actionu. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Tesori pěny miluju, vždycky jsou za chvilku pryč, jak je používám :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhrála jsem jednu vánoční sadu. Forest ☺ Krásný víkend, ale bude to nejspíš dárek.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, pro mě samé neznámé produkty, resp. s nimi nemám osobní zkušenost. Too Faced bych někdy ráda vyzkoušela- nejen řasenku, ale třeba i něco dalšího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich ikonické paletky, mám srdíčkové pudrové produkty, roky a stále jsou top. ♥ Doporučuji se kouknout na nějaké slevy, či výhodné sety Sephora mívá. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...