středa 6. března 2024

#Recenze - Balea Beauty Expert čisticí sorbet krém, 125 ml

AHOJ HOLKY,
přeji hezký den, doufám, že se máte dobře.
Dnes přináším recenzi na moc prima mycí krém od Balea. Je zvláštní, že krémy, séra na obličej mi od Balea v posledním roce ze začátku používání dělají neplechu, ale řada BEAUTY EXPERT mi to nedělá, proto jsem se na ni zaměřila i nyní.


Mycí a čistící gely, pěny, krémy či emulze používám odjakživa, takže pro mě double cleansing není žádnou novinkou. Odlíčit, dočistit, tonizovat, hydratovat a přidat speciální péči v podobě sér, masek či peelingu, je vlastně má letitá rutina.


Tento krém - sorbet se dá použít jak na mokro, či na sucho. To znamená, že sorbert aplikujete rovnou na suchou pleť, kdy krouživými pohyby vmasírováváte produkt do obličeje.
Tento způsob mi přijde asi nejvhodnější pro ODLÍČENÍ. Poradí si krásně s make-upem celé tváře a rtů. Oči jsem nezkoušela odličovat a ani to nemám v plánu.


Pokožku za nechá neskutečně jemnou, hebkou až HEDVÁBNOU.
Další způsob, jak lze sorbet použít je, nanést jej na navlhčenou pokožku obličeje. Já tento sorber používám ráno a večer na čištění pleti. Buďto jako první krok - čištění, a nebo jako druhý, po odlíčení, jako dočištění pleti.
Mokrý způsob mi vyhovuje nejvíce. Na čištění pleti je to FANTASTICKÝ produkt, jelikož důkladně vyčistí, osvěží obličej a uzamkne jej, aby nedocházelo ke ztrátě vlhkosti.
Ale tak jemnou a HEDVÁBNOU PLEŤ jsem měla snad jen při používání skin care Estée Lauder.

Balea
Beauty Expert čisticí sorbet krém, 125 ml

Typ pleti :Normální - suchá až citlivá

Vlastnosti produktu: bez barviv, bez nanočástic, bez parabenů, bez parafínů/minerálních olejů, bez parfemace, vegan, vhodné především na pleť
balení vyjde na 99,- Kč
Popis produktu:
hedvábně jemný pocit - ANO SE DOSTAVÍ IHNED PO TÝDENNÍM POUŽÍVÁNÍ

Balea Beauty Expert čisticí sorbet krém obsahuje složení s účinnými látkami vitamínem E, 1 % squalanu a 1 % panthenolu, které ochrání pleť před ztrátou vlhkosti a přispěje k udržení kožní bariéry. Čisticí sorbet krém se na suché pleti rozpustí a dodá jí hedvábně jemný pocit. Krém jemně čistí a osvěžuje a důkladně odstraňuje make-up.

Opakovala bych se, což nechci. Sorbet s panthenolem a ceramidy od Balea Beauty Expert je produkt, který by mohl konkurovat profesionální kosmetice - ošetření.
BÁJEČNÝ PRODUKT, který jsem si již pořídila znovu, abych jej měla i na chalupě.



Tak a nyní mě zajímá, jestli máš Ty osobně nějakou zkušenost s touto řadou? Protože já jsem vyzkoušela celkem šest produktů, a vždy mi extra vyhovovaly. Tento řadím rozhodně do top tří.



Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň blogu, který je tady již desátým rokem. Proto plánuje menší soutěže. Budu ráda, když se zapojíš.


Prima den Ti přeji.





8 komentářů:

  1. Eri, já tuhle řadu zatím neměla. Mám doma dost produktů, takže chci zlikvidovat hlavně ty... Ale recenze zní dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já toho mám doma taky hafec, bohužel v syslení zásob pokračuji, ale tato řada je na drogérku až nevídaná. Ty míváš zase hodně kousky od Yves Rocher, což je úplně jiná cenová kategorie. ☺♥

      Vymazat
  2. Čistící sorbet-slyším poprvé))))) ale znáš mě-neznalce))))
    Eri, zítra jukni na můj příspěvek. Myslím, že jsem byla kousek od tvého bydliště. máte tam zajímavý nový podnik. Přeji hezké dny. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Great review :) I know this brand, but I haven't had a chance to try this product :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri,
    vypadá to dobře, to bych hned vyzkoušela.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mě tato řada vážně vyhovuje a postupně zkouším nové a nové produkty, séra jsou chválená 👍👌.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...